Kaj pa Ga. Dimic, a?!

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Gledam Poglede na SLO1 in slisim tole Simono. Ajajaj..., punca pravi, da je sla na banko in dobila na placo 2200€ z vsemi dodatki 350.000€ kredita in, da so le bezni znanci s Sinicko in Kresnicko, pa da ne ve kdo je lastnik partnerjeve(seveda nista porocena) 23m barke, ampak na njej je pa ze bila. Poleg tega ne ve, da je partner prek podjetja, ki posluje z vlado dobil 530.000€ kredita, s tem, da je imelo to podjetje 2007 75k€ prometa, 2009 pa 2,2 Mio. Barbi seveda spet prevzema odgovornost.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Misliš gospo Dimic? Verjetno pri takem premoženju (hiša, stanovanje, jahta,...), predvsem pa vezah, ni problem pridobiti kredita. Sploh, če imaš zagotovljen posel z državo. Plača 2k eur je verjetno zgolj osnovna plača, mora pa biti še kar nekaj dodatkov, saj Finance pišejo o 96k eur zaslužka v dveh letih...

Zanimiva je predvsem rast prihodkov njenega partnerja, ki sodeluje s sedanjo vlado.

52f9Untitled-33.1286391501.gif

Vir: Finance

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
neka blond kešpicka, PARTNER, pa spet nek stric, že videno mar ne..., kdor je že zdavnaj zapustil tole gnilobo od države in si drugje poiskal kruh, vsaka mu čast.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nič ne razumem..a ta agencija rihta oglede Barbarinega rova, ali kaj..ker iskanje kosti domobrancev je sodelovanje s to vlado in verjetno donosen posel

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Prov zanimiv intervju je bil... kar je bilo pa še posebej meni zanimivo, njeno globoko dihanje, k da bo zdej zdej skupaj padla.

Sicer pa... danes sta mi bila najboljša govornika Cerar in Penko... še posebej del govora Cerarja, da je problem v družbi sami oz. kakšne znake vodilna elita pošilja mladini... če nimaš vez, ne prideš nikamor.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Od 2008 vidim, da je dobicek celo padel ... Kar pomeni, da so bile marze veliko, veliko manjse (ob takem proastu prihodkov).
96 v dveh letih je slaba 2 jurja neto na mesec (ker 96 je po koje bruto cifra, tes e vedno obajvlajo) ...
Je pa res, da nimam pojma, o cemu tece debata, samo cifre sem videl, oddaje nisem gledal. Tako da lahko tudi v temo brcam

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.430
113
Menda vedno pošljejo povpraševanje večim podjetjem in ta Escape pogosto pošlje najcenejšo ponudbo za potovanja oziroma vozovnice.

Zakaj je toliko cenejši od ostalih agencij in ali je to sploh slabo (glede na to, da bi drugi računali več), pa je drugo vprašanje.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Tale njen tip je bil prejšnji spremljevalec ge. Sonje (Sunny studio)...kao ful lepi dečko, še na fitnes je prišel v kravati, izustit pa nikol ni znal glih bogve kaj, znan ex Lj wannabe nastavljač...pač je plehdec al kako se bi temu reklo.
Kar se tiče Simone in njenih kred, nimam glih ne vem kako slabe plače, ampak če kaj vem normalen smrtnik se lahko na hipoteko spluži do konca, pa za njeno plačo cca.1600 (sej je rekla da ma 2200, torej sem odštela potne in malco ) prej umre na vhodnih vratih NLB-ja kot, da dobi 240 jurčkov krede, sploh v zadnjega pol leta ko banke niso ble radodarne!
Po drugi strani se mi pa Simona zdi orng pregnana in pameta bejba, tko, da se je mal za vprašat zakaj je Boratu nezamenljiva....

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Vse skupaj je že bolno in neprebavljivo, ko začnejo kopat po trenutnem režimu in "slovenski eliti". Tako kot je rekel Cerar, izginile so vse vrednote in samo slabše bo. Kaj drugega kot pesimist si zelo težko, ko gledaš to sranje.
Bolj kot drek mešaš, bolj smrdi

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Od 2008 vidim, da je dobicek celo padel ... Kar pomeni, da so bile marze veliko, veliko manjse (ob takem proastu prihodkov).
96 v dveh letih je slaba 2 jurja neto na mesec (ker 96 je po koje bruto cifra, tes e vedno obajvlajo) ...
Je pa res, da nimam pojma, o cemu tece debata, samo cifre sem videl, oddaje nisem gledal. Tako da lahko tudi v temo brcam
Debata teče natančno o tem: http://www.finance.si/291408

To in še nekatere druge zadeve pa so bile širši (= TV) javnosti obelodanjene včeraj
Če nimaš ure in pol časa, preberi povzetek