Kaj se kaj splača kupit oz. počakat?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Moram kupit nov telefon. Najverjetneje Androida. Kaj se trenutno najbolj splača? Desire HD? Galaxy S? Kaj tretjega....mogoče nekaj kar šele pride?

Tnx

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Na naročnino ali brez? Novo ali rabljeno? Maksimalna cena?

Sej veš, kaj bi ti jaz priporočal, ampak nebom, ker mora uporabnik sam spoznat/sprobat. Si mel Hero-ta, pa sam veš kak je blo. Verjetno si tut predelal temo o Galaxy S... Še je kaj nejasnega?!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Novo, za ceno še ne vem, nekaj boljšega bi imel.

Vem ja, priporočal bi Appla, samo 600-700 EUR dat za telefon je malo tumach.

Mam še aneks pol leta, mislite da se da kaj zmenit pri Mobitelu? So mi spizdili telefon, tko da nimam kej narest.

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Glede Mobitela bo težka oz. nemogoče. Life can be a bitch... Tak, da naročnina očitno odpade...

Če hočeš novo, bo težka z iphonom, ja, če nočeđ dat 600+ eur. Če pa ti je 3gs dovolj, pa da ni nov, pa bo že slabih 400 eur dovolj.Sicer pa zakaj nov?Ne razumem, sej ni to pojšter, zobna ščetka in podobno?! Če je ok ohranjen in z garancijo ne vidim problema...

Grem zaj spat, je bil Man on fire doolg film, ampak hud.
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Hehe.Sem ze v postli pa se morem dodat oz. Ze prej sem mislo pa sem pozabo.Mej v mislih,kolko so vredni tvoji zivci in veselje pri uporabi telefona in seveda to, da iphone prekleto lepo drzi ceno
wink-1.gif
. Lahko noc

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Moram kupit nov telefon. Najverjetneje Androida. Kaj se trenutno najbolj splača? Desire HD? Galaxy S? Kaj tretjega....mogoče nekaj kar šele pride?

Tnx

Trenutno nic, spomladi napovedujejo dvojedrne Tegre 2, ce hoces nov hardver. Drugace pa Galaxy S za kakih 300€ z bolhe.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
samo ti si pa res že neverjetno tečn s to tvojo japko, oz. gonjo proti androidu. nevem če si opazil, ampak android je trenutno z japko vred najbolj popularna platforma in nevem točno kaj ti ni jasno tukaj? Zdi se ti verjetno neverjetno, ampak ljudje so večinoma zadovoljn z njim. No šit ha? Jasno da ima kdaj kak svoj kiks, ampak kdo ga nima?
In ynos ti je dobro napisal. 700eur za telefon? ne hvala, moj priimek ni serekeš. 400eur za rabljeno, ko dobim desire hd novega za manj? hehe
bonk.gif

sam sem lastnik mekbooka, ynos tudi. si opazil da z njim posiljujeva v vsaki temi "kateri računalnik naj kupim" in zasmehujeva pcje?

ynos če se ti ne mudi, počakaj na novo generacijo ki prihaja pomladi, do takrat pa nekaj za silo

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ynos če se ti ne mudi, počakaj na novo generacijo ki prihaja pomladi, do takrat pa nekaj za silo
S telefoni je tako, kot z računalniki... če predolgo čakaš na nek ''nov'' model, bodo medtem v pripravi oziroma pred vrati že novejši, zmogljivejši... Trenutno je Galaxy S najboljša izbira gledano razmerje cena/kvaliteta...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ti kak češ, jaz pa sem svoje že povedal.
wink-1.gif

Mi je pa ravno to zanimivo, kak sta lahko na japkah, iphonov pa ne uporabljata?!Res mi ni jasno... Dejansko je MacOS oskubljen napram win7, iphone pa tak lepo dela napram drugim telefonom. Reees mi ni jasno.
17758-icon_confused.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
wink-1.gif

Mi je pa ravno to zanimivo, kak sta lahko na japkah, iphonov pa ne uporabljata?!Res mi ni jasno... Dejansko je MacOS oskubljen napram win7, iphone pa tak lepo dela napram drugim telefonom. Reees mi ni jasno.
17758-icon_confused.gif
Dobro da si mi razsvetlil obzorja. Sedaj vem, da moj Android telefon v bistvu ne dela dobro
hysterical-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ni za kaj
wink-1.gif

Pač ne morem dalje priporočat androidov glede na vse probleme, katere sem prebral in videl na lastne oči. Kapiš?!

Over and out
pozdrav.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
wink-1.gif

17758-icon_confused.gif

Sem jaz tudi na macu, pa ne uporabljam iPhonea. zakaj? Zato, ker za telefon ne dam več kot cca 200€. Galaxyja sem dobil za 1€ ... Ko bo pa iPhone pri operaterijih subvencioniran, ga pa takoj vzamem (mi je dizajn štirke všeč, trojka mi pa recimo ni lepa).

Sploh pa kake razlike med obema niti ni (za normalnega uporabnika, kot sem jaz). Z obema se da telefonirat, pogledat na net, kak vremenski ali navi app zagnat (ali igro) in oba to počneta OK. In oba imata tudi svoje kikse.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Reees mi ni jasno.
17758-icon_confused.gif

dejansko ti reeeees marsikaj ni jasno, zato prosim ne trosi več neumnosti z svojimi prepričanji.
Drugače pa hvala da si mi pojasnil da imam telefon ki dejanso ne dela in operacijski sistem, ki je "oskubljen"
stupid-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Tnx
Verjetno bo SGS najboljši v price/performance. Nov aneks lahko skleneš 30 dni pred iztekom prejšnjega, mogoče pa ti lahko v službi kako pomagajo.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
A nima Mobitel že po defaultu neko zavarovanje za primer kraje? Če prideš s policijskim zapisnikom, da imaš ugodnosti pri nakupu novega telefona ... Mogoče se v tem primeru tudi aneks skensla ... vprašaj, nič ne stane.

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43

Tudi jaz sem imel že marsikateri telefon v rokah. Sodelavci imajo povečini Androide, kar nekaj mojih prijateljev pa ima iPhona, med njimi tudi štirico. Trenutno imam sam sicer Nokio (prodal 3G-ja), ampak samo zato, ker bom počasi kupil novi iPhone. Vojna med iOS in Android bo še dolgo odprta. Jaz na primer ne grem na Android NIKOLI! Zakaj? Ker mi že sam sistem ni všeč. Sam pač raje uporabljam Apple, tako kot nekateri raje uporabljate Android. Avtorju pa sporočam, naj oboje proba in se sam odloči kaj mu je bližje!
wink-1.gif

In ne govorite, da nekateri vidimo samo iPhone in nič drugega, ker ste vi podobni in vidite očitno samo Android
rolleyes-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Očitno si bolj slabo prebral prejšnje poste. avtor pri polni zavesti in zdravi pameti sporoča da ne da 600eur in več za telefon.
Gremo dalje. Avtor v 2. stavku piše da bo android.
Gremo dalje. V naslednjem postu se že vserje jabolčnik in začne posiljevat z japkami.

Potem pa prideš ti z stavkom: "in ne govorite, da nekateri vidimo samo iPhone in nič drugega, ker ste vi podobni in vidite očitno samo Android"
stupid-1.gif

dopuščam možnost da imaš mogoče samo slab dan
wink-1.gif

Če bi pa jaz se moral zdaj odločit za nov tel. bi to brez premišljanja bil desire hd. galaxy s je že outdated
grin1.gif