Kaj bi vi naredili?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mah, ne da je bilo predaleč...skoz sva nekaj odlašala..brezveze...Jaz nisem hotel biti preveč vsiljiv..pa tako..

V glavnem, ugotovil bom, kako ta [censored] zgleda..in o rezultatu boste obveščeni, brez ksrbi.

Bo pa treba počakat do konca poletja, jaz grem kmalu na dopust, ona po moje tudi bolj malo hodi po LJ zdaj..

Nazadnje urejeno:

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
(...)
V glavnem, ona je mene odjebala.Kao za vedno, kar je terba jemati z rezervo, ker se pr njej to hitro spremeni.
(...)

To je glavni del tvojega posta. Poznam takšne ženske in ti lahko samo svetujem da bežiš stran. Ta teden je vse kul naslednji pa kar neka depresija in sploh ne ve kaj bi in potem spet hoče bit s tabo in vedno neki izgovori in prepričevanja. NI JEBENO VREDNO še posebej če si res takšen romantičen karakter kot sam trdiš.

V bistvu nisi prišel sem po nasvet, prišel si po potrditev da bo to happy end zgodbica z hišo otroci in psom. Samo ona se mora zrajtati potem pa bo, ane?
crazy1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
(...)
V glavnem, ona je mene odjebala.Kao za vedno, kar je terba jemati z rezervo, ker se pr njej to hitro spremeni.
(...)

To je glavni del tvojega posta. Poznam takšne ženske in ti lahko samo svetujem da bežiš stran. Ta teden je vse kul naslednji pa kar neka depresija in sploh ne ve kaj bi in potem spet hoče bit s tabo in vedno neki izgovori in prepričevanja. NI JEBENO VREDNO še posebej če si res takšen romantičen karakter kot sam trdiš.

V bistvu nisi prišel sem po nasvet, prišel si po potrditev da bo to happy end zgodbica z hišo otroci in psom. Samo ona se mora zrajtati potem pa bo, ane?
crazy1.gif

zmaga.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Zakaj pa ne daš podatkom sem, morda jo kdo drug pozna, pa ti/nam bo sliko pripopal?
evil.gif

@vaginko:

da pa kar tak eno cifro dobiš, pa greš seksat čez par dni, za tako stvari pa bi ti lahko en tutorial napisal pod sticky v forumu....
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
(...)
(...)

crazy1.gif

Dober post..

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Vaginko, sori, ti si res polpismen..Še enkrat preberi uvoden post, če ti to tvoje možganske celice dovoljujejo..al znaš samo žalit.

Ta tema je odprta zato, da mi kdo kaj svetuje, ne da boš ti tu jebaæa wannabe špilal.

Nobeden te ne žali, ampak ti hočem samo povedat, kaj ženska hoče in tebi ravno to ne "potegne" razumeš? Ko bo ženska ležala pred tabo z nogami narazen boš ti očitno sedel za alterjem in spraševal nas kaj bi naredil, a bi skočil al počakal na njen rojstni dan!
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

@vaginko:
da pa kar tak eno cifro dobiš, pa greš seksat čez par dni, za tako stvari pa bi ti lahko en tutorial napisal pod sticky v forumu....
hysterical-1.gif

Tut take ženske obstajajo
cheer.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ma trenutno hoče, da ji dam mir..Sklepam, da ima nekoga...Zato sprašujem...

Trenutno nima interesa z mano kontaktirat...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to sam podžiga zadevo, povabi jo na večerjo zvečer boš videl a bo imela jajca in rekla NE!
evil.gif

Še nobena ni in tut ta ne bo
cheer.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Potem jo pa pust pri miru, žensko nestabilno..mogoče ji paše, da se je rajcala s tebo( bogve, kaj sta si govorila
grin1.gif
) zdej, ko pa vidi da je resno , je pa spizdila..

aplauz.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Moj interes: priti z njo v stik, osebno.

Zakaj? Kaj pa je za tem interesom? Kaj boš imel od tega?

Citat:
Haha.
grin1.gif

Citat:
Njene slike nimam. Če bi hotel, bi jo imel.Mi jo je ponujala, jaz sme bil pa romantik zanesenjaški, češ..itak te bom videl..
Ti kar zrihtaj njeno sliko. Se splača verjami. A ona ima tvojo sliko?

Citat:
Ona je: temperamentna, menjuje razpoloženje (čist možno, da bo, čez čas spet pripravljena kontaktirat, če ji pošljem sms),menjuje tipe, noče se navezati, iz njenega načina življenja je razvidno, da je nekakšna razuzdanka
Citat:
Stara je 29 let.

Se pravi je že blizu 30, nima stalnice v ljubezni, ampak jih pogosto menja, temperamentna... Verjetno išče primernega samca za oploditev. Bi rad zibal, je vredna tega?

Jaz bi vse skupaj hitro pozabil pa si šel raje kako iz RL najti. Človek, niti ne veš kako zgleda....dejansko ne veš nič o njej. Ženske, ki dobro zgledajo, same pošiljajo slike, brez vprašanj, ker so te slike eno od njihovih glavnih orožij pri pecanju....

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
KSZ

Kasius
Sicer že vem, da te je totalno zjebhala, vsaj po napisanem v nekem drugem postu sodeč, zgolj psihično ... žal ne fizično
evil.gif

Je pa zadeva očitna: POZABI na vse skupi. Dejstva so namreč taka: če bi ona hotla, kar hočeš ti, potem bi že vsaj enkrat postal orgazmičen, morda večkrat.
Jaz sicer zlo nerad jemljem besedo prjatlu Penisu, ampak tud on bi ti znal povedat, da je misija "ne poznaš,si pišeš,SMSsiraš,dogovoriš,seksaš" možna tudi v 14 dneh ... preverjeno! Ampak zgolj, če sta obe strani za to ... pri tebi je vse tole 100%, ampak žal pri tebi 100, pri njej pa nič ...
Lahko pa te potolažim, če hočeš: gre za eno bejbo, ki niti približno ne zgleda, kot jo opisuješ, ima 157 cm in 94 kg. Niti ne izgleda tako strašno, ob dejstvu, da ji manjka nekaj zob ... ampak, ne sekiraj se, to se opazi šele, ko odpre usta. Ima pa nek čuden "satisfekšn", da tipe tkole omreži, jih malce podraži, potem pa ... zvisss ... in vse to le zato, ker jo je nekdo slabo obdelal ... če bi vedel, za katero gre, katera te takole rajca, bi ti koj prišlo .... da jo tudi ti odhebeš ...
Evo, ena zgodbica ... upam, da ti je lažje pri srcu ... več pa ti lahko pove kolega ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ynos in North_face...hvala za mnenji.

Zdaj gre samo za to, da mene zanima, kako ta ženska dejansko zgleda, razumeta...Za radovednost gre..

Ni se mi še zgodilo, da bi me tako zamajala ženska, ki je sploh ne bi videl...situacija mi gre na živce, pomirim se lahko samo tako, da jo osebno vidim..

Ynos, to s sliko si malo anrobe razumel, zdaj ne morem dobit njene slike, ker trenutno noče kontaktirat z mano, ko sva bila v najboljših "odnosih", bi mi pa ziher poslala, če bi rekel..in ne..ona moje nima..

Zanima me, kakšna dejansko je..to me matra...Iluzij, da bova kdaj skupaj, itak nimam več, ker dvomim, da je ona sploh sposobna bit s tipom več kot 3 mesece..

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Mah, ulet na njen konec. Pejd v najbolj znan kafič tm in reč, če poznajo to žensko (menda vsaj pravo ime veš...), da ti je posodila knjige za fax in da si ti butl zgubu vse podatke. Te pa peče vest. (kr neki)

Domačini vedo vse...
evil.gif