Jeseničani, pomagajte, Kurja vas!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj nakladaš, na Fužinah je 60% če ne še več Slovencev, na Jesenicah jih je nekaj čez 50% , tako da niso nikjer manjšina, res pa niso tako glasni oziroma so čapci za katere potem smatramo da so čefurji.

Lahko da je to res, ampak glede na to da kar dobro poznam jesenice bi rekel da so jesenice napram celi ljubljani (sploh pa fužinama) precej manj æefurske.

Torej jesenice so čisto ok mesto za živet, pač navadit se moraš da je tam res čuda kultur in narodov. Če nimaš s tem težav ugotoviš da so ljudje precej ok in na splošno ni težav. (seveda bom sedaj poslušal od nazi staroselcev, ti so itak na jesenicama največji problem, obnašajo se najbolj čefursko in če so kje težave so oni zraven)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
kaj pa bratje A.?
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.688
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Torej jesenice so čisto ok mesto za živet, pač navadit se moraš da je tam res čuda kultur in narodov.

Mnja....bolj kot to se morš navadt da so samo še 3 mesta lepša od Ðesenica.......Tubolje....Velenjkovac.....pa kak Hrastnik
bonk.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Sam to je čist res.
Je prišel k nam službeno en model iz Jesenic, tolkel po gorenjsk še bolj, kot jaz (tko nekak, kot npr Hostarji), debata hokej gor-dol, na konc da emajl, kjer sem videl, da je Elvis.
hysterical-1.gif
gorenc.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
V bistvu je še dons. Kolk žabarjev pa sploh igra hokej?
confused-1.gif
Kok klubov pa je s Kurje vasi in v katerih ligah igrajo?
sprasujem se.gif
Žabce mate en (s številko: 1) klub, v katerem pa igra hokej 90% Jeseničanov, 10% ostalih pa svirajo kurtzu.
hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kaj je s tem narobe? take rabimo. če bi bili uspešna država bi taki bili vsi. ko so naši predniki praslovani prišli sem dol tam iz rusije so asimilirali prvotne prebivalce. z leti se nam je ta čut za asimilacijo tujcev popoloma zjebal in sedaj tujci počasi nas asimilirajo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.829
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
V bistvu je še dons. Kolk žabarjev pa sploh igra hokej?
confused-1.gif
Kok klubov pa je s Kurje vasi in v katerih ligah igrajo?
sprasujem se.gif
Žabce mate en (s številko: 1) klub, v katerem pa igra hokej 90% Jeseničanov, 10% ostalih pa svirajo kurtzu.
hysterical-1.gif
Olimpija in Slavija sta en klub?
grims-1.gif

In v Olimpiji je največ pet Jeseničanov, tko da....
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Pa še tisti so bolj za na odpad skoraj. Trenutna generacija reprezentance ma res za nosilce gorenjce, je pa tudi Olimpija dala dovolj legend v prejšnji generaciji z Vnuki, Beribaki, Zupančiči in drugimi. Tudi ob prvi uvrstitvi reprezentanci v Elitno divizijo ko so jeseniški šiptarji bolj sadje prodajali kot pa hokej igrali. Niti mi ni do tega prčkanja ampak če si že začel..

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kaj je s tem narobe? take rabimo. če bi bili uspešna država bi taki bili vsi. ko so naši predniki praslovani prišli sem dol tam iz rusije so asimilirali prvotne prebivalce. z leti se nam je ta čut za asimilacijo tujcev popoloma zjebal in sedaj tujci počasi nas asimilirajo.
S tem ni prav nič narobe, celo nasprotno: zelo fajn.
smile-1.gif

@slycer: LOL
hysterical-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.062
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Sam to je čist res.
Je prišel k nam službeno en model iz Jesenic, tolkel po gorenjsk še bolj, kot jaz (tko nekak, kot npr Hostarji), debata hokej gor-dol, na konc da emajl, kjer sem videl, da je Elvis.
hysterical-1.gif
gorenc.

467716-post_slo.gif

Mi je vseeno kako se piše, kako mu je ime, kakšne vere je, če dela tako kot si napisal je za mene spoštovanja vreden človek, tudi sam jih kar nekaj poznam in so 1A!

off, ata kdaj boš kaj častil
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Sam to je čist res.
hysterical-1.gif
gorenc.

Nikoli ne bom pozabil Mustafe Bešiæa, ki je bil v Sarajevu s strani sarajevske televizije intervjujan kot nosilec olimpijske zastave; vprašanje v srbščini, Mustafa pa nazaj po gorenjsko
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Sam to je čist res.
hysterical-1.gif
gorenc.

Imaš tudi na Alterju take.
grims-1.gif

In takega ne bo nobeden imel za čefurja.
pozdrav.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.688
113
Druže.....lahko se še tok trudš.....dolenjci boste vedno južnaki
evil.gif