Kaj narest, če nekdo na šihtu non stop tarna?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.219
9.853
113
Lubico mu zrihtejte, pa bo mir.
Očitno mu žena najeda in ne da, potem pa frustracije sprošča na vas, ker si na njej ne upa.
Ko bo imel lubico, se mu bo za najedanje žene jebal.o, lubica ga bo poštimala, tako da se mu bo samo smejalo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Razbiješ ji piæko.
grin1.gif

Ne, resno, ignore je pomoje najboljša rešitev. Kar se da ignorirajte njene ukaze, opazke, poskušajte ohranit mirne živce, ko bo videla, da nima smisla, bo že popustila. Če pa ne bo, se pa organizirajte in naj se ji začnejo dogajati neprijetne stvari ala razbita šipa na avtu, zlomljen stol v pisarni ... Neverjetno je, kako se lahko ljudje spremenijo, če jim malo zagreniš življenje.
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sam res, tale bi bila dobra ... Naj jo celoten moški kolektiv enkrat posili. 1 na 5 vam itak ne bo mogla dokazat, bi jo pa lahko s tem zjebali za celo življenje.
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
43 bom 32. decembra ...

Glede ignoriranja je bilo mišljeno ignoriranje neumnih, nepotrebnih, žaljivih ipd. ukazov in raznih pikrih opazk, ki se jih takšni ljudje radi privoščijo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Pussyi, da vas ena baba scat vozi in to cel oddelek, pa nima veze, sef al ne, sej ni direktorca. Da pa se zarad nje ne bi pogovarjal z ostalimi mi pa na kraj pameti ne pade. Se zajebaval bi se pa naj si misli kar si hoce. Sicer pa kot je nekdo napisal, prej ali slej se zlomijo in ponavadi pridejo jokat na forume.
grims-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Točno tako. Pussyi, tipični Slovenčki oz. copate. Iz ene strani šimfajo čez šefico iz druge strani ji pa v rit lazijo. Schumi, niso vsi osebe, ki se znajo ceniti in niso vsi takšni, ki v vsako rit lazijo. Nekdo bo 20 let delal in bo copata. Mi smo imeli podobnega šefa, pa smo ga v pričo njega šimfali. Pač je bilo 1 leto dela takšno, da se je 1-2 uri na dan drl, jaz sem se mu pa v ksiht smejal. In ko je bilo kaj narobe po njegovi zaslugi nisem jaz hodil v drek, ampak je moral šef. Jaz pač vem, da ne delam za državo in delovno dobo, ampak zato da kaj ustvarim in zaslužim. Pa ne znam biti tiho. In če bi bil takšna copata, da bi vse požrl kar mi kdo reče, bi sedaj za 300 € kje delal. Pravi šef je takšen šef, ki zna prenesti tudi kritiko. Če se pa ima za vsemogočnega, pa garantiram da se to čez noč spremeni.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem verjetno edini nazaj odbrusil parkrat in se skregal...ampak sem ugotovil, da ne pomaga. Lahko imaš še tak argument..., ona ima prav. Ostali so glupi, pa so lahko direktorji, partnerji...ni važno....ostali so glupi, ona je pametna in tista, ki cca. 5x dnevno reče "Sej sem jst rekla, da bo tko", "Sem jst vedla, da se ne sme tko narest..", "Če bi mene vprašal, se to nebi zgodilo"..., "Zakaj me skoz sprašuješ, sam nared"....", Zakaj me nisi vprašal in si sam naredil..."...., "Una je tok glupa....", "Men je najtežje tuki...", "Ti sam sediš tuki, jaz pa garam...".....

It makes me wanna slap her face.
grin1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
isto sem jaz imel v prvi službi. Pa ko je prišla stranka do mene in ji ni bilo nič prav. sem ji samo rekel, da tam ima šefa, ki se na vse spozna. Šef je bil isto pameten, kot vaša šefica. In stranki ni znal skoraj nič povedat, jaz sem se pa smejal tako, da sem skor z stola padel. Morš takega pred dejstvo postavit. Pa gre stranka ven iz pisarne, pa se začne šef nad mano dreti kot žival. Pa mu rečem, zdaj si pa spet pameten, ko bo pa stranka prišla, boš pa spet tiho. Pa ponavadi sva se na tak način kregala po 2 uri. Pa še kdaj sem ga med delom oponašal, tak da je je bil kdaj tak jezen, da je bil cel zelen. Nazadnje pride do mene in se začne piz*iti nad mano, da že 2 meseca delam na enem projektu in še nisem gotov in če bi se po mojih navodilih ravnal, bi že bilo vse narejeno. TIsti dan, še grem samo z sodelavci na malico in pridem nazaj, in pobrišem vse kar sem v 2 mesecih za tisto aplikacijo naredil in šel in me na tisti firmi niso več videli. Šef pa me še 3 mesece izsiljeval, ker sem ga za*ebal. V tisti firmi, je še bil šef kako leto, potem je pa tak šlo vse v k**ac.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Sedaj po skoraj 7 letih, ne vem če bi bi se bil v takem sploh sposoben zbrati. Meni veliko pomeni, da se v firmi razumemo in da je večino časa sproščeno vzdušje, saj si takrat dosti bolj produktiven in inovativen. Ne pa da že na poti v službo, študiraš kako te bo šef na**zdil in ti njega nazaj. In jaz sem tako študiral med vožnjo in enkrat je zaradi tega pošteno poknilo. In šele potem začnneš na take zadeve gledati drugače ( vsaj pri meni je bilo tako). To je nekaj najslabšega, da greš v službo z nekim odporom. Samo praktično je tak vsako delo stresno do neke mere. Da ti pa še to stopnjuje šef al pa sodelavci pa je rešitev samo, da si začneš iskati drugo službo, ker drugače boš iz dneva v dan slabši psihično na koncu še fizično.