Potem sem jaz slab starš.Ob 20 itak morjo tam do 10, 11 leta v posteljo. Kasneje pa se podijo drugje, kot okoli lastne bajte![]()
Ma sej naši tudi niso ravno šutasti oz ni da so tvoi zato ravno neki biser. Brezveze je da kosilnica kosi ravno vmes ko se igrajo glede na to da ima kosilnica čas celo ljubo noč kosit, ko ni nobenega. Razumem pa, da je nekaterim všeč gledat, kako kosilnica kosi in imajo medtem noge u luft. Vsak svoje veselje.Moji so pa gor rasli s kosilnico pa vejo da ce kaj leži se to pospravi po igri drugače povozi. Če si pa razne ponjave po tleh namečejo pa vejo da se kosilnico izklopi. In ni nobenih težav
Zakaj pa ne? A trava takrat spi in se jo ne sme zbudit?Ponoči se ne kosi.
Ni vse samo v tem, da se kosilnica izogne ježu...z lučko in gibanjem jih tudi moti. Nočne živali imajo bolj izostrene čute, in ponoči je 50dB kot čez dan 100 ali še več, za njih...pač dajmo jim vsaj takrat mir, če že čez dan ne...Verjetno je mislil zaradi živali, ki so ponoči bolj aktivne kot podnevi. No nekatere kosilnice naj bi bile sposobne prepoznati ježa, mačke ipd pa so tako ali tako dovolj hitri in pametbi.
drugače v razvoju so tudi naši ljudje kolk sem razumel, je kr internacionaln projekt tole.Mislim, da ima daco yuko mini, ta je šele "od letos" na trgu, je tako? Pač je nek indijski programer nekje pozabil en IF stavek![]()