Južni hočejo klat Slovence

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jazjaz51

Pripravnik
29. feb 2012
336
0
16
med Brnkom in Mengšem
Grozno kar se zadnje časa dogaja na spletu.

cXjgxyP.png

Nazadnje uredil moderator:

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.470
1.929
113
Verniki, verjamejo da si imajo samo oni pravico rečt Slovenci. Vsi ostali smo za njih južni. Pač klasično delovanje praznih, opranih možganov.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ena ženska je očitno dobila groznjo na DM (a to je Drogerie Markt,, al kaj je DM?).

Ne vem pa kje so tukaj južni?

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Koj ti je [cenzura] da se objavlja še tukaj. Forum parlament in smeti tam in nekatere ne briga več JJ, pa AB, SCM itd...

Če je grožnja prijavi MNZ in bodo ukrepali glede na njihove pristojnosti...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Verniki, verjamejo da si imajo samo oni pravico rečt Slovenci. Vsi ostali smo za njih južni. Pač klasično delovanje praznih, opranih možganov.
Slovenec je vsak pripadnik slovenskega naroda, pa če veruje v Kučana ali Janšo ali diktatorja Broza ali... Bi pa državljani Slovenije, katerih narodnost je doma na Balkanu želeli zakriti svoje poreklo s tem, da se imenujejo slovenci po državljanstvu in ne po narodnosti.

Človek, kateri tako zakriva svojo narodnost in s tem zataji svojo kri ni nič drugega kot narodni izdajalec. Tak pač ne more biti enak narodno zavednim državljanom Slovenije. Pa naj bodo ti državljani Slovenci, Hrvati, Bošnjaki, Albanci, Srbi...

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.470
1.929
113
Citat:
Uporabnik jazjaz51 pravi:
Torej se strinjaš z klanjem crnbog ?

Nikakor ne. Skrajno primitivna izjava, nevredna komentarja. Podobno kot SDSovo pozivanje k državljanski vojni.

Zanima me od kje tebi indic da je bila ta grožnja podana s strani "južnih"?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Koj ti je [cenzura] da se objavlja še tukaj. Forum parlament in smeti tam in nekatere ne briga več JJ, pa AB, SCM itd...

Če je grožnja prijavi MNZ in bodo ukrepali glede na njihove pristojnosti...

word! forum je že čisto bedesn, samo še politika na vseh korakih.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.674
113
Eh kar ene...nej se tema zaklene....se bolje kompletno pobrise!

Kje je prijatelj Notranjc ko ga rabis?

Znori za šalo
smile-1.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Za ves ostali svet smo še mi vedno balkanci, za sebe smo slovenci samo slovenci in z južnjaki nimamo več nič. Saj zato pa smo postali svoja država, ker se nismo strinjali z njimi. Mimo grede, vse jugoslovanske države so bile za, da se zbombardira slovenijo, ko so nas jugoslovani napadli s tanki. Je v videoreportaži na youtube vse lepo prikazano, kako novinar naključne ljudi sprašuje če je prav, da je njihova država napadla slovenijo, vsak je rekel da ja. To je moja zahvala njim - boli me k. za njih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.