Kaj izbrati - velikost (iphone , desire S)

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Zdravo!

Verjamem da je bila že kakšna debata na to temo pa vseeno.

Menjam operaterja in me zanima med čem bi izbirali: iphone , desire s. Predvsem zaradi velikosti in nato vsega ostalega.

Super truper mi je galaxy S II samo trenutno malo prevelik...al bi se navadu?

Hvala vsem za mnenja, ki ste bili mogoče v enaki dilemi.

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
iphone. Če nimaš za 4 je 3GS čisto dober. Večjega jaz nebi vzel, dva kolega imata S II in jima nonstop štrli iz žepa, ne upata se pripognit, da ga ne poškodujeta... Ne hvala.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Desire S, novejši, boljše izdelan (proti 3GS), razlika v velikosti ekrana je pa tudi 0.2 incha, fizične mere pa ima Desire S celo manjše od 3GS-ja.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Jaz imam več kolegov ki imajo S II ali pa enko in niti eden se ne pritožuje zaradi velikosti, pač multimedija zahteva nekaj prostora
cool-1.gif

Sam imam trenutno še KLIK in me velikost ne moti, je le mobilna pisarna.
Če pa rad daješ telefon v žep, oziroma ti je to navada (meni ni) pa dobro premisli
smirk-1.gif

Lp.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj moja dva kolega se tudi ne pritožujeta, ker pač nočeta priznat, da sta se zaj... z nakupom. Pa ne da bi imel kaj proti telefonu, je super zadeva (doker se ne pojavijo kaki Code XY error), ampak vse ima neko mejo. Za v žep preprosto ni, razen če nosiš raperske hlače. Potem pa telefon nonstop iz žepa dajeta, ker ne moreta nič počet če ga imata v njem
rolleyes-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Pa saj je jasno: če hočeš manjši telefon, potem pač ne kupi SGS II. Če pa ti velik zaslon ustreza oziroma ti je to glavni pogoj, potem iphone 4 ni ravno prava izbira (morda za kakšne najstnike, meni, ki že tako bolj slabo vidim pa tale "retina" zaslon ne pomeni dosti.

Pa tudi če gledamo dimenzije:

iphone 4:

115.2 x 58.6 x 9.3 mm weight 137g

SGS 2

125.3 x 66.1 x 8.5 mm, weight 116g

Iphone 3GS

115.5 x 62.1 x 12.3 mm, weight 135g

Galaxy je torej centimeter višji, 7mm širši in skoraj en milimeter tanjši, ter 10 težji. Zdaj, če ti ene centimeter v žepu pomeni toliko razlike, potem ok, sicer je pa isto sr*nje. In če daš na iphona še bumper, prideš že skoraj na dimenzijo SGSII. Zadnjič sem na simobilu primerjal iphona (z bumperjem) in SGSII z mojo omnio II, in je bilo razen debeline vse približno tam-tam.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Svojega sgs II nosim v žepih in mi je čisto OK. Nobenih težav ni z velikostjo. Malo me edino zafrkava tipka za vklop in izklop ko je telefon v žepu.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:

Če pa rad daješ telefon v žep, oziroma ti je to navada (meni ni) pa dobro premisli
smirk-1.gif

Ja telefon je v žepu.

Torej potem praviš nekaj manjšega ala iphone, desire s.

Definitivno bo iphone 4 in ne 3gs.

lp

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Sgs2 gre prav lepo v vsak žep, moški, ženski, v ohlapne ali tesne hlače. Naj te ne skrbi zaradi velikosti, tudi sam sem prvi dan mislil da je telefon malo velik (presedel iz nokie E71) , ampak se ga takoj navadiš. 4,3 inčnega ekrana pa ne zamenjam več , včasih sem mislil da je na prijateljevem SGSu velik ekran, pa se mi zdaj kljub temu da je razlika samo 0,3 inča zdi prav mali, 3,5 inča na iphonih pa prav smešno.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.653
510
113
jaz imam SGS pa bi takoj zamenjal za SGS2 že samo zaradi ekrana, ker bi prav pasal mal večji