Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Samsung iz M tehnike za 370eur - 30 evrov štroma dobim.
Pomoje zelo dober nakup.
Je pa seveda LCD, ki je stal poleg te plazme za 1100evrov dal boljšo sliko, z več detajli. Ampak za moje potrebe oz. potrebe mojih staršev je TV odličen.
Črna črnina LED LCD tudi spada pod kvaliteto slike. Sicer pa vsak W porabe pomeni približno 1 € na računu za elektriko na leto. Pozimi OK, si greješ prostor, samo poleti pa imam raje hladneje v dnevni sobi.
Meni moj 24" S-IPS monitor prikazuje prav v redu sliko, 42" LCD TV pa tudi. Razen če je nekdo res hud filmofil, potem naj vzame plazma TV, drugače pa LED LCD the way to go
Citat: Uporabnik Bush pravi:
Sicer pa vsak W porabe pomeni približno 1 € na računu za elektriko na leto. Pozimi OK, si greješ prostor, samo poleti pa imam raje hladneje v dnevni sobi.
to bi veljalo, če bi bil TV prižgan 24 ur na dan. če pa vzameš, da je TV prižgan 8 ur na dan, potem pride 8ur × 365dni × 0,12EUR/kWh = 0,35 EUR letno za vsak W porabe. je pa res, da zdajle poleti kot prižgem 50" plazmo, hitro postane vroče v dnevni sobi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.