Jelinčič ponovno za naborniški sistem!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
A to si bil prav v vojski ali imaš samo ideje o njej? Jaz sem bil, pa je bilo isto sranje kot povsod drugje. Mutibariči stalno pri zdravnici za zdravniška potrdila, ostali najebali, sicer pa samo postiljanje postelj in podobne oslarije, pa atomski spredi, zadi.. če bo atomski, bo [cenzura] pomagalo zaleganje. Porabili pa morda 30 metkov. Očitno je naborništvo danes treniranje ljudi za postiljanje postelj okupatorjem, beri turizem.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Vrednote, ki si jih našel bi morali otrokom privzgojiti starši.
Predlagam da po 4 letu starosti otroke prevzame država v roke in jih v svojih boot campih/šolah vzgoji kot se šika.
Ker starši so poslali v 90% nesposobni to doseči..Pohvale redkim izjemam.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Vrednote, ki si jih našel bi morali otrokom privzgojiti starši.
Predlagam da po 4 letu starosti otroke prevzame država v roke in jih v svojih boot campih/šolah vzgoji kot se šika.
Ker starši so poslali v 90% nesposobni to doseči..Pohvale redkim izjemam.

image010.jpg

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Dejte no vsi skupaj nabijato o tej vojski, kot da je kaj posebnega. Kaj bo zdaj vojska vzgajala folk? Raje naj pošljejo bodoče starše na tečaj, pa bo.

Danes pa vsak jebeštrga, ki je pogruntal kam ga vtakniti, naredi otroke, država mu daje za to vse žive doklade, kot da je odkril ameriko, z vzgojo se pa ukvarja vrtec, šola, nato pa zdaj še vojska, potem pa kdo? Dom upokojencev?

467716-post_slo.gif

Sploh pa ima Gospod Plemeniti same razvajene babe in nobenega moškega potomca.

In podmladek se hvali naokoli, koliko zemlje imajo na primorskem,...

Skratka on ima problem z vzgojo.

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Glede Jelinčičevih potomcev se malo motiš, razen če je Klemen Jelinčič tudi punčka.

I

Izbrisan uporabnik #488

Prav Jelinčič je rekel, da je samo mama vedno sigurna...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zanimiva izkušnja?
smile-1.gif

Baje je bil najboljši v četi
evil.gif

Dajta se prijavit, boš ziher dobil naziv "minomet"
priden.gif

Ja, bom izstrelil kako mino naravnost v tvoja usteca
evil.gif

Drugače pa, kot sem že enkrat dejal, vemo kako je izgledala jelniæiæeva vojašæina, je bil moj znanec z njim v enoti, pa zamgec ni bil ravno glavni rambo tam
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Sej, a je kaj slabega povedal, čeprav je tudi sam taprav patron? Se popolnoma strinjam z njim, da je današnja mladina popolnoma zblojena in rabi red in disciplino. Žal pa prevladuje pohlep po čimvečjem zaslužku na nelegalen način,( vzornike imajo pa itak v politiki in gospodarstvu, tudi to je res) droge , alkohol, brezdelje itd.

No evo priznam da jaz (se) nisem sluzil domovini...mi je blo prvo zal...potem pa...

Brezdelje...droge(trava) in alkohol so mele tud zadnje generacije nabornikov naprimer....pusko....pistolo se naucis razstavit na youtubu....ce ne se pa vedno najde kak prijatu z oroznim in lahko se tam v zivo probas...

Za uniformo obstajajo armyshopi...

Sem se kaj zamudil?

Skupno tuširanje s Snecerjem...gatto pa njegovi se pa očitno niso niti enkrat stuširali tam v bileæi. Baje še vedno vztraja pri tej drži pravijo tisti, ki ga poznajo in se družijo z njim (na 50 metrski razdalji)

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Tisti, ki vas najbolj motijo homoseksualci najbolj fantazirate o teh tuših
evil.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Zanimiva izkušnja?
smile-1.gif

Baje je bil najboljši v četi
evil.gif

Dajta se prijavit, boš ziher dobil naziv "minomet"
priden.gif

Ja, bom izstrelil kako mino naravnost v tvoja usteca
evil.gif

Drugače pa, kot sem že enkrat dejal, vemo kako je izgledala jelniæiæeva vojašæina, je bil moj znanec z njim v enoti, pa zamgec ni bil ravno glavni rambo tam
grin1.gif
Zmagec ni nikol pomenu med Ramboti nič.. Še ko je živel v Šiški na Knezovi, ni nihče od pravih bunteljčkov nikol slišal za njega... Ne Martinisi, ne Baki in še manj Prusniki... Bil je en mali zahojen kriminalček, ki je kradel božje podobce po oltarjih medtem, ko je župnik kresal gospodinjo v zakristiji... Uspel pa je ( to mu je treba priznat ), ker je dojel Hollywodski način .... Važen je gobec , rit pa sapca.... In pa seveda.. Pravi čas na pravem mestu...
cheer.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Maš prav..Jelinčič ni prav dolgo špilal rambota, ker je bil umaknjen na hladno.
smile-1.gif
Na hladno je bil umaknjen Roudl za 7 let na dob, ker mu je bojda bombo pod avto postavu.... Za Zmageca se pa ne sekiraj.. On je še zmeraj tolk pokončen Slovenc, kot Fazlija iz Živinica kod Tuzle.... Važn je , da zadane... Jasno.. Slovence, ne Zmageca...
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.288
7.056
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Danes pa vsak jebeštrga, ki je pogruntal kam ga vtakniti, naredi otroke,

Včasih pa ni bilo tako? Ko so imeli po 5+ otrok, ker pač kontracepcija ni furala, oz je bila predraga za navadnega kmeta.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Bil sem seveda v oni "zaresni" vojski in ne pri tabornikih. Vojska ne more rešiti problemov družbe. Tega ni reševala niti pred 30-imi leti.
Jelenčič se je odločil, da zine nekaj s čim se bo narod lahko poistovetil. Pač neko populistično foro. Verjetno so mu razne izreke okoli denimo DUTB ali kar bi še drugega bilo politično popularnega danes pokradli drugi in je moral najti nekaj drugega in udarnega.
No, res pa je, da te je JLA lahko pripravila na tak način dela brez pretiranega jamranja in pisanja blogov. Ampak takrat je bilo že v šoli malo drugače kot danes in ne vem, kako bi se isti sistem pri 19-ih letih danes obnesel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
JP-meni vojaščina ni pustila nobenih travm, pa tudi kaj zanimivega sem doživel, za razliko od nekaterih obveznikov , ki jim je bil smisel bivanja v vojski pisanje solzavih pisem bodočim ženam (sedaj povečini bivšim) ter odštevanje dnevov do civilstva. Se najdeš?
tongue-1.gif

PS-spet se ponavljaš.
rolleyes-1.gif

Kako pa to da ti nisi sledil "ruskemu duhu" v takratnem času? Saj informbiro je bil že pase
tongue-1.gif

http://www.nadlanu.com/pocetna...259873.899.html
srce-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Danes pa vsak jebeštrga, ki je pogruntal kam ga vtakniti, naredi otroke,

Včasih pa ni bilo tako? Ko so imeli po 5+ otrok, ker pač kontracepcija ni furala, oz je bila predraga za navadnega kmeta.

Ja, samo za ta dosežek niso pričakovali trepljanja po ramah, doklad od države in nekakšnega višjega statusa, ker ma pač froce.