Moram kupit nov telefon. Najverjetneje Androida. Kaj se trenutno najbolj splača? Desire HD? Galaxy S? Kaj tretjega....mogoče nekaj kar šele pride?
Tnx
Tnx
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Moram kupit nov telefon. Najverjetneje Androida. Kaj se trenutno najbolj splača? Desire HD? Galaxy S? Kaj tretjega....mogoče nekaj kar šele pride?
Tnx
S telefoni je tako, kot z računalniki... če predolgo čakaš na nek ''nov'' model, bodo medtem v pripravi oziroma pred vrati že novejši, zmogljivejši... Trenutno je Galaxy S najboljša izbira gledano razmerje cena/kvaliteta...Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ynos če se ti ne mudi, počakaj na novo generacijo ki prihaja pomladi, do takrat pa nekaj za silo
Dobro da si mi razsvetlil obzorja. Sedaj vem, da moj Android telefon v bistvu ne dela dobroCitat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Ti kak češ, jaz pa sem svoje že povedal.
Mi je pa ravno to zanimivo, kak sta lahko na japkah, iphonov pa ne uporabljata?!Res mi ni jasno... Dejansko je MacOS oskubljen napram win7, iphone pa tak lepo dela napram drugim telefonom. Reees mi ni jasno.
Citat:
Ti kak češ, jaz pa sem svoje že povedal.
Mi je pa ravno to zanimivo, kak sta lahko na japkah, iphonov pa ne uporabljata?!Res mi ni jasno... Dejansko je MacOS oskubljen napram win7, iphone pa tak lepo dela napram drugim telefonom. Reees mi ni jasno.
Citat:
Reees mi ni jasno.
Verjetno bo SGS najboljši v price/performance. Nov aneks lahko skleneš 30 dni pred iztekom prejšnjega, mogoče pa ti lahko v službi kako pomagajo.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tnx