Kaj narest, če nekdo na šihtu non stop tarna?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Kaj narest, če nekdo na šihtu non stop tarna in teži...že par tednov vliva negativno energijo, grdo opravlja, žali.... STanje v pisarni je takšno, da se ne pogovarjamo več. S sodelavcem se samo še prek MSN-ja pogovarjava (sediva 4m stran), ker ni več želje po pogovoru.

Ne štekam kako je lahko človek noooon stop slabe volje in težak. Da ne rečem, da je ta ista oseba po defaultu deloholik in perfekcionist, ki "ima vedno, vedno, vedno prav" (seveda nima, samo tega ne moreš dopovedat).

Druga težava pa je, da ima ta oseba v pisarni najvišji "čin" med nami.

Zašpecat direktorju oddelka verjetno ni kul it... vzdušje je čist bedno.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Sem mel podoben primer v prejšnji službi.
Sodelavka z višjim činom se je spravila name. Najboljša prijateljica poslovodje
evil.gif

Vtikala se je v vsako stvar. Kontrolirala na vsakem koraku. Pa ne samo mene. Trn v peti je bila marsikateremu od zaposlenih.
Tudi ko je bilo vse OK se je ona morala pritakniti in eno zadvco popraviti....važno da je bila ona zadnja
bonk.gif

Stvar sem dal na ignor pa ni šlo dolgo tako. Enkrat me je po krivici obsodila za neko stvar katere jaz nisem naredil.
Takrat mi je počil film. Stopim stran grem v pisarno in izbruham vse kar sem mel v sebi poslovodji.
Prijateljstvo gor, prijateljstvo dol tako pač ne gre..............
Od takrat se je stvar obrnila na glavo! Nč več ni jeba** v glavo nobenga.
Pa tud tok prijateljici s poslovodjo nista bili več.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

bonk.gif

Je kul!

Napišite dopis, poberite podpise in mu dostavite. Preda naj listino med vami tisti ki je drugi v vrsti po činu
sicer pa pač kater je pobudnik ali še boljše tisti ki se z direktorjem najbolj šteka. (kaka lusna sodelavka tut vžge)

Opišite problematiko in čav.

Če se jih 5 zbuni da en ni ok, ti so pa v osnovi dobri uslužbenci se mu bo hitro stolček zamajal, in naenkrat bo
ob ponedeljkih nosil nedeljsko pecivo.

Sicer sem v drugem sektorju, ampak so meli podoben problem z enim preponosnim mladim šefom ki si je stol "priženil",
ampak ga je ta tast vseeno zjebal in je bil pol mir.

Sicer pa vem kako je s takimi, imam enega neposredno blizu mene in je skoz 24/7 tečen in vse mu je težko, ampak
v osnovi si samo predajama dopise in se čujema po telefonu kdo koga pokliče in kam se gre,...
Čeprav mu rečem adijo mi fukne teelfon dol, tak da niti adijo več ne govorim, zdravo pa še manj.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Med pavzo vsi vstanete in zacnete poskakovati in skandirati: "Kdor ne jamBra, ni Slovenc, jej, jej, jej!"
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.093
11.193
113
sklepam da si v piramidi nekje med 12 in 7 mestom, tu nimas kaj, lepo priden bit in z delom mogoče napredovat.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

bonk.gif

Je kul!

Napišite dopis, poberite podpise in mu dostavite. Preda naj listino med vami tisti ki je drugi v vrsti po činu
sicer pa pač kater je pobudnik ali še boljše tisti ki se z direktorjem najbolj šteka. (kaka lusna sodelavka tut vžge)

Opišite problematiko in čav.

Če se jih 5 zbuni da en ni ok, ti so pa v osnovi dobri uslužbenci se mu bo hitro stolček zamajal, in naenkrat bo
ob ponedeljkih nosil nedeljsko pecivo.

Sicer sem v drugem sektorju, ampak so meli podoben problem z enim preponosnim mladim šefom ki si je stol "priženil",
ampak ga je ta tast vseeno zjebal in je bil pol mir.

Sicer pa vem kako je s takimi, imam enega neposredno blizu mene in je skoz 24/7 tečen in vse mu je težko, ampak
v osnovi si samo predajama dopise in se čujema po telefonu kdo koga pokliče in kam se gre,...
Čeprav mu rečem adijo mi fukne teelfon dol, tak da niti adijo več ne govorim, zdravo pa še manj.

se strinjam s tem predlogom oz. se pač obrnite na nekoga, ki je nad njim, mu objastnite situacijo in naj se potem on ukvarja z njim. Če je firma koliko toliko resna in ji ni vseeno za odnose in počutje sodelavcev, ne bo dolgo trajalo preden se stvari začnejo premikat.

sicer se pa tudi vprašajte ali je ta človek res tako grozen, da mu ne bi mogli na nek prijazen način vsi skupaj povedat, da vas določena njegova dejanja motijo. Ne poznam človeka, ki ga ne bi prijazna prošnja vsaj malo premaknila oz. motivirala k razmišljanju o spremembah oz. iskanju konsenza.
probajte urediti tudi kakšno selitev po pisarnah in ga spravite nekam drugam.

lp

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Potem pa pač začnite igrat njegovo igro. Ne vidim razloga zakaj bi bil prijazen do nekoga, ki tega ni zmožen.
Ko začne pizdit, opravljat ipd. ga ignorirajte, glejte v monitor in bodte tiho, sam s sabo se najbrž ne bo pogovarjal in najbrž mu tudi ne bo najbolj všeč dejstvo, da je osovražen s strani vseh.

lp

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Začnite delat kaj kar on sovraži .. če recimo vaš skupni nadrejeni nekaj reče in vam to ne ustreza, z veseljem to naredi in delaj še več kot je treba. Bo zagotovo razpizdilo tega osebka paš e pike dobiš pri (višje) nadrejenem!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Probal smo povedat, dopovedat s pogovorom že 100x..., ne gre.

Ko sem še delal kot mladič v eni firmi, je šef najedal zaposlenega, praktično zares za bedarije, pa je enkrat
bil sodelavec nekako malo bolan, glavoboli in to, pa ga je najedal in najedal, sikal in sikal, sodelavec se obrne,
z roko vseka po tipkovnic, tak da sem izpod mize gledal kako so tipke frčale in mu dal samo en grd pogled.
Ni blo več problema, kako majo danes nevem.

Naj mu tisti ki ga najbolj jebe vseka po mizi da zbobni.
smile-1.gif
Probat ni greh. Še vedno je izgovor da je muho lovil.

Ko doma stara vseka po mizi z eno roko peglam z drugo zavese vesim
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.435
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Začnite delat kaj kar on sovraži .. če recimo vaš skupni nadrejeni nekaj reče in vam to ne ustreza, z veseljem to naredi in delaj še več kot je treba. Bo zagotovo razpizdilo tega osebka paš e pike dobiš pri (višje) nadrejenem!

Ne mara glasbe v pisarni. Mora bit brez glasbe vedno. Lahko damo muzko, pa vsakič ko pride v pisarno utišamo šele čez 5 minut oz. ko nas opomne.
grin1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Ne mara glasbe v pisarni. Mora bit brez glasbe vedno. Lahko damo muzko, pa vsakič ko pride v pisarno utišamo šele čez 5 minut oz. ko nas opomne.
grin1.gif

Potem pa dajte kakšno na izi in anti-jezno muziko .. kakšen reggae pa se zibajte v ritmu muzike in ko pride tip v pisarno pozdravite "Yo man!" ..
evil.gif