Kaj bi vi naredili?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pravi [censored], zdej si je kr neki namislil, pol pa tema zakljucena, prej pa 150 postov jokcanja.

ne vem, sicer nisem tako negativno misleč, samo v tem primeru pa mislim, prepričan sem, da imaš prav !!!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
itak ce bo pa sel na randi bo pa ostal tam z dolgim nosom, ker se picka ne bo prikazala, tipi ki so mu to namrdali, pa se bodo za vogalom smejali, ga slikali in vrgli na net.Edino pravilno.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
tako kot Mercatori nekoč
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Tisto štorijo bi tudi lahko malo opisali...se ni šlo za vožnjo v MB ali kam zaradi ene frčafele?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
malo sem že pozabil to zadevo..v glavnem, en tip si je registriral ženski nick, potem ga je pa kuril do daske
grin1.gif

no pa sej ni edini-stieber ima ztudi podobne izkušnje
evil.gif

v glavnem-en mesec smo se režali za kompi kot zmešani
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
malo sem že pozabil to zadevo..v glavnem, en tip si je registriral ženski nick, potem ga je pa kuril do daske
grin1.gif

no pa sej ni edini-stieber ima ztudi podobne izkušnje
evil.gif

v glavnem-en mesec smo se režali za kompi kot zmešani
hysterical-1.gif

Nak, takih izkušenj pa na tvojo žalost nimam. Merca so pa vrgli na foro, ampak mislim, da je šlo vendarle predaleč...
crazy1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Po moje je poročena pa je rabla enega, ki ji je pokazal, da še ma šanse kakega deda dobit. Verjetno ma kakega otroka tudi.

You have been owned by married woman with children
grin1.gif

-p.s. ne vem zakaj sem to v angleščini napiso
rolleyes-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Zato, ker se v slovenščino kr ne da prevest...owned...
grin1.gif

Kje je avtor. Nej napiše kaj je vidu...
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
A ti še zmeri verjameš v pravljice?
evil.gif
Itaq, da si bo izmislu ... LOL ... to bo prav simpatična virtualna zgodbica ...
In ja, jest sem premislu, kaj bi naredil: pozabil na vse in šel na pir ... evo, pa sem povedal. Sej ni blo težko ...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
he he he, sej ne verjamem.

Bi me pa presenetlo, če bi reku, da se je zaj... in da je dejansko oženjena, 3 otroke....
evil.gif

MadMakselj

Zelenc'
22. avg 2009
2
0
1
Orka, folk! A kle še kdo kontaktira osebno al noben več. A je res sam še net pa sms v funkciji? Pa ne morš, zaboga, vedet s kom maš opravka sam še po liniji "chit chat-a". Pa še 100 km je med vama. Daleč od oči, daleč od srca .. bi jest reku!
Človek, odpravi se v svojo okolico in delaj na realnih poznanstvih in ne bluzi. Še v takšnih kontaktih človek rabi nekaj časa, da spozna sočloveka in potem naprej, če gre. Naj te vodi načelo, da človeka spoznaš v "situacijah". Zakaj v narekovaju? S tem mislim, da rabiš vsaj nekaj časa preživet z dotično osebo, da bi se ti vsaj malo sanjalo o njenem značaju in potem spoznanju, al je to vsaj približno to kar želiš met ob sebi.