Kaj kupiti za božič...

tony

Guru
23. jul 2007
9.675
1.487
113
Meni (24 ur/dan preživim za računalom) je ideja o grelcu za šalco (karkoli je že vlito vanjo) na USB vodilu super
cheer.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
je pa res, da dokler nisem dobil za darilo brezzicne miske (pa niti ni bila crappy, sicer nek noname, samo je delala dobro)..sploh nisem mislil o nabavi brezzicne..sedaj pa nocem nazaj na zico
grin1.gif

malo off topic.
Ko te bo po nekaj letih uporabe brezžične miške začela bolet roka in ti ponoči mrtvit in postajala mravljinčasta boš še z veseljem šel nazaj na žico. Sorry samo tko to je. Zdaj pa kar rolaj baterije cele dneve v roki.
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
je pa res, da dokler nisem dobil za darilo brezzicne miske (pa niti ni bila crappy, sicer nek noname, samo je delala dobro)..sploh nisem mislil o nabavi brezzicne..sedaj pa nocem nazaj na zico
grin1.gif

malo off topic.
Ko te bo po nekaj letih uporabe brezžične miške začela bolet roka in ti ponoči mrtvit in postajala mravljinčasta boš še z veseljem šel nazaj na žico. Sorry samo tko to je. Zdaj pa kar rolaj baterije cele dneve v roki.
smile-1.gif

confused-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ne vem, če ti bo kaj pomagalo- moj dragi si je nastavo pod smrekico blootooth slušalke, z njimi hodo en dan kot da je pobegno iz Matrixa ko neki đek, če bi ga slučajnio kdo klico, da se lahko oglasi, naslednji dan pa po nekem čudežu že več niso delale.
hysterical-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.675
1.487
113
karpalni tuneli v zapestju se v prvi vrsti zjebejo z neprestanim obremenjevanjem prstov in dlani (dovolj je že pritiskanje gumbov na joypadu), tako da s tem tvoja hribovska moč nima nobene veze
hysterical-1.gif

Komisar

Pripravnik
1. okt 2007
102
0
16
Centralni komite
To kar trdiš nikakor ni res in je zgolj mit. Če imaš slabo zapestje v familiji, te bo jebalo pa če cele dneve presediš na kavču. :D Drugače pa nimaš kaj jokat glede tega.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Edino kar me moti pri brezžični je to da jo bom lahko kakšen dan ko bom fejt živčen zabrisal skozi okno...ker preden bi izklopit kabel pri žični bi me jeza že minila...

Nazadnje urejeno: