Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Zdaj grem pa naprej cakat, da iOs5 pride, da si updatam oba iPhona in iPad.
Vidiš, ravno tu je tista velika razlika. Tebe so KUPILI z iPAdom (in očitno trikratno slovensko povprečno plačo), mene ne. In zato jim navdušeno ploskaš za vsako barabijo, ki so jo/jo bodo naredili.
Takim smo včasih rekli: prodane duše... In ne se čudit, če te bo kdo kdaj kje po glavi. Zaradiu 150 evrov, ki jih imaš verjetno v denarnici.
Čeprav ne zagovarjam kriminal, mu dam kar prav. Upam, da te ne bo premalo počil...
O, hvala. Samo da ne bo nesporazuma - privoscis mi, da me nekdo fenta zaradi 150 EUR v denarnici? Krasen, topel clovek si, ni kaj. Vsak je lahko vesel, da te pozna, in da je tvoj sosed. Daj, povej, kaj delas dames zvecer? Slisim, da zazigajo macke v sosednji vasi, pa bi mogoce lahko otroke tja peljal malo pogledat?
Da se odmaknemo od osebnih napadov...
"Mene" je "sistem" "kupil" z moznostjo, da se sam odlocim (znotraj svojih od Boga, starsev in drzave danih zmoznosti) koliko denarja hocem/zelim/rabim, da mi je sistem dal moznost da ga dobim, in da mi nihce ne vsiljuje svojega mnenja, kaj se njemu zdi pravilno, in kako bi on to naredil. Tukaj imas, probaj, ce ti ne rata si kriv in letis, ce ti rata pa gremo naprej.
A se strinjam s trenutnim sistemom? Ne cisto. A me moti? Malo. Pa se to predvsem zaradi tega, ker ni popolnoma liberaliziran (beri:
Libertarianism .
A mi je v njem kaj narobe? Bore malo, ampak to ne pomeni, da ne vidim njegovih napak. Ampak ideje, da je vse crno-belo (banke so krive! Oni so bili!) so pa rahlo otrocje, tako kot Caplove ideje, da bomo vse resili, ce ukinemo uvoz iz Kitajske.