Kaj delate popoldne?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Dlje časa ko sva skupaj z mojo, bolj ko se bliža poroka in načrtovanje otrok, manj me vleče tak način življenja. Sploh, ko berem take teme. Desci smo postali dobesedno sužnji svojih babnic. Zakaj bi se moralo življenje moškega vrteti zgolj okoli ene babe in 1-3 frocev?

Sam je pred večerom nočem videti. Delam od 8-16h, nato takoj fitnes, kakšen čvek s kolegom v baru, mogoče grem malo po trgovinah in šele zvečer domov k babi. Potem se pa lahko cartava (fukava), kolikor ji paše. Sem individualac, jebat ga. Ne rabim priveska in njegovih muh vedno ob sebi. Baba se tega zaveda, zato ne teži (več).

Ni to to, enostavno, skupaj sta samo iz navade oz. da kao nista sama. Menjaj babo, da ne bo čez nekaj let tukaj jokanje svežega ločenca, ki pričakuje višino odmerjenih alimentov. in se sprašuje naglas, kak zavraga se mu je to zgodilo Vmes pa bodi malo samski pa mej kako za banganje samo. Boš spet cvetel hehe

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
se strinjam.

Bolje da gresta sedaj brez otrok narazen, kot pa kasneje z otroci.
Kaj delam popoldne.
Klofam
a) objave na alterju
b) otroke po ta zadnji če mi film poči
c) zrezke
d) žene mislim da še nisem
Ali pa
e) danes imam sestanek
f) v prejšnjih dneh sem otroke učil vezati čevlje
g) včasih pa šiht potegnem, oziroma grem popoldne na šiht. (šefova copata, prej kot ženina
wink-1.gif
)
h) včasih pa še kaj okoli hiše in v hiši..

Skratka vsak dan nekaj od zfgoraj naštetega.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Domov pridem okrog 17.00. Potem kaj v trebušček, mogoče kaj preberem in nato pomoč pri gospodinjskih opravilih, kaj z otroci (kaka naloga), trenutno delam še neke projekte okrog hiše s pomočjo reflektorja, nekje 2-krat na teden lučka na glavo in samostojni enourni vzpon in spust na vrh v bližini, včasih sprehod z ženo, včasih malo računalnika, forumov, novic, branje, občasno celo kaj pogledam na TV... Sranje so ti dnevi, ko je tema kar naprej...

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
jellotu je mala malca bicikl pa mulci gor - stegenjsko ma tako k Hermann Maier v najboljših letih :D

@alkoholik: pa ja nisi meni repliciral, ker če ja, se ne bi mogel bolj zmotiti:D

aja še ena: kaj pa to, ko nekateri brez prijateljev sploh ne znajo it s familijo in otroci sami na morje?
vedno gre več familij, žene merkajo otroke, tipi se ga pa prbijajo po cel dan in potem razlagajo, kako je bilo hudo na morju

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
No, pri meni je redko popoldne al dopoldne. Je cel dan al pa nič. Turnus mam tak. Delam pa tisto kar je potrebno. In potrebno je kdaj bit tut cel dan v gostilni.
Da se podrejate ženskam, to ni dobro. One bodo pa itak do smrti trobile, kako so za vse.
Moja gre za par dni + - službeno po svetu in takrat sem jaz za mularijo. Ki pride domov, je postavljeno, vse sito in naloge narejene. Ko je doma, je večina to njeno delo, ker jaz imam dovolj dela zunaj. Velikokrat se ***** in jambra, da more vse, da ne vidim dela, a tudi to se umirja, ker ve, da če je ni, pač ponardim tisto kar je potrebno.
No, ko je ni, takrat ne morem mirno na pir. Priznan, pogrešam jo, ko gre.

ideolog

Fizikalc
16. feb 2012
219
38
28
17.325776N, 23.254786E
Kaj se bo tip z babo na morju ukvarjal, če se pa prej 348 dni v letu ni nič, razen to da je bil dvanajstkrat zavrnjen, ker jo je bolela glava?
sarcasm off:

Edino to, ko se babe pritožujejo, da jim ne priznamo, da je gospodinjstvo tudi delo, jim pa ne dam prav. GOSPODINJSTVO NI DELO!
Je mučenje!
In zato, alkoholik, ne moreš rečt, da ženska, ki ni za delo, tud za fuk ni. Saj ni izmučena od dela. Izmučena je od k.u.rčevega gospodinjstva (posoda, šporhet, perilo, mulci...in dedc, ki tega ne ceni)
Zvečer, ko pridem v hišo ves razgret, potem ko sem (po službi seveda) nažagal drva, pograbil listje, s štrajfiksom opral bager, potem ko sem skočil na fuzbal, po njem pa še na en pir s kolegi (by the usput ne vem kateri od sedmih je bil pokvarjen-me nekaj po vampih zvija)....najdem babo notri, ko dela gospodinjstvo (ne bom našteval podrobnosti), se
a) usedem za mizo in zanergam zakaj še ni večerje, sem po tvoje: taprav dedc
ali
b) primem enga mulca in ga nafotram, obesim perilo in naredim solato, ker je samo še to manjkalo, da bo večerja na mizi, sem pa po tvoje poženščena pussy?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Če ji sedaj to pogojno ustreza: ima a) podoben urnik čez dan, kot ti, ali pa b) te ima namen spremenit. Kajti verjemi, ženske imajo samo en cilj pri moškem: spremeniti ga.
Ko bodo froci, nikakor več ne bo imela podobnega urnika kot ti in glej da ne boš naslednji softi.

Jaz bi rekel c) ima jebaca. Ce ne zdaj, pa v kratkem. Ker nobeni babi ni do tega, da se njen individualist vsak dan ob 8 domov privlece, ker je vse drugo prej pomembno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici

Citat:
Uporabnik ideolog pravi:
Kajti verjemi, ženske imajo samo en cilj pri moškem: spremeniti ga..
Moski pa imajo cilj da se ne bo spremenila.
In potem sta oba razočarana ko se cilji ne uresnicijo.

Nekako ne podpiram da hodi desc vsak večer ob 8 iz gostilne (ob 3 konec sluzbe), pa da je še siten ker ni vecerje za njega. Zena pa otroke celo popoldne. Imajo vaše zene tudi kdaj večerno rekreacijo in "pivo"z babami? Ali je to samoumevno samo za desce?
Zdaj sem pa copata.
cheer.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
ideolog dobro pretiravaš. ti pa povem, da jaz komot cel dan kuham (drugače velikokrat kej skuham ker pač rad kuham, pa tudi pospravim za seboj:))) perem likam vmes pogledam še kakšno mehiško ali kaj podobnega... sej lepo, da ti pač bolj ustreza ženski posel. in da ji "pomagaš"... sploh nisi copata... si "moderen" moški.,,

a veš, jaz dejansko res perem bager in ostale zadeve pa ne prosim gospe da pride pomagat. drva tudi sam razžagam pa je ne prosim da pride in ko je treba kuplungo menjat ali pa hidravliko dol vržt tudi ne hodi ona meni pomagat... niti se ji ne smilim... zanimiv a ne? pač pričakuje da je to narejeno. oziroma moram to naredit....

da ne bo kdo mislil da ne cenim gospodinjskega dela, delo je delo. in vsako delo je častno delo ni pa treba sedaj zato, da dobiš pičič se poženščit.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Se strinjam, delo je delo. V partnerskem odnosu mora vsak imeti nekaj več od življenja kot če bi živel sam. Sicer naj ne rine v tak odnos.
Meriti koliko dela kdo opravi in katero ni nek način za uspeh. Znotraj družine naj vlada "komunizem". Vsak prispeva po svojih zmožnostih, ven pa dobi po svojih potrebah. Kapitalizem pa vlada izven družine. Danes bi nekateri radi obratno ali povsod eno. To ne gre in žal v večini primerov ne funkcionira na dolgi rok.
Kdor mora popoldne nekam pobegniti od doma, da se sploh čuti zadovoljnega in srečnega, je v hudi buli. Lahko sicer, da bo vzdržal do sladke smrti, samo ni nujno, da so na drugi strani nebesa.

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Alkoholik saj te razumemo. Zdaj pa vzemi tipu bager, wap, motorko, travnik, njivo,......kaj boš počel potem? Žagal drva samo da boš đek, čeprav se greješ s toplotno? V gostilno ali pomagal doma pri drugih stvareh? Iz principa ne boš ker je žena tvoj nasprotnik/sovražnik (in ga je treba čimbolj (za)jebat) in da boš na zunaj še vedno taf, kot je moral biti tip pred 100 leti.

Saj ne rečem, prejšnji vikend sem štihal vrt, praznil kompost, švasal rešetko v garaži, naslednji vikend mam gume na obeh avtih za pretaknit, enega za na servis peljat,...copatarskih opravil ne zmanjka, ni pa jih spet toliko da nebi mogel zraven še za otroke in gospodinjstvo poskrbet če in ko je potrebno.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
sej jaz to nekako razumem... in je prav da če pač nimaš dela okoli hiše da pa po bajti / stanovanju pospravljaš. najbolj problematično je itak če živiš v bloku. potem pa nimajo dela se pa ukvarjajo s kurbanjem, "telovadbo" itd...

men da kdo bager vzame mu vrat zavijem:)

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Mislim, da se tebi ni treba preklat okoli teh stvari, ker si "dec" tko ali pa drugače.
tongue-1.gif

Ostali pa vsak po svoje-nekateri majo delo, lazenje po hribih, kolo, jago, tako ali drgačno, pa brisanje prahu po garsonjeri, kašen golaž skuhat, kam v šoping. Sto ljudi, sto čudi pravijo.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Kuæa poso, poso kuæa. Ko bo pa enkrat ta projekt mim, bomo pa spet malo rahlo športali, se pravi se sprehajali, kolesarili, kaj cimprali okoli hiše. Kuham rad, če le imam čas in to zelo, prati ne znam, avto moram sam posesat, mulca in babo obožujem. Žal mi pri tem tempu zmanjkuje časa za prijatelje. To vidim kot napako sedaj.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sej jaz to nekako razumem... in je prav da če pač nimaš dela okoli hiše da pa po bajti / stanovanju pospravljaš. najbolj problematično je itak če živiš v bloku. potem pa nimajo dela se pa ukvarjajo s kurbanjem, "telovadbo" itd...

men da kdo bager vzame mu vrat zavijem:)

ja, v bloku, ampak ne vsi
raje živim v bloku kot pa da gledam svoje ali njene - stari in mladi niso za skup, pravijo
eni pač ko pridejo iz službe nimajo nič za počet, niti se ne spoznajo na ničesar drugega, kot delajo v službi (beri ne znajo kakih zavor zamenjat, kakega el.aparata popravit, avta spolirat, bicikla sestavit, smuči namazat in nabrusit). Pravi meni kolega "ti se maš fajn, ko toliko stvari znaš"
Ta delitev blok/bajta je pa že nasploh sfaljena. Moja starša sta z delavsko plačo naredila dve bajti, sam pa živim v bloku in se ne pritožujem :D Zaklenem vrata in imam mir. Nimam namena cel lajf v nepremičnine vlagat, otroci se pa potem pri 18ih odselijo/gredo študirat v tujino, ti pa ugotoviš, da po tolikih letih nimaš nič skupnega z ženo.