Kaj se je zgodilo s policijo?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.800
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Konec leta se bliža, pa je treba kasirat, da dosežejo letni plan.
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.576
9.810
113
40
MB
to se dogaja z njimi
grin1.gif

Razložila je tudi, da so policisti dan po umoru intervenirali na istem naslovu, ker je varnostnik prijavil, da v tem stanovanju nekdo močno razgraja. Policisti so slišali pogovor med moškim in žensko in ju pozvali, naj odpreta vrata. Ko se nista odzvala, so odlšli, ker nihče ni klical na pomoč, v stanovanju pa je bila takrat že umorjena 45-letna ženska.

https://www.vecer.com/morilec-je-truplo-oskrunil-in-ga-skrival-tri-dni-6321592

če nihče ne odpre, pač greš ne
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Pol ko pridem naslednjic na tvoja vrata in ti ne odpres, ti vlomim. Ker sem policaj in lahko. Al kaj? To je davek vseh pravic. Ravno vceraj je bil sodelavec kot osumljenec zaslisan ker naj bi nezakonito vstopil v stanovanje. Pa je mel odredbo za hisno preiskavo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.576
9.810
113
40
MB
če prideš k meni na vrata ti bom kulturno odprl, ker nič ne skrivam in nikogar nisem ubil
smile-1.gif

v tem primeru pa (poznam morilca še iz otroštva) verjamem da so tudi oni meli vse podatke, da je narkoman in večkratni prestopnik, in če v notranjosti slišiš prepir pač po moje ne greš kr stran, ker je čist možno da bi pol ko se je majmun odločil odpret vrata not bla 2 trupla.

ampak ja ... kolk vas zakonodaja omejuje vas tud rešuje odgovornosti

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.907
113
v lokalni ostariji
tomi, oni so bili stari znanci milice. in pač so bili že navajeni da je ropot itd itd in so si mislil spet se mata "luštno".

ne vem, če si želiš, da pride miličar k tebi domov pa ker mu ne odpreš ti vlomi da pogleda da nisi koga ubil... aja teb se to ne more zgodit
wink-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če prideš k meni na vrata ti bom kulturno odprl, ker nič ne skrivam in nikogar nisem ubil
smile-1.gif

v tem primeru pa (poznam morilca še iz otroštva) verjamem da so tudi oni meli vse podatke, da je narkoman in večkratni prestopnik, in če v notranjosti slišiš prepir pač po moje ne greš kr stran, ker je čist možno da bi pol ko se je majmun odločil odpret vrata not bla 2 trupla.

ampak ja ... kolk vas zakonodaja omejuje vas tud rešuje odgovornosti
Tocno tako, ce ti zakonodaja ne omogoca/dovoljuje nekih zadev, pol ne mores bit odgovoren ce nisi mogel preprecit kar se je zgodilo.

Jaz verjamem da bi ti kulturno odprl pa da nimas nic za skrivat. Ampak nasa zakonodaja je taksna kakrsna je. Policista bi lahko vstopila npr ce bi kdo klical na pomoc oz ce bi notri bila oseba katere zivljenje bi bilo ogrozeno. In ker to ni bilo izpolnjeno sta se lahko obrisala pod nosom in sla.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Vsekakor ta dogodek ni na plečih policistov, temveč na plečih tistih, ki sedijo v parlamentu in v vladi. Oni so sprejeli zakonodajo in oni odmerjajo pooblastila. Enako v MB streljanju.
Pred vsemi situacijami nas država ne bo obvarovala. Še Norvežanom ni uspelo zavarovati 80 + mladostnikov. Pa smatramo, da so bolj urejena družba.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
in bi bila ta gospa kaj manj mrtva, če bi policisti vlomili notr, potem ko ne bi bilo slišati nič iz stanovanje? konec koncev bi lahko stanovalca šla ven iz bloka.
konkreten dogodek je pač na plečih storilca in prav nikogar drugega.

Nazadnje urejeno: