Kaj pa je to?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
16k z motorjem ali brez?
mislm da brez...

Citat:
The kit will be delivered in RHD (no extra cost)

The kit costs approx £14400 with import, VAT and delivery. Not sure if they will supply anymore in kit form. Yes I did see the Nandez site but plan to build this with my Dad.
Though I may want to have a look at some completed K1's for inspiration.

How many are there in the U.K?
vir:http://www.attackforums.com/

tam ko sem videl ceno 16k pa ne najdem linka

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
14.4 kfuntov je malo vec kot 16 kilo evrov, pa zagotovo je brez motorja in ostalih motorskih komponent..

recimo... pri caterhemu je razlika med sestavljenim in nesestavljenim minimalna.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
14.4 kfuntov je malo vec kot 16 kilo evrov, pa zagotovo je brez motorja in ostalih motorskih komponent..

recimo... pri caterhemu je razlika med sestavljenim in nesestavljenim minimalna.

sej pravim da onega linka kjer je bila cena 16k€ ne najdem.

pa kolikor vem so nesestavljene nehali dilat ker naj bi bilo sestavljeno manj kot 60% kitov

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Me zanima koliko je kaj cena sestavljanja pri onem mojstru z okolice MB ki jih meče skupaj.

Za 20k bi ga takoj mel.
cool-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
hehe ja za kazat..si sploh ne znam predstavljat kako se s tem peljes kam dalec, kao...

vozil nov mx5 samo 200 km, pa nocem japonca videt vec.
wink-1.gif
ce razumete (trdo, neudobno, glasno, se ne mors menit, salabajzersko skup nareto, vse trese, gre pa tako tako) pac wannabe sportnik....

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Mel bi ga zato ker se avto po besedah nekaterih ki so ga vozili pelje odlično, pa še zgleda hudo. Kaj pa dobiš za 20k? Malo bolje opremljeno MX5ko.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja tudi jaz dobim korveto za ta denar. Pa ti tudi vrjetno. (so te na avtomobilizmu navdušli a?)

Ma ne tko nasplošno mi nova Korveta hudo zgleda in vem da leti! Sploh Z06 je strup, ker je kao običajen športni avto a lahko osramoti marsikaterega superšportnika! Zdej po tanovem ima C6 ki je imela prej 404KM prenovljenih 440KM in je že kr blizu top verziji Z06! Razlog je najverjetneje tudi to da je dost prodanih kabrio verzij in vozniki so hoteli malo več moči, ker Z06 cabrio pa ne obstaja!

Tako da Corvetta je dober performance pack
wink-1.gif

Best bang for the buck

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Če si sam napisal 16k brez motorja v kitu? Motor pa tudi več kot 4-5k ni, vsaj za hondinega vem da se tu gibljejo cene.
bonk.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Swifthead pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja tudi jaz dobim korveto za ta denar. Pa ti tudi vrjetno. (so te na avtomobilizmu navdušli a?)

Sploh Z06 je strup, ker je kao običajen športni avto a lahko osramoti marsikaterega superšportnika!
Tako da Corvetta je dober performance pack
wink-1.gif

Best bang for the buck

z drugimi besedami, naščije vse zvezdice zaspanke, ki veljajo mučos več ojrotov
aplauz.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Saj vem da je to utopija. Je bilo mišljeno da ČE bi ga lahko za 20k postavil na cesto bi ga takoj mel, ni pa bilo to mišljeno kot da se dejansko zanimam za nakup.
smile-1.gif