Citat:
Uporabnik softi pravi:
E moji janezi
Vi bi se samo cepali i anektirali. V 100 letih ste zhebal 3 drzave, 4 boste pa glihkar. Svka castal kukr bibreku g. Zabca 'kapo dol'
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ker sem rojen v Sloveniji, ne v Avstriji. Če bi bil rojen v Avstriji, bi mi dol viselo za slovenščino.
Pa saj ti dol visi za slovenijo, to ki so jo tvoji napredni-razviti "avstrijci" zeleli zravnati z zemljo, narod pa zasuznjiti da jim bi "delal" po tovarnah in okopaval krompir.
Se pravi bi Jankoviæi dobili svojim sposobnostim primerno delovno mesto?
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Jaz se v Grazu ne pocutim manjvrednega ker nisem avstrijec.
Spet si zgrešil poanto. Ne sprašujem te, kako se ti počutiš v Grazu. Sprašujem te, na čem temelji ta tvoj ponos napram Avstrijcu in zakaj je po tvoje dobro, da smo šli iz Avstrije? Zato, da danes zgledamo v primerjavi z Avstrijo kot klošarji?
Švabolizništvo? Halo se slišimo? Si ti mogoče seznanjen, kolk Štajercev se vozi v Avstrijo v službo, da preživijo svoje družine? To je rezultat tega našega "ponos i dika" bivšega Jugoslovanstva.
Ampak glavno, da imamo mi onega starega partizana, nje?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
izropali do obisti bo bolj prav, ne zavisti.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
izropali do obisti bo bolj prav, ne zavisti.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bolje to, kot da samo v 20 letih izgubiš skoraj tretjino države, ravno toliko pa imajo tako šipci kot zelenkoti pod kontrolo na jugu in zahodu.
Citat:
Zahvali se ljudem, tvojim cistokrvnim slovencem ki so te izropali do zavisti, da si ti zdaj zelis v avstrijo.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Zahvali se ljudem, tvojim cistokrvnim slovencem ki so te izropali do zavisti, da si ti zdaj zelis v avstrijo.
Kdo nas je oropal? Oropale so nas edino babyboomarske generacije upokojencev in oropali smo sami sebe, ker smo očitno živeli na malo preveliki nogi za svoj realni standard.