jutranja tema

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ali bi lahko imeli tukaj eno temo, JUTRANJA TEMA, kjer bi bile dnevno objavljene jutranje teme hita, aktuala, antene, kaj vem kerga radia..pa bi kle mal..nabijal. mi manjka, sem danes zjutrja ugotovil.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sem mislil, da boš pisal o jutranji erekciji, pa bi potem malo debatirali.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tudi lahko
ima siol tv, mega paket, 4 xxx programe. dva zjutrja nista oddajala, na playboyu je bil dokumentarc, dobesedno, na sct pa so mel trojčka z dvema babama. ena grda, en adobra. grda je delala, un ahuda si jo je pa drgnla..ni bil glih drk material.

a s elahko zdej vrnemo na programe in jutrnaje teme

hit..ali kupujete slovensko.da ne

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pa saj ti, ko je tvoj dan, nabijaš po vseh temah.
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.306
2.112
113
Emona / Carnium
Zakaj ljudje kličejo na Val202 in potem v eter govorijo bedarije (poleg tega, da govorijo izven konteksta)? Postavi se relativno konkretno vprašanje: npr. ali ste ambiciozni?, potem nekdo pokliče in razlaga, da če on kupi nov avto, ga bo sosed tudi ipd...wtf?
stupid-1.gif

Če sem falil temo, se opravičujem
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.552
5.689
113
Zakaj falil......ta jutranja je idealna za zdret se zju3 k ustaneš......verjamem da se bo v 127 strani raztegnla
smile-1.gif

EDIT: zdej pa dost do ju3....ura bo kmal 12.00h
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
38.161
11.284
113
V kraju pri MB bomo morda imeli Ulico Chucka Norrisa...to je blo danes nekaj novega
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.358
3.932
113
Jaz pa mislim da bi moral za tele kozolce od suzice v normalni državi dobit kakšnih 10 let aresta. Tisti ki da idejo, izdelovalec in plačnik. Za kozolec 10 let, za nadstrešek 15, za gostilniško pokrito zaprto teraso v kombinaciji s 30 let staro hišo pa 20.

No to je blo to kar sem zadnjih 14 dni vsako jutro hotel napisat, pa nisem mx da bi zato odpiral posebej temo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zjutraj na mojem avtu ob 6:50 pri ministrstvu, kjer so zaposlene same babe, pardon dame - parkirišče še prazno (no, saj skoraj nikoli ni polno)
1153844-mop-parking.jpg

Priponke

• 1153844-mop-parking.jpg
    1153844-mop-parking.jpg
    99,4 KB · Ogledi: 134

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Spoštovani

Kot državljana me neizmerno veseli, da med 5 in 20 uro delate. Me pa kot davkoplačevalca izredno skrbi, da nič ne naredite.

recimo mekanemu niste odpisali na najmanj 20 mailov, kljub zakonskim odločbam.

to you
kje je to, d ajaz parkiram, pa jim pustim dopis za brisalcem. v upanju d aga preberejo, ko mi zatikajo svoj listek

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
drgače pa danes nisem poslušal radia. sem bil mal pred sedmo iz garaže in potem poročila, lalala...me mine vse. sem dal cd in Po selu se priča, da se ženim ja..., Bekrija, Kaos...

in sem bil na delovišču v nov tajm

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Za Astro v Bežigradu. Imajo vztrajno varnostnico, ki lima tele pildke. Enkrat so me tri kokoši, pardon, dame, zaparkirale, čeprav so imele ob pol osmih zjutraj še cca 90% parkinga praznega. Ko sem si začel z lopato utirati pot čez en snežen kup in metati sneg pod njihove avtomobile, so vse furjaste priletele ven.
hysterical-1.gif

Takrat sem zvedel, da strogo upoštevajo oštevilčenje parkingov, ki jih celo zelo drago plačujejo (a?) in boh ne daj, da bi parkiral na številke 7, 10 in 14 (sem si izmislil, ne vem več), ker tam parkirajo še posebej furjaste in bi lahko imel velike probleme. To, da jaz pred blokom težko parkiram, ko pridem iz šihta kake 2-3 ure kasneje, ko one že gredo s svojega in da grem na šiht prej, preden se njih primaje šele četrtina njih kokoši, pardon, dam (to je najkasneje ob 8:00) - no, ta podatek se jim je zdel zelo irelevanten.

Toliko o javni upravi.
cheer.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Spoštovani

Kot državljana me neizmerno veseli, da med 5 in 20 uro delate. Me pa kot davkoplačevalca izredno skrbi, da nič ne naredite.

to you
kje je to, d ajaz parkiram, pa jim pustim dopis za brisalcem. v upanju d aga preberejo, ko mi zatikajo svoj listek

zakonskim odlocbam al dolocbam?
smile-1.gif
)
ma dej kok pa delajo med 5.00 in 20.00? praskajo se po tazadni

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Spoštovani

to you

hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
za dobro jutro sem uredil enga čapca, ki je izpit dobil pri kakem zemotu za dva bureke. j m p m.

jutranja tema nekje je bila...ali ste oz ali podpirate 40 dni brez alkohola v organizaciji..10 krvosesov.

jaz ne podpiram. vse te krvosesne org, akritas, RK, uniceh, svet za avrnos tin preventivo...nej ukinejo obratovanje oz se vsaj samoizločijo iz takih akcij. denarja za tako organizacijo gre na 100 tisoče evrov, učinek je minoren.
če pogledam enga kordeža, bavčarja, zidarja, hildo..in njim podobne, vidimo, da so uspeli 50k državljanom urediti leto brez dopusta, praznike brez daril..mnogi so se brez tega in onega..verjetno vecina njih kljub bedi poseze po alkoholu. normalno, sindrom revščine. težave nastajajo, družine se lomijo. ampak to je prehodnega značaja. še par emsecev in tudi za alko ne bodo imeli. brez nekih akcij dobrodelnežev.

tako da, pustimo državi njen istem, se sama trudi, d anajprej nimaš za 'luksuz', potem za osnovne zadeve, potem pride alko, razpad vsega kar si anredil in na koncu..imas samo cunje.

zato sem proti 40 dnevnemu postu.