Citat:
Uporabnik predator pravi:
je v šprici, zgleda isto kot Steleks samo smrdi malo drugače
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
VEDNO spraskam vse šipe, ogledala mi odmrzne elektronika. Ponavad pa par minut prej prižgem avto, da se še malo ogreje. Sem pa zadnjič vidla enga modela, ki je s parkinga speljeval, z zamrznjenimi šipami, samo po sredini vetrobranskega stekla je ime eno črto spraskanonisem vedla al nek jokam al bi ga užgala okol kepe!!!
Čista in odmrznjena stekla so pomembna za varnost, tega se folk ne zaveda. Enako je z neočiščenim avtom, ko pade sneg. Eni so frajerji in delajo podoben sistem kot pri zamrznjenih šipah. O tem kako je vozit za takim idiotom, kateri ima streho polno snega, ne bom, ker veste. Kje so policaji takrat, da bi mal colal takim lenčinam?
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Webasto je bolj priden kot jaz...cca. 20-30 min in je avto segret,šipe odmrznjene, v notranjosti pa prijetno toplo.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A še nikoli niste slišali, da je gift za mašino, da hladen avto na mestu laufa?
buče buče, jaz s svojim jajčkom že več kot 100k km (trenutno jih je 218.000) vsako jutro počakam da mašina malo laufa, pa do sedaj nisem imel še nobenih težav. Imam pa 1.4 12v mašino in tisti kateri se spoznajo na Fiate vedo da je ta mašina ful občutljiva in rade volje hitro zariba.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A še nikoli niste slišali, da je gift za mašino, da hladen avto na mestu laufa?