Kaj kupiti za božič...

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
..bratu od punce
confused-1.gif

Ja ja, vem da sem pozen, jebiga, služba me ubija zadnje dni, tako da imam samo še jutri čas za skočit kaj iskat...

Pretiraval ne bi, ker se ne poznamo tako dobro/dolgo, zato je tudi budget bolj kot ne omejen (recimo 20-40eur max)....

Je računalniški tip pa rad ma sladkarije, kej več mi pa ne pride na misel... pa upam da ne bere foruma
grin1.gif

Za rojstni dan sem mu dal recimo 1 iber velko skatlo, pa notri eno ful malo in okoli male skatle polno tistih belih "zašæitnih" stiroporčkov. V mali škatli listek "žal prazno" in potem so se med stirošorčki skrivale male čokoladice in 1 kremšnita (kakopak vse primerno zavito) in je bil recimo (vsaj kolikor se je meni zdelo) vesel
grin1.gif

Zdej spet neki ful sladkarij mu ne morem dat, ker se bi praktično ponovil..tko da, kaj vzet? USB ključ skoraj 100% ima, če ne pa predvidevam da mu ga služba kupi/da, vkolikor bi ga rabil..
Kak bon za kako štacuno (ne vem če imajo prav rač. štacune ala JAE, Mlacom, itd tudi bone kot recimo Big Bang, Harvey Norman,...) mu ne morem dati oz. mu ne bi dal, ker bon za nekaj drugega dobi že njegova mama... pa rad bi dal nekaj kar je takoj uporabno oz. karkoli, ne pa da si moraš sam izbrat..
Raznorazni prazni cd-ji/dvd-ji se mi tudi zdi bolj kot ne brezveze.... Razmišljal sem o USB grenilku za šalco, ker vem da vsake tok si naredi kakav, samo niti ne vem, a pije toplega
tongue-1.gif

Tako da lepo lepo lepo prosim za kako idejo, pokonci bom celo noč in cel dan jutri (jebiga , služba) in upam, da mi bo kaka ideja pomagala.

Hvala
roza.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
sicer je sladkarija, pa vseeno....mar ni mela gorenjka eno gigantsko čokolado na voljo za kupit? ne najdem na njihovi strani...

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Še ena, bolj kot ne brezveze ideja mogoče...uporablja gilette fusion, lahko bi mu vzel paket rezil..sam to mi je malo..kaj pa vem..spet brezveze
confused-1.gif

Razni samponi, deodoranti, paketki iz DM in nasploh podobno, takoj odpade, ker to so mi pa darila, za katere si folk vzame 3 minute časa, da gre od doma, do avta, z avtom do prvega DM/podobno, pogleda ze pripravljene paketke tus gelov/samponov, da se tam zaviti, ker je pac zastonj, zalima gor eno milko, in ti 5x zapored za rojstni dan kaj takega prinese.
Enako velja z raznimi svincniki, itd...

tnx
smile-1.gif

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Še ena ideja je bila nova prva pomoč, pa ima avto star 3 leta in kolikor sem bral, je tista prva pomoč, še vedno ok (zdaj, po tanovem)...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
zakaj ne CD-je, ti vedno prav pridejo, ali pa DVD-ji. Pa sam si omenil gigantsko gorenjko, morda kakšno čistilo za ekran
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kupi mu kako hudo miško oz. tipkovnico za računalnik (predtem malo pošpegaj kakšno ima,
da mu nebos kupil večjega crapa kot že ima)

Sicer pa si omenil da se ne poznata nekaj ful, pa mu enostavno daš listek: "V soboto častim jaz!"
Gresta ven in se ga nasekata, itak je veseli december.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
@guardy: zal ne morem, me caka se pol papirjev za racunovodstvo, inventura in se kaj... jeba...

@skorpy: mah, kaj pa vem...razni cd-ji in podobo so zaaaaaaadnji izhod v sili... hvala vseeno
smile-1.gif

@malcom: bolj ali manj uporablja laptop, miske (externe za lapeta) kolikor vem, nima/ne uporablja,,,,kar se tice pa sobote, je pa zanimiva ideja, samo se zal premalo poznava (se nisva do sedaj dosti druzila), da bi kaj takega popolno zazgalo kot darilo. Ce bi se slo za kakega starega sosolca, potem bi bila pa bomba (torej, hvala za idejo za kdaj drugic, ko bo garant prav prislo
grin1.gif
)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja gresta na par piv in nakoncu na burger, nevem zakaj bi mogo nekoga zato ful poznat, je pa dober način da ga spoznas.

Sicer pa mu vbodi eno miško za laptopa, za 40€ dobiš že solidne glodalce.

Al pa enostavno greš pa kupis en parfum.

Al pa rokavice šal in kapo.

Nazadnje urejeno:

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
lol...sej, kaj pa ves, mogoce bi bil pa nadvse vesel ideje
grin1.gif

je pa res, da bi malo cudno izpadlo, ko bi zadevo odprl pred vsemi
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
..bratu od punce
confused-1.gif

Razmišljal sem o USB grenilku za šalco, ker vem da vsake tok si naredi kakav, samo niti ne vem, a pije toplega
tongue-1.gif

.

Meni se to zdi odlična ideja. Glede na to, da se sploh ne poznata prav dobro, je darilo za max. 20 EUR čisto dovolj...teli grelniki se gibljejo okrog 10 EUR, pol pa zraven še kako šalčko in škatlo kakava kupiš in je
smile-1.gif

Če bo kej neumno gledal, ko bo darilo odpiral, mu pač razložiš, da si vidu, da veliko kakava spije in da se ti je zdelo, da bi to bla lohk fajn ideja...če bo še vedno čudno buljil si pač misliš whatever...dobu si neki, zdej pa deli kar hočeš s tem
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
sergio jest bi bil z želetkami zelo zadovoljen. Vprašej punco kakšno peno uporablja pa dej še to zraven. Mislim, da ne morš zgrešit. Uporabno je, vredno je pa tudi kar nekaj, saj tele želetke niso glih pocen.

Za komp stvari pa ne kupovat. Jest bi znoru, da bi mi kdo kupil miško. Tisti, ki se na kompe malo bolj spozna, mu ni glih vseeno kaj drži v roki.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
res je, logitech forever
smile-1.gif

je pa res, da dokler nisem dobil za darilo brezzicne miske (pa niti ni bila crappy, sicer nek noname, samo je delala dobro)..sploh nisem mislil o nabavi brezzicne..sedaj pa nocem nazaj na zico
grin1.gif

hvala vsem za ideje

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
835
15
18
Joj joj, zakaj po vsej sili nekaj kupiti, samo zato, da nekaj daš????

Sori, ampak to se mi zdi
stupid-1.gif
Zaradi tega božič ni to, kar bi lahko bil. Vsaka druga reklama na tvju je od Mercatorja, vsaka četrta pa od Tuša. Katastrofa! Nimam besed.

uf-1.gif

Tammyka

Zelenc'
3. avg 2007
13
0
1
Ne se sekirat, v Muleru nam je zmankalo čokolad, (tudi dietnih
redface-1.gif
) sladkarij, darilnih paketov in sploh vsega kaj bi se naj kupovalo za božič...

Folku smo zavijali pralne praške+kaki Lenor zraven (brezplačno zavijamo darila, kupljena v naši trgovini) al pa 5kg brikete za psa in nasploh veliko hrane za živali
smile-1.gif

Smešna darila, ampak vse te stvari pridejo prav...

Nazadnje urejeno: