Kaj rečt smotanmu človeku?

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Ok,da vas seznanimo z dejstvi...
maš kolega (ok pustmo da je škrt,da kliče k kej rab,da ne posluša kar se mu svetuje in je povrh še copat ala nike superge!
evil.gif
)
on ma babo (k ga ne mara preveč,izkorišča,njena familija ga prezira,njegova pa njo,črnogorske korenine-k jih upravičuje-torej nedelavna pa še pa še
bonk.gif
)

sta skup en ene dve leti...ona tud z drugimi šmergla medtem,ga v javnosti šamara zato ker jo je narobe objel pred kolegi!!
hysterical-1.gif
!(sploh jo nebi smel) in njej dopizdi in ga pusti.
on eno leto fehta da bi bla spet skup-ona medtem z sodelavcem jebe..on še zmer za njo skaklja itd.
13.gif

kolega dobi podedovano stanovanje (pazi zdaj!
grin1.gif

on valda presrečen ker se je k njemu vrnila zarad ljbezni
hysterical-1.gif

no pol so tuki še humoristični vložki kot naprimer: kup rabljen avto ga napiše nanjo
confused-1.gif

pele celo njeno familijo na morje in seveda cel dan vse on plačuje
bonk.gif

gremo enkrat žurat vn pa se sred večer spomne da mora domov!?
confused-1.gif
zakaj že??
on: "ja moja je rekla da moram domov!"
jest: "ja kje pa je"?
on: "ja v italiji,ampak jo moram ubogat"
bonk.gif

no ok dost zgodbice,aja še to preden do bistva preidem: verjetn vam je jasno da smo vsi njegovi kolegi mnenja da nista za skup-tko k njune familije,vsi vidmo da ga izkorišča,pokazav mu dejstva da je bla z drugimi,da ga ma na ketni itd...

ok zdej pa bistvo: tip pošlje sms kolegom da jo je zaprosu in UUUUAAUUUu kakšno naklušje rekla je DA!
bonk.gif

zdej pa vprašanje vam: KAJ MU REČT? ČESTITAMO!?!
confused-1.gif

resno no!?
stupid-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
JA zgleda da bo res treba!
crazy1.gif

še najhujš je bla časovna usklajenost kdaj je to sporoču nam: medtem k smo bli pijani nabasani...torej SMEEEEEHA DO KONCA
hysterical-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Nič ne moreš reči, lahko sam pol tolažiš ko je konec. Pa še tedaj previdno, se zna zgoditi da bosta spet skup. Jaz lovelifa od kolegov sploh ne komentiram, to je kot bi komar hotel ustaviti tovorni vlak.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ma jeba. Kajčeš. Imam večino prijateljev ki bi skupaj lahko vrjetno kupli eno manjše avtomobiljsko podjetje kje v tajwanu, pa nimajo takih problemov.

Razen enega. Model v babo mesečno zgoni med
800 in 1000. Pa tu dopusti in stroski niso všteti.
Torej ena solidna placa leti malo k diorju malo k
Ed hardiju, ostalo pa v nohteke in frizuro ipd.
Jaz jo poznam ze od malega, in vem kaka je in
Mu to vedno znova povem, da je ona tam zarad
njegovega suv-a in 250m2 stanovanja in on mi
Vedno "vrne": Stari kaj naj če pa je zame ena in edina. Pač zmajem z glavo in gledam to dalje, kajpačem. Sem mu predlagal naj zaigra bankrot za kak mesec, pa noče... Stavim da ga pusti po tednu.
Btw. ona dela v eni firmi, cufne med 800-900, pa
Neda  zraven. Tut njegovo rd darilo kupi z kreditko
Ki jo krije striktno on oz. Njegov dedek če se ze gremo... Skratka svinjarija.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Sej ste mu že 100x rekli. Človek se mora sam pošteno nategnit, ostat brez fleta, denarja, da bo dojel. Frendi so zato, da ti povejo resnico. Če je ne slišiš, je to tvoj problem. Prsilt ga ne morte, niti ne smete.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Organizirajte mu eno dobro fantovščino.
evil.gif

Če do zdaj ni dojel kar mu govorite, tud ne bo...jebiga. Verjetno tak tip moškega, ki bi ji odpustil, če bi se pokavsala z njegovim bratom.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Če ste mu frendi preprečte poroko....nevem zakaj se mu sam smejite.....ok sj je smešn sam ne s5 preveč...ker spada pod zvrst tragikomedija!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Jaz bi mu rekel "Stari ti si potegjen"

grin1.gif

In v zahvalo lahko dobiš da si mu fauš,
Da si hinavec... Vsak bo rekel, da bi takega
Pač odjebal, ampak to ni fer. Tak človek je
Bolan. Bolan od nje. Pomagaš mu lahko le
Tako, da ga opozarjaš. Mi smo že studirali
Da bi ji smestli afero. Samo kaj ko bi ji pa
Oprostil....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Brezveze, đabe vse.. Vsaj iz mojih izkusenj.. se vedno, ko sem komu hotel glede lovelifa (pa tudi drugace, vedno sem hotel maximalno pomagat, kot da mi je model brat) pomagat, sem bil na koncu: "fousljiv, hinavc, zase se brigi, kaj te boli qurac za moje probleme..."

Tako me pa BK.. Padem v krohot edino, ko mi pa kaksen tak model ob cestitkah za RD prbije "vse najboljse, samo zadnje leto si se ful popravu, sploh vec ne psihiras krneki"..

Nauk: Naj se nauci na svojih napakah.. BTK..

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Prepričaj ga, da za par tednov "izgubi" podedovano stanovanje, ker se je našla oporoka, je pokojni imel neke dolgove... whatever.

Ali da je podedoval samo del in mora izplačat druge(ga) dediča, pa mu manjka pol in če bi ona lahko prispevala, naj vzame kredit, se izposodi pri žlahti...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Bankrot.
Izguba stanovanja.

Vse kaže na njegovo premalo samozavest oz. totalno nesamozavest.
Sicer pa čudno. Če ma avto, da gre 4k eur za servis, potem bi mogo bit malo bolj samozavesten, uspešen človek.
No, mogoče je poerbal vse skup al kaj, zraven stanovanja.

No, jaz se ne bi družo z njim, ker bi se mi smilo.