Kaj pa hyundai i40? Lep, velik, prostoren. Motor je bp, 5 let garancije brez omejitve kilometrov (garancije, ne jamstva), ceno precej dobro drzijo.
Renault je renault. Ni slab, dalec od tega. V modeu se osebno pocutim kot v 40let starem trabantu. Ta plastik fantastik grda armaturka, da te vse mine.
Kdo se kupuje Ople? Resno sprasujem, ker naceloma sem objektiven glede znamk in ne gledam neki na znacke ampak se v nemciji vidim bolj al manj Corse kot drugi avto pr bajti. Insignije recimo (ki mi osebno zgleda cisto vredu) so v 95% taksiji.Nova Zafira je meni zelo lepa, bi jo imel bistveno raje od vsega nastetega na prvi strani... Kako pa je po kvaliteti pa ne vem... jih ni kaj veliko...
Kdo se kupuje Ople? Resno sprasujem, ker naceloma sem objektiven glede znamk in ne gledam neki na znacke ampak se v nemciji vidim bolj al manj Corse kot drugi avto pr bajti. Insignije recimo (ki mi osebno zgleda cisto vredu) so v 95% taksiji.
hyundaija mel pred mnogo leti lantro 1.6 bencinar..
žejna + da je tista garancija veljala je bilo treba nenormalno pogosto vozit menjat olje (ne spomnem se - ampak pomoje nekje 7.5 - 10k km)
pustila slab vtis..
Tudi dobra opcija...Kaj pa malo rabljena Mazda 6? Meni v tem segmentu prva izbira.
hyundaija mel pred mnogo leti lantro 1.6 bencinar..
žejna + da je tista garancija veljala je bilo treba nenormalno pogosto vozit menjat olje (ne spomnem se - ampak pomoje nekje 7.5 - 10k km)
pustila slab vtis..
Če jo najdeš rabljeno ja. Jaz sem jo iskal/čakal več kot eno leto, da sem našel primerno (karavan, bencin, avtomatik).
Hjuu pred mnogimi leti. Od takrat je hyundai naredil ogromen preskok.
Razlika je da je od "lantre" do danes Hyundai napredvoval svetlobna leta (po meri voznika), razni mondei, renaulti in podobno pa so nazadovali in so za hyundai navadne kante.
Sicer pa kar se motorne zanesljivosti tice je ze od Pony-ja nadalje Hyundai pojem za omenjene znamke.
i40 85kW v 2018 GTFO!!!Mogoče Hyundai i40? KLIK