isto sem jaz imel v prvi službi. Pa ko je prišla stranka do mene in ji ni bilo nič prav. sem ji samo rekel, da tam ima šefa, ki se na vse spozna. Šef je bil isto pameten, kot vaša šefica. In stranki ni znal skoraj nič povedat, jaz sem se pa smejal tako, da sem skor z stola padel. Morš takega pred dejstvo postavit. Pa gre stranka ven iz pisarne, pa se začne šef nad mano dreti kot žival. Pa mu rečem, zdaj si pa spet pameten, ko bo pa stranka prišla, boš pa spet tiho. Pa ponavadi sva se na tak način kregala po 2 uri. Pa še kdaj sem ga med delom oponašal, tak da je je bil kdaj tak jezen, da je bil cel zelen. Nazadnje pride do mene in se začne piz*iti nad mano, da že 2 meseca delam na enem projektu in še nisem gotov in če bi se po mojih navodilih ravnal, bi že bilo vse narejeno. TIsti dan, še grem samo z sodelavci na malico in pridem nazaj, in pobrišem vse kar sem v 2 mesecih za tisto aplikacijo naredil in šel in me na tisti firmi niso več videli. Šef pa me še 3 mesece izsiljeval, ker sem ga za*ebal. V tisti firmi, je še bil šef kako leto, potem je pa tak šlo vse v k**ac.