Kaj bodo naredili z Mercatorjem

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.284
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Če bi jz biu trgovc, se tud nebi za tistih bogih 500 evrov mudiu in hiteu zarad strank! Ko jih jebe, plaæite me dobr, pa bomo tud delal hitrej! Ta Mercator je itak en sam sužnjelastniški sistem!

Veš v čem je problem, ne v denarju temveč v tem da so turki leni!

Nazadnje uredil moderator:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.284
113
blizu močvirne prestolnice
Tipičen odgovor
stupid-1.gif
.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
34
48
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ti si pa ... vsaj po pisanju sodec ... en tak velik nergac, ki mu nic v zivljenju ni prav... sam pa se ima za najbolj idealnega predstavnika cloveske rase...
grims-1.gif

467716-post_slo.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Majkemi ti si največja budala, kar jih je na netu! Pejt se ustrelt, boš naredu uslugo svetu, še največ pa svoji družini! Pa kje ti vidš turke, imbecil rasistični?? Tema je o Mercatorju pedofil krščanski!

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Če si jih tok želiš, presel se v Nemčijo! Pol pa zin kako o turkih, ti bojo jajca æez glavo potegnl!

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
trije pred tabo, pa si skoraj zaspal? Če ni ravno tri polne voze, si v 5 minutah na vrsti (redkokdaj sem toliko časa čakal, mogoče tam okrog božiča kdaj), a te bo konec če počakaš fakin 5 minut? Je*ote folk nestrpni, bi res najraje vrgel onega pred sabo ven ker vidiš samo SEBE. Enkrat sem enemu takemu, ki je po minuti čakanja za mano že imel neokusne komentarje, rekel naj bo tiho ker me bolj kot čakanje spravlja ob pamet njegovo pametovanje, pa je vsaj tačas vtihnil.

Sam za sebe mislim da nisem neka živina, mečejo pa mi tak kot da sem.... ok, mečkatorjeve so res počasne, hofer/ lidl pa so navadni bedaki, vsake toliko mi na jogurt vrže kaj gor ker meče ko budalo in ga seveda predre... pa gre čas po zlu ko je treba po novega iti
smile-1.gif

Razumem samo, če si greš v trgovino po malico, imaš pol ure časa da prideš tja, požreš in si nazaj na delovnem mestu, pa ti na edino blagajno pride nekdo z 15 in več položnicami za plačati.... tu ti res lahko vročina v glavo butne ker veš da jih boš poslušal kje si tako dolgo hodil. Sicer pa, malo chill down, koristi lepoti
smile-1.gif

To je res že neverjetno, kam se folku tolk mudi. Pa v štacuni, pa na cesti, povsod sam gas in norija pa nestrpnost.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Ti si pa ... vsaj po pisanju sodec ... en tak velik nergac, ki mu nic v zivljenju ni prav... sam pa se ima za najbolj idealnega predstavnika cloveske rase...
grims-1.gif

Ni treba biti niti nesramen, niti žaljiv.

Eni se pač sprijaznite z vsem, kar pride mimo, eni pa imamo do teženja nepopustljivo stališče...

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
grims-1.gif

Ni treba biti niti nesramen, niti žaljiv.

Eni se pač sprijaznite z vsem, kar pride mimo, eni pa imamo do teženja nepopustljivo stališče...

Zapri se med stiri stene, pa bo..

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tako pisanje in uporabnik s takim načinom pisanja in izražanja ne spada ravno na nek spletni portal... Pa naj bo to Alter ali karkoli drugega.
crazy1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In še obvezno vprašanje blagajničarke, če imaš kartico, kar mi zveni kot očitek, zakaj še nimam njihove kartice.
Bi jo moral imeti? Da bi šlo (tudi zaradi moje kartice) še počasneje, kot gre?

Je res frajer tisti, ki ima v tošlu 8 ali 11 kartic? In bednik tisti, ki nima nobene? Nisem prepričan.

Iskanje cigaret po drugih blagajnah pa res zmaga. Po Murphyju ravno tista blagajna, pred katero stojim, NIMA tistih cigaret, ki jih išče kupec pred mano. Jebale ga cigarete, jebalo jih blagajničarkino iskanje. Če ni, ni. Da bi crknil od pljučnega raka. Saj verjetno bo...

Tudi sam se na blagajni včasih spomnim, da sem kaj pozabil, pa zato ne zajebem vrste za mano in grem še malce nabirat.. Kake tri minute...

BRAVO!!! Se z vsem 100% strinjam, ker mi gre vse to noro na banano! Redko grem v trgovino, še redkeje v Mercator in ravno takrat iščejo cigarete, plačujejo s karticami in bla, bla, bla... Sem že mislil, da sem edini tak živec!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Osnovno dejstvo je, da tisti POS terminal, ki je vezan na telefonsko linijo, deluje pač počasi... Tisti, ki pa ima POS terminal vezan preko internetne povezave, pa so njegove transakcije izjemno hitre.

POS ali ne POS, POSerjem se na čakanje in onaniranje s karticami. Me ne zanima, zakaj imajo ali nimajo hitre povezave.

Kupec je kralj in to že kar nekaj časa.
cheer.gif

In če ga nekaj moti, je treba kaj spremeniti, ukiniti, ali dodati. Ne pa furati isti sistem 15 let...

Jaz v denarnici nimam praktično nikoli več kot 20 EUR. Vse plačujem s kartico. A ko greš v kak načrtovan nakup za npr. 100 EUR, greš najprej na bankomat, da potem lahko z gotovino plačaš?
smile-1.gif
Nepraktično, poraba časa, pomožnosti še kake provizije na bankomatih...

NA živce mi gre, ko prodajalka poskenira, pa potem mora kupec (pri ženskah sem to samo opazil, 30+), najprej vse zložiti v vrečko, potem ko vse zloži, išče denarnico po torbici..., potem išče denar, kovance, potem še kako piko, pa smrkce....jebotebog

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Jaz pa popizditis dobim v Hoferju, imam pripravljen denar, tako da ko mi da račun ji že tiščim bankovce, ženska pa mi na 50x50 cm pult meče stvari kot da gori, drugi že takoj za mano in če imaš za pol vozička stvari, si ne zmečeš vsega vanj ko ti že meče od onega zadaj...... samo še čakam kdaj te bodo kar z buldožerjem porinili ven, vse da bo sekundo hitreje
bonk.gif

Špar in Tuš sta ok, hitrost je nekje med mečkatorjevimi prodajalkami in hofer/ lidl prodajalkami.

A nisi opazil, da hiti tudi, če ni nikogar za tabo?!

To je zato, ker imajo sistem nastavljen tako, da se meri čas od prvega do zadnjega izdelka. No na koncu meseca pregledajo kako hitri oz. učinkoviti so posamezniki.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
In še obvezno vprašanje blagajničarke, če imaš kartico, kar mi zveni kot očitek, zakaj še nimam njihove kartice.
Bi jo moral imeti? Da bi šlo (tudi zaradi moje kartice) še počasneje, kot gre?

.

Blagajničarka je v službi in ima točna navodila kako more delati ... med tem je tudi ta, da promovira "svojo" kartico ugodnosti ... oz. vpraša kupca po njej .... ob tem more tudi stranko pozdravit in na koncu odzdravit ...

Zdaj kako to delajo je odvisno od posameznika/posameznice ... eni so bolj prijazni eni manj .. za kartico pa te more vprašat, pa če je tebi prav ali ne.

(tudi ti v firmi/službi verjetno delaš po nekih pravilih/navodilih in se jih držiš)

Pač tako je ... in ko te vpraša za kartico rečeš NE nimam in te ne bo tam za "pultom" posiljevala dalje.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ahahahahahahah, zakon tema.
hysterical-1.gif

Ne zna se ko koga jebe, jebe čorav sakatog.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik flip pravi:
Citat:
trije pred tabo, pa si skoraj zaspal? Če ni ravno tri polne voze, si v 5 minutah na vrsti (redkokdaj sem toliko časa čakal, mogoče tam okrog božiča kdaj), a te bo konec če počakaš fakin 5 minut? Je*ote folk nestrpni, bi res najraje vrgel onega pred sabo ven ker vidiš samo SEBE. Enkrat sem enemu takemu, ki je po minuti čakanja za mano že imel neokusne komentarje, rekel naj bo tiho ker me bolj kot čakanje spravlja ob pamet njegovo pametovanje, pa je vsaj tačas vtihnil.

Sam za sebe mislim da nisem neka živina, mečejo pa mi tak kot da sem.... ok, mečkatorjeve so res počasne, hofer/ lidl pa so navadni bedaki, vsake toliko mi na jogurt vrže kaj gor ker meče ko budalo in ga seveda predre... pa gre čas po zlu ko je treba po novega iti
smile-1.gif

Razumem samo, če si greš v trgovino po malico, imaš pol ure časa da prideš tja, požreš in si nazaj na delovnem mestu, pa ti na edino blagajno pride nekdo z 15 in več položnicami za plačati.... tu ti res lahko vročina v glavo butne ker veš da jih boš poslušal kje si tako dolgo hodil. Sicer pa, malo chill down, koristi lepoti
smile-1.gif

To je res že neverjetno, kam se folku tolk mudi. Pa v štacuni, pa na cesti, povsod sam gas in norija pa nestrpnost.

A ti v življenju nimaš obveznosti? Meni Mercator, Špar ali katerakoli druga trgovina ne predstavljajo izleta v naravo, kjer se bom umiril in sprostil. Nakupovanje mi ne predstavlja sproščujočo dejavnost. In če se tebi ne mudi, ti to ne daje pravice zadrževati ljudi s svojim omejenim razmišljanjem, kjer vidiš samo sebe.,Lahko malo bolj organiziran. Zato moraš imeti na blagajni pripravljeno kartico, gotovin, bone, dol mi visi s čim plačuješ.

Enako velja za cesto, če je nekdo hitrejši, se mu umakni na vozni pas in ne mi se špilat policaja, ker do takšnih nimam razumevanje. Vsi bi imeli pravice, nihče pa ne bi imel obveznosti, mamu vam šarlatansko.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.356
7.096
113
pri taščici
Mercator in nekateri drugi slo dobavitelji so hoteli predvsem olastniniti tisto kar je slovenska raja pol stoletja skup spravljala in se odpovedovala, da je potem 92 dobila tiste certifikate. Cudno je da je sploh tisto dobila. Tujci ki so prisli v slo se jim ni treba olastniniti, oziroma nimajo v interesu pol evrope pokupit v 5 letih. Jim je dovolj da imajo 5-10% letnega dobicka (cistega). V hoferju mi ni se nikdar rekla da naj hitreje zlagam. Ce ze, je raje komu pomagala zlagat mogoce malo zmetat v vozicek.
Imajo pa izdelki v hoferju okol in okol crtno kodo, v mercatorju pa obicajno nekje na nekem zmeckanem dnu.