Kaj prevaža ta ladja?

22. jul 2007
1.401
59
48
Zanimivio,kaj vse se najde na wikipedii
evil.gif

Brina

Zelenc'
19. jul 2009
22
0
1
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Na "mirnem oceanu" vreme ne obstaja ampak je samo ena bonca all the way
stupid-1.gif
.

Sori sam mal bl verjamem enemu mornarju kot eni naduvani "
cheer.gif
.

Prav, prav, kar verjemi, to je popolnoma tvoja stvar! Škode ne bo nobene, ne zate, še manj zame!
(mimogrede, kaj je to "bonca"?)

Drugače je pa s strokovnjaki:
Poznamo mornarje, ki ne znajo plavat! Pa poznamo strokovnjake za vsa mogoča področja, ki pa o njih še v Wikipedio niso pogledali, kaj šele kje drugje. Na raznoraznih forumih se najde milijon stvari, še prebrati jih nimaš časa, toliko jih je. Kaj je pa res in kaj ni, je pa drugo vprašanje.

Boš rekel, da se važim: ampak pozabila sem v življenju več, kot boš ti kdajkoli vedel!

Brina

Zelenc'
19. jul 2009
22
0
1
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Verjetno je mislil bonaca.

BTW: s čim se pa ti ukvarjaš?
grims-1.gif

Da, bo držalo. Samo motijo me površni ljudje. Jaz imam vklopljen pregledovalnik za slovenski jezik v FF, pa še vedno preberem vse, preden pošljem naprej, tudi če gre samo za čvek!

BTW: sem "zadovoljna" upokojenka, ki ji čvek in podobne stvari malo popestrijo dan. Pozdrav!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Sori sam mal bl verjamem enemu mornarju kot eni naduvani "
cheer.gif
.

in kje ti je "mornar" povedal drugo razlago??? Franci je reku, da ne glej slovenskega prevoda to je pa to...

In če punca da zgodovinsko razlago, bi jest kar verjel, ker je čisto logična...
wink-1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
@msenjur

Ni problem v razlagi, problem je ker je ona prepričana, da zato ker je to "mirni ocean", tam vremenski vplivi niso omembe vredni.
PA PIKA!!!!!

@Brina

Verjamem, da veliko veš in tudi da si veliko pozabila
hysterical-1.gif
.
Zdej da si pozabila več kot sem jaz kadarkoli vedel, no ja, pač en argument, brez podlage
priden.gif

Sicer si dokazala samo to da znaš internet uporabljat, ter da je tvoja komunikacija bolj tako tako, kadar se nekdo ne strinja s tvojim popolnoma neargumentiranim mnenjem. Ampak naj bo
sprasujem se.gif

Sicer občudujem to da si ena izmed tisih, ki ne vejo vsega samo o kozmetiki in 300 njenih najbljižjih prijateljicah.

@avtor teme
SORRY ZA OFF.........

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Sicer občudujem to da si ena izmed tisih, ki ne vejo vsega samo o kozmetiki in 300 njenih najbljižjih prijateljicah.

Ona je že ven iz tega, glede na to da je penzijonistka.
evil.gif

In ena redkih žensk na alterju, s katerimi se da kaj pametnega poment.
cheer.gif

Brina

Zelenc'
19. jul 2009
22
0
1
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
@msenjur

Ni problem v razlagi, problem je ker je ona prepričana, da zato ker je to "mirni ocean", tam vremenski vplivi niso omembe vredni.

Nisem rekla tega. Sem pripomnila samo, da če že govoriš o viharjih na morju, ni ravno Tihi ocean tisti, ki bi ga navajal za primer "strašnih" viharjev. Prav tako, kot ne rečeš, da močno piha ob Jadranu v Zadru - ne, rečeš v Senju, ampak v Zadru pa še vseeno prav noro piha.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Internet v vsako vas ja

@Brina:

18 srp 2009 ... Zadar: zbog jakog vjetra sudarili se trajekti, nema ozlijeđenih

edit: še link z videom

sej drgač pa nič ne piha tam

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Shvashta. Kaj vse preberem zadnje čase,... mah, itak bv.

Torej 20-25m visoki valovi so zate bonaca, veter hitrosti aka 100+ vozlov je ok (se pač ni treba fenat)... ko jadrnice padejo v 'centrifugo' v morju, jah, itak jih je treba oprat... odejo jambori na zgornji tretjini ali pa kobilice, tudi kul, imajo ljudje vsaj delo... ja tudi to je povsem vsakdanje v 'mirnem' pacifiku....

Dej povej, a si z istega planeta kot jaz, sp£oh?