Sem pred iztekom aneksa pri Tušmobilu. Odločam se ali Tuš Vesolje ali prehod k Mobitelu na Itak Džabest. Cena je skoraj enaka, minut preveč v obeh, razlika je sicer v prenosu podatkov, vendar to za Vesolje ne predstavlja prednosti, ker je v primeru roaminga ta prenos precej drag, skratka paketa sta si zelo podobna. Ali kdo natančno ve, kaj se bo zgodilo z Itak Džabest-om v primeru da Tušmobil uspe s tožbo, se bo podražil, bodo oklestili pogovere ali prenos? Bodo Tušmobilove storitve v primeru prodaje tujemu operaterju kvalitetnejše, cenejše?
V dveh letih kolikor sem Tušmobilov uporabnik, nekih velikih zamer do Tušmobila nimam, razen zaračunavanje razčlenjenega računa
Moti pa me, da kljub slabi pokritosti, v Ljubljani ne moremo imeti ročno nastavljeno omrežje na Mobitel (drugje po Sloveniji je to možno), kar pomeni, da imam v kuhinji Tušmobilov signal, v dnevni sobi Mobitelov, vmes pa sem nedosegljiv. Iz tega razloga je Tušmobil v Ljubljani izgubil kar nekaj uporabnikov.
Na dan z nasveti.
V dveh letih kolikor sem Tušmobilov uporabnik, nekih velikih zamer do Tušmobila nimam, razen zaračunavanje razčlenjenega računa
Na dan z nasveti.