Kaj je tale mislu? da špila GTA??

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Zakaj že ne moreš? Beg je ena najnizkotnejših stvari in take stvari je treba kaznovat z vsemi sredstvi (kar se mene tiče, lahko takega ustavijo tudi s tankom). Pred policijo se NE beži, pika. In če bežiš, bi moral nosit prav vse posledice. Absolutno in čisto prav vse.
Že sam akazen za beg bi morala biti par let zapora, tudi če se ni nič zgodilo. Če pa se, pa toliko več.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
No no
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Tud nekdo ki bezi pred policijo ima neke pravice. Ki se mu jih odvzame zaradi storjenih prekrskov in KD. Ampak ne more pa odgovarjat zato ker se je nekdo drug zaletel (kljub temu da je njega lovil). Pač beg se naj okvalificira kot kaznivo dejanje in je stvar resena.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Ko se nekdo odloči za poklic policaja, zraven sprejme tudi vsa tveganja in nevarnosti, ki (bodo) nanj prežala... Neumna so mi potem izgovarjanja določenih posameznikov v njihovih vrstah, češ da za ta denar oni že ne bodo nosili glave naprodaj in reševali recimo nek spor med žešæimi momci (ki bodo potem grozili njim in njihovim družinam...).
Isto tudi gasilci: kako bi si predstavljal njih, če bi lepo vlekli plačo in poležavali v gasilskih domovih, ko bi pa zagorelo, bi pa rekli: ne grem jest za ta denar svojo rit v ogenj nosit...
bonk.gif

Če komu v policiji kaj ni všeč, ima še vedno na voljo druge poti... in kot kaže, jih veliko to tudi naredi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
No tudi gasilci ne gredo v objekt če je prenevarno in ga od zunaj polivajo. Isto policija. Prvo lastna varnost. je pa razliak med tem da skrbis za svojo varnost in da gledas stran ker te je strah kriminalca.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
se popolnoma strinjam. vendar pa je žal večino naših policajev večino časa strah.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Po moje je ravno špilal Richard Burns Rally pol se je pa v C4 Loeb Edition vsedu pa mal spozabu, kot piše je itak neki pojedu al pa pošmrkal...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj ti kar vse poznas? Ok pol verjamem =)
ne, ne poznam vseh. jih pa na žalost poznam veliko... ma ne veliko, v bistvu kar preveč.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Očitno je tebe strah njih. (mal te hecam - nekaj je pa tud resnice v tem verjetno - sklepam da so tvoji odnosi s policisti omejeni na prejemanje kazni)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.240
113
niti ne toliko, definitivno jih je bilo kar nekaj, hvala bogu so se stvari malce umirile, kljub vsemu pa se non stop kje srečujemo, v konfliktu ali pa tudi ne (sem tudi že sam klical policijo ali pa se kasneje pogovarjal z njimi v zvezi z njihovimi "urgentnimi" posredovanji zakaj le-ta sploh niso bila urgentna, čeprav bi morala biti itd... eni škifi se še navadnih horsarjev bojijo, ja, čist bad, piču te bo z iglo
rolleyes-1.gif

in ne, ni me strah policajev, le zakaj bi me bilo.. isti šit kukr da bi se enga peka bal
grin1.gif
in ravno zato ker me jih ni strah, se vedno rade volje še malce "zaklepetam" z njimi in posledično vedno pridem do kakšnih zabavnih (ali pa tudi ne) ugotovitev. v glavnem, izkušenj je polno in žal je pozitivnih zelo malo... kot pa sem že v štartu napisal - niso (niste?) vsi isti.