Kaj bi se zgodilo, če bi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.425
7.534
113
rad bi videl sodnika, ki se ob neumnostih, ki jih tu pises, ne bi pricel krohotati. Policist bo dokazoval da si ti pil pred voznjo in ne nekaj sekund po zaustavitvi. Ne bluzi.

In se enkrat. Policista zanima ali imas alko v sebi ali ne. Ne kdaj si pil. In ce si ti pil po zaustavitvi si deloval sebi v skodo. tako stalisce bi zavzelo sodisce po tvoji zahtevi za sodno varstvo

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In se enkrat. Policista zanima ali imas alko v sebi ali ne. Ne kdaj si pil. In ce si ti pil po zaustavitvi si deloval sebi v skodo. tako stalisce bi zavzelo sodisce po tvoji zahtevi za sodno varstvo

Eh ne razumeš kaj hočem povedat. Policist me obtoži da sem vozil pijan in za dokaz potrebuje moj izdihan zrak. Čisto iz firbca me je zanimalo kako to deluje v praksi in kako to, da se ta luknja ne da izkoristiti. Ker verjetno je res luknja.

Tako kot je luknja glede narobe parkiranega vozila in se lepo izgovarjaš na to, da ni bilo parkirano temveč ustavljeno zaradi okvare. In sem to že nekajkrat izkoristil in še vsaka kazen za napačno parkiranje je propadla.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
joj dej ne seri mi z moralnimi, ker mam čisto vest (za razliko od tebe), zanima me iz firbca.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
pa če že ne sprašuješ zaradi sebe, če se luknja ugotovi in jo najdejo pijaci si tudi ti posledično kriv za kakšnega pijance, ki se izogne kazni. kaj boš potem rekel v svoj zagovor, če kak tak pijanec potem človeka povozi v smrt? bo tvoja vest še čista?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
groza, na križ me nabij zaradi izognjeni kazni za napačno parkiranje hahahaha

ej dejta, tipična slovenčka dejta najprej pred svojim pragom popucat.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
viš ti si pa navaden balkanc. car si ko se kakšni kazni izogneš, čeprav je logična in bi jo moral plačati.
glede prometa nimam kaj pometati, ker še nikoli nisem storil prekrška.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ja in kaj, me bo počil? lepo te prosim, ne glej toliko filmov

Zakaj pa ne, če se začuti ogroženega?

Včasih sem imel navado izstopiti iz avta, da sva se potem s policajem tako zunaj pomenila. Kmalu po tem, ko je prišel tisti zakon ven (da ne smeš izstopiti), sem kot ponavadi hotel iti ven, pa je policaj takoj stopil dva koraka nazaj, se prijel za pištolo za pasom in zavpil, da naj mirujem!

Kdo preveč gleda filme?
stupid-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.367
241
63
Zadnjič smo po parih parčkih s kolegi naumili drug scenarij (ne, nisem ga probal, ker ne vozim pijan!);
Policaj te ustavi (veš, da boš pihnil), ti pa lepo zapelješ na mesto, kamor te je usmeril, dvigneš šipe, ugasneš avto in malce zadremaš (dokler se alkohol pač ne razgradi v telesu). V osnovi ti ne sme vdreti v avto, saj nikogar ne ogrožaš s svojim početjem, ampak lahko samo mirno čaka, da se ti spočiješ in odpreš vrata. Bežal nisi, upošteval si njegova navodila in se ustavil... Zaključek je ta, da ti lahko da samo kazen za oviranje postopka.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Pa kaj so nekateri obsedeni z alkoholom za vlanom. Če si pijan, pač ne voziš. Kaj hitro se ti lahko zgodi, da lahko kasneje globoko obžalujaš vožnjo v pijanem stanju. Pa tu na mislim denarno kazen in odvzem vozniške. Se lahko zgodi še kaj veliko hujšega.

LP

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.931
113
Ni v tem point. Fora je v iskanju načina kako iz sebe delat še večjega bedaka kot si v resnici.

On topic: če pride do sodišča ne pozabite tja priti slečeni (kot oni stephen casiragi al kaj je že). Mislim,..ker se spodobi, da ohraniš nek nivo (ki si ga postavil s pitjem v avtu oziroma zaklepanjem v avtu in dremanjem).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ni point v iskanju lukenj kako se izogniti kazni, point je v iskanju lukenj v zakonu in v tem da me firbca kako bi policist odreagiral in dokazal svoje. Samo to. Nič kar bi hotel uporabiti v praksi.

Joj ste eni res čistuni, kot da imate v življenju vse pošlihtano....potem pa ko spoznaš takega človeka pa vidiš, da ima ogromno pred svojim pragom za pospravit.
Razen če vas rajca to, da se takole razpihujete z moralnimi izpadi? hmmm....to je pa potem že treba psihoanaliza

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Zadnjič smo po parih parčkih s kolegi naumili drug scenarij (ne, nisem ga probal, ker ne vozim pijan!);
Policaj te ustavi (veš, da boš pihnil), ti pa lepo zapelješ na mesto, kamor te je usmeril, dvigneš šipe, ugasneš avto in malce zadremaš (dokler se alkohol pač ne razgradi v telesu). V osnovi ti ne sme vdreti v avto, saj nikogar ne ogrožaš s svojim početjem, ampak lahko samo mirno čaka, da se ti spočiješ in odpreš vrata. Bežal nisi, upošteval si njegova navodila in se ustavil... Zaključek je ta, da ti lahko da samo kazen za oviranje postopka.
Odpeljejo te na odvzem krvi, ki ti pokaže koncentracijo OH v krvi do 24 ur nazaj.
V glavnem, pušneš še bolj: policaji te bodo pač počakali, da se "spočiješ" in te potem odvlekli na odvzem krvi. Še prej pa preverili prvo pomoč, rezervne žarnice, pritisk v gumah, profil na gumah, odvlekli ti bodo avto (seveda na tvoje stroše, ker boš itak padu na tp) na tehnični pregled...
Če se jim pa ne bo dalo čakat, da bi se "spočil", ti bodo pa v zračnike spustili solzilec, pa se žali upravi vodovodnega omrežja ali tramvajkomandi.
V glavnem, boš potegnu takratko.
Če te policaj ustavi, se obnašaj dostojno in človeku primerno in požri kazen, če si ga kaj usral. Tudi policaji so samo ljudje in to je njihova služba.
Ni potrebe, da glumiš gljivu ali budalo. Za to so amaterska gledališča.