Joli dopingirana

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
To je tako kot s tistimi norimi kravami - povsod vedo, zakaj se to zgodi, samo pri nas se pojavljajo "sporadično".

Glede na ta PRovsko spedenan tekst stavim, da jo bodo oprostili, ker ne bo dovolj trdnih dokazov, da "je vedela, da je dobila EPO".
bonk.gif

A niso ti športniki pa res eni ubogi revčki? Povsem nemočni so v rokah velikih grdih, zlobnih zdravnikov, ki jih kar tako špikajo s 500€ injekcijami, četudi sami zdravniki od tega nič nimajo.
hysterical-1.gif

PS: Kapo dol Šparu, ki je z njo odmah pretrgal pogodbo. Tako se to dela izven te Šenflorjanske zaplankanosti.
srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.523
2.893
113
v lokalni ostariji
hja moznosti pustijo odprte:)))

me pa tudi mene to spominja na nore krave... vsi so rekli da kostne moke pa pri njih ni blo pa da jim ni jasno od kje b se lahko okuzil (ceprav to ne prileti "kar polufutu" ) isto joli...

teorija z mozem se mi zdi pa rahlo za lase privlecena... to je pomoje en pesek v oci da bi se oprala krivde.. .

posle jebanja nema kajanja

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Pojma nimam - ne prej ne zdej ne palim na naravno Joli.
grin1.gif

Tudi če jo bodo še skasirali (stare zaloge), Joli od tega 100% nič ne bo imela.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
V tistem šusu (prejšnji teden v četrtek) je bilo objavljeno, da so z njo prekinili pogodbo.

Bom naslednjič bolj oprezala, če ima še špraovo smrekco okoli vratu ali na...
wink-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Sem zasledil, da so v Šparju umaknili vse izdelke znamke "Joli", če pa bodo dokončno potrdili uživanje prepovedanih substanc pa bodo razdrli pogodbo...

Kaj bodo zdaj rekli vsi tisti, ki so kadarkoli zaužili kakšen "Jolijin" izdelek...c c cc

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
pac ves;-)samo da je prisla na start tekme je dobila 12 k dolarjev plus za uvrstitev med prvve tri se enkrat tok ce ji je ratal,jaz jo cist stekam da je sla v monaco da ji slovenija vzame 40 posto dnarja
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Pol pa upam, da jo tudi štekamo, da ko ni in ni mogla priti na prejšnji nivo, da je skušnjava za razno razne mamile veliko hujša...

BTW: Na TVju je izjavila, da ona sploh pojma nima, kaj je ta EPO z eno čudo. In je v trenutku izgubila še tisti procent moje podpore, ki je po nekem čudežu ostal (alergija na laganje.press)

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja to pa ti je vrhunski šport...Sploh pa v atletiki in kolesarstvu, kjer si odvisen od samega sebe...
Mislim pa, da ji ni spasa...ne bo uspela dokazati, da ni jemala...

Kdaj bo 100% oz. donkončna utemeljitev?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
150 k eurov letno je bla pogodba vredna.

Samo? Sm mislu da so kakšni večji dnarji v igri, glede na to da je to njen največji sponzor....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Utemeljitve z njene strani verjetno nebo..... išče pa z vsemi pravnimi sredstvi proceduralne napake odvzeme in analize testa.......

to ji je edin spas....

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Evo, Joc je že najdu službo zanjo.
LINK
Prav rad bi videl nogometaše Interblocka, ko bodo vadili po navodilih Joli
grims-1.gif

Po moje se bodo letos borili za prvaka
cheer.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Jola ma rada fudbalerje. Svoj čas, ko je bla še mlada in razposajena, jo je bruslo 3/4 Velenjskega Rudarja.
grims-1.gif