Jutri: Novi Audi A6

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
atomikkus, se strinjam z vsem, F10 je tudi meni osebno lepsi,

poglej ga buhteljčka nabuljenega, kako zvedavo zre v svet:
a6.jpg

proti jezni A6:
001__scaled_600.jpg

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
sem popravil lih svoj teks, medtem ko si ti post skup spravljal
grin1.gif

vbistvu sem nahitro prebral njegov post
redface-1.gif

ne ne strinjam se z vsem, audi mi sploh ni napacn, ampak vseeno mi je F10 lepsi. pa drugic daj primerjavo S-line vs. M sport
wink-1.gif

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Ah te fotke so čist odvisne kako je slikano s kerga kota bolj avtu leži in kako so obdelane.
bmw-f10-m5-rendering-2_460x0w.jpg

Nazadnje urejeno:

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Ja sj audi lepo zre v svet, je jezni mafijec. Medtem ko BMW zre kot debeli capo di mafia in ga boli [censored], ker je itak vse njegovo.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Jaz tudi ne razumem zakaj bi se lcd pospravljal?

Ko se voziš, so gor informacije in dvomim, da bo kdo med vožnjo kdaj pospravil lcd.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
do merkatorja pa nazaj je ne rabis. ne vem, meni se zdi ql in mi osebno bolse zgleda kot iDrive "kapelica" pri bavarcu (in bi bilo zelo ql, da bi tud bmw imel tako reseno). pospravis noter in armaturka zgleda bolj elegantno in "driver oriented"
smile-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
F10 nima kapelice, pri trojki pa je armatura dost lepša, če ima iDrive.

Vsakemu svoje
grin1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Ko se voziš, so gor informacije in dvomim, da bo kdo med vožnjo kdaj pospravil lcd.

Ne gre se zaradi funkcionalosti pospravljanja, ampak zgolj za estetski videz, ki je pri tej rešitvi veliko lepši od kapelice.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Ne gre se zaradi funkcionalosti pospravljanja, ampak zgolj za estetski videz, ki je pri tej rešitvi veliko lepši od kapelice.

ker je važno, da je avto znotraj lep, ko je parkiran in ne ko ga voziš?
confused-1.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
ksz

navigacijski podatki se pri audiju že nekaj časa prikazujejo tudi v sredinskem zaslonu med merilniki. Drugače ne vidim poante, če bi rad zamenjal postajo, našel drugo skladbo ali pa bi te kdo poklical, da bi se navi kar zgubila. Če se gre na navadno navigacijo (brez MMI toucha) je zaslon lahko 5 inčen ali za doplačilo 7 inčen. Pri navigaciji plus je pa zaslon vedno 7inčen barvni. Zaslon se lahko mirno pospravi, saj so vsi podatki vozniku na voljo tudi v zaslonu med merilniki (telefon, radio, multimedia, navi). Funkcijsko je stvar brez napake.

lp

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
No, sem ravno hotel isto napisat. Pritisneš na gumb in to je to. Ga je pa recimo fino imet za navi, na LCDju med merilniki pa Night Vision (odlično za opazit pešce, ki jih z golim očesom ne vidiš) ...