Kaj bodo naredili z Mercatorjem

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Čaki, a se ni govorilo, da je Jankoviæ zjebal Mercator in naj bi sedaj bil najuspešnejši trgovec. Vsaj tako sem jih poslušal pripradnikov sekte iVan. Zanimivo, zanimivo, zdaj bo pa vse skupaj ratalo slovenski eurospin.
smile-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Če še ne več. Ker jim sedaj še vse podatke zapisuje v lojalnostni program.
No, včasih tudi z gotovino ni bolje, ko iščejo cente, pa bankovce, pa vrnitev drobiža,...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Pa ja, kdo pa si ti da se ti bom kar umikal nekaj, pa plac dajal. Je pa čist tvoj problem da se ti tolk mudi, zarad tebe in tebi podobnih živčnežev se pa res ne mislim sekirat.
cool-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Boš že naletel, zaupaj mi. Zunaj so ljudje, ki nimajo živce za takšne kot si ti
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Prav, samo za informacijo. Včeraj je na Litostrojski nekdo nekoga povlekel iz avta ter ga porinil v travo pogleg gradbisca. Predtem ga je tip izsilil. Zdaj pa ti gruntaj, če se splača biti vase zagledan ali boš rajši budalo spustil naprej. Samo, da ne bo na Alterju tema kako me je nekdo pretepel, zdaj bi ga pa tožil. Jebeš denar, če si napol invalid.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Če me je izsi£u

Razloge si itak vsak po svoje iterpretira. Povem samo, da so zunaj ljudje, ki bodo naredil jebeno kolono, zato, da se človeka zagrabi za ovratnik ter položi po travi in pesku, poleg se mu bo pa najebal mamice pa morda fasal še kakšno brco v glavo, kar mu lahko spremeni celotno življenje, rataš nesposoben v sekundi svojega lastnega pametnovanja. Če se mu mudi, naj gre, ko ga jebe. Ni vredno.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.284
113
blizu močvirne prestolnice
Ali ni bilo lepo napisano? Tisti drugi je res grdo pisal!

Kar se tiče Mercatorja, bo kar škoda če ga uničijo, seveda da do tega ne bi prišlo, je treba menjato vodstvo in del prodajalk, saj veste tiste na....

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Boš že naletel, zaupaj mi. Zunaj so ljudje, ki nimajo živce za takšne kot si ti
wink-1.gif

Zato je en pameten clovek izumil: http://www.mercator.si/trgovina/trgovina.asp

Ker jaz jih tudi ne prenesem, meckacev.

Uporabljam, samo kaj ko ne morem zbirati Mercator pik.
hysterical-1.gif

A pol ne dobis zraven smrkec kartic?
evil.gif

Ampak priznam, v Tescu pridno zbiram nalepke... Telafove ponve so zakon
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Samo ne o smrkcih prosim, ker to pa nea razumem, vsako jutri se zbere gruča ljudi, ki pridejo predčasno v službo, se vsedejo v jedilnico, vsak svojo kuverto na mizo, kjer piše Maša, Jure, Alen itd. in se začne trading kartic in baratanje. Noro.

Tesco je pa dejansko dobra trgovina, sem našel nekaj izjemnih čajev, čeprav se bo kdo zdaj zgražal, da to niso ne vem kakšni, meni so bili super pa še Twinings je ceneje kot pri nas :O

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Zato je en pameten clovek izumil: http://www.mercator.si/trgovina/trgovina.asp

Ja, to je super, ampak se že leta nekako ne razvija. Živim točno 20km stran od MST Ljubljana in k nam ne dostavljajo (dostavljajo pa npr. v Grosuplje in na Vrhniko, ki sta, tudi časovno, podobno oddaljena). Posledično glavnino nakupov opravim pri trgovcu, ki je najbližje moji običajni dnevni relaciji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, da folk sploh kupuje v Mercatorju, ki je najdražji, napizdujejo s tistimi pikami, da na koncu nekak prideš do normalne cene za hrano, pa še potem je dražje.

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Nacionalni interes.
evil.gif

Eni ne znajo računati, drugi ne poznajo ponudbe drugje/je niso pripravljeni spoznati, tretjim je pa vseeno. I guess.