Betonska ograja okoli in za ziher še elektro ograja. Froci če so pridni lahko 1x tednsko za eno minuto pogledajo not.a pol na tej travi kaj igrate fusbal, al je stroga prepoved sestopa nanjo?
Saj Luba ni edina, ki to zna. Jih je že precej, ki to obvladajo.dečki negativizem za tale projekt ni primeren...
ker je tole neke vrste revolucija, ne potrebuješ kablov, laufa na GPS in svojo pamet...
dodelana pamet in kakšne tehnične pomanjkljivosti bodo že odpravljene, saj je te vrste znanja pri drugih polno, bodo pa prisiljeni tudi drugi zajadrati na trg brez žice, na GPS logiko... in šele takrat bodo ti zunanji stroji res uporabni... jih daš v prostor - in delajo
vsaka čast takemu projektu
poglejte si samo svojo Roombo ali Roborock, pa si zamislite, da bi tam kabel vlekli... koliko enostavneje je če se orientira v prostoru sama..
jaz pa prav čakam verzijo next-gen kjer ne bo potrebno žice
Ja, ampak na kakšnem terenu? Saj sem napisal predpostavko za katero verjamem, da gre. Ampak večina nima takšne "zelenice".Glede na to, da je Bosch imel v Indego to že vgrajeno in to brez nekih RTK modulov ipd, pač pa samo žiroskop, je to precej enostavno opravilo.
Na normalnem terenu, ki ima naklonine več kot predpisano, polno nekih grmov, igral in podobnih bedarij. Daleč od idealne zelenice. In boschev logicut je super zadeva. Kosilnico sem mel zunaj polovico časa napram večji husqvarni. Prvih par košenj je trajalo, da se je naučil terena potem je pa tako dobro vedel kje je, da je pri iskanju točke kjer je kosil brez problema poslalomiral med ovirami. Ko je kosil je pa teral vzporedne linije po sektorjih. Vsako nasledne košenje je bilo 90° napram prejšnjemu.Ja, ampak na kakšnem terenu? Saj sem napisal predpostavko za katero verjamem, da gre. Ampak večina nima takšne "zelenice".
in brez RTK? Strošek le-te? sistematično košnjo pa lahko komot urediš že samo z žiroskopom. Worx ga ima, ampak ne beleži pretirano poti košnje. Kolikor sem videl, ga uporablja samo za smer košnje, enkrat ko si izbere smer košnje, potem je od nje ne moreš ravno odmakniti, se vedno vrne v isto smer.
Saj si si sam odgovoril, tvoja s pomočjo GPS podpore poskrbi, da v redu pokosi. Druge se pa zaganjajo kot zmešane kure. Tvoja malo manj zmešana. Kje je smisel? Da jo ne gledaš cel dan na zelenici ampak pokosi in gre spat. In potem lahko še kaj narediš na travi brez, da bi jo moral posebej ustavljati in podobno.
Če tako v redu pokosi, zakaj pogrešaš možnost košnje določenega dela?
Huh? Jaz sem agresiven?No ne rabiš biti agresiven, samo vprašam kje je fora