Na yt naloži in daj link.
Ali Dropbox, GDrive, Yandex drive etc.
Na yt naloži in daj link.
Saj se redno kosi na kosilnico s pogonom in v koš, tako da glede tega ne bi smel biti problem.ja ni druge, mora bit pa predpripravljen urejen teren, ni to mulcer.
Je pa zanimivo, da so vsi lastniki tiho, na FB pa hipe kot za novi iPhone pred 15 leti.
Ta skupina me je lani "prepričala", da je nisem kupil.Slo/Ang Luba FB skupina ni več aktivna ?
Oz. koliko alterašev ima Lubo ?
Ne znam definirat. Vem samo da so jo nekateri izkali pri sosedih. Včasih je zatavala, včasih pa odklopila kolesa in fijuuu dol po bregu.Definiraj “zgubi” signal.
Meni je šla mal po svoje “samo” takrat, ko je med delom dobila update in se je izklopila - takrat pa, kar je nekako logično, gre po bregu navzdol, saj je nima kaj držati.
Sem ta pobeg “poknjižil” pod developersko neumnost, ki se načeloma ne bi smela zgoditi.
Tisto neumnost, ko se je izklopila, ko je zašla izven poznanega področja, so pa očitno tudi popravili - moja se je letos že dvakrat “zaplezala” v enem kotu (hebiga - želel še zadnji mm doseči , a ne več kot očitno preozko) in je obstala “vključena” - ergo “zabremzana”.
Si me spomnil, da bom “na novo” meje potegnil in jo, vsaj tam kjer mejim na javno cesto (dobra tretjina meje), odmaknil bolj “od roba” - čisto do roba itak ne morem in moram itak z navadno iti po obodu, zdaj al je 10 cm nepokošenega al 20 je že vseeno. Bo pa pri 20 vsekakor bolj varno.
To resno?
To resno?
h.t.t.p://Thread%20%27Katere%20umetne%20ovce%20-%20travne%20robote%20imamo%27 = Failure to open page.
Drugače pa hvala, ampak nisi odgovoril na moje preprosto vprašanje: bi še enkrat kupil Lubo?
As of 2025, based on the most recent information from Mammotion, none of the Luba series models (including Luba 1, Luba 2, Luba AWD 1000/3000/5000, or Luba 2X) include a physical SIM card slot — they all use built-in eSIMs for 4G LTE connectivity.