Saj po specifikacijah marsikateri telefon prekaša iPhone. Kot sem napisal imam tudi sam Touch Cruisa, ki je funkcijsko boljši, vendar mi le-ta leži v predalu odkar sem dobil 3G-ja. Zadevo je treba probat, da prideš do tega. Saj ne rečem, so ljudje, ki jim iPhone ne sede, vendar večina na koncu prizna, da je uporabniška izkušnja vredna več kot 5mp fotoaparat in ne vem kaj še vse. Se pa da tudi na iPhonu pregledovati PDF in Office dokumente, kar avtor teme zahteva od aparata. Pa še veliko hitreje in gladko vse skupaj deluje.
@Nobody: najceneje prideš do iPhona v Švici, kjer ga prodajajo v prepaid paketu, vendar boš moral počakati, da pride unlock za 3G. Druga opcija je Italija, kjer sem gakupil tudi sam. Tukaj so sicer nekaj dražji- prav tako v prepaid paketu, vendar aparati niso zaklenjeni, tako da daš notri svojo sim kartico in zadeva špila. Problem je samo, ker moraš imeti trenutno precej sreče, da jih imajo na zalogi. Precej jih je namreč že v naprej rezerviranih. Tretja in najdražja opcija ter hkrati TRENUTNO najhitrejša da prideš do iPhona pa je Bolha...
Lp. TheCjen