Jeli za referendum proti sprejemu CRO v NATO

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Delo: SNS hoče referendum o vstopu Hrvaške v Nato

Hmm a ni on skoz bil proti NATO, da je to slabo itd..
Zdaj pa hoče prijatelje Hrvati zaščititi pred to nadlogo ?
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja a ni za nato že vse potrjeno??? jest sm mislu da bo tale referendum za vstop v EU...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne vem zakaj jih v nato ne bi spustili preden da gredo pa v evropo pa moremo meje uštimat! Nepotrebno zavlačevanje in če bo referendum nepotreben strošek, denar ki bi ga lahko koristneje porabili!

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hmm a ni on skoz bil proti NATO, da je to slabo itd..
Zdaj pa hoče prijatelje Hrvati zaščititi pred to nadlogo ?
grin1.gif

Pozabljaš, da njegova ciljna skupina niso glih ljudje, ki bi se kaj dosti trudili s kakršnimkoli razmišljanjem.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Sem za referenduma o vstopu Hrvaške v EU in NATO, ker nikakor ne bi hotel zamuditi izraza na Jelinčičevi faci, če bi slučajno večina Slovencev glasovala za vstop Hrvaške v obe organizaciji.
evil.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Hrvati sedaj niso sposobni plačevat članarina za nato, če so pred bankrotom.
Drugače sem pa za referendum za vstop v EU in NATO.
Glasujem proti.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Pozabljaš, da njegova ciljna skupina niso glih ljudje, ki bi se kaj dosti trudili s kakršnimkoli razmišljanjem.
Hja, ampak vseeno ...
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Sem za referenduma o vstopu Hrvaške v EU in NATO, ker nikakor ne bi hotel zamuditi izraza na Jelinčičevi faci, če bi slučajno večina Slovencev glasovala za vstop Hrvaške v obe organizaciji.
evil.gif
OWNED !!!!
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja sej to se itak ve, da bi dobili večino... vsaj zanč je tako dnevnikova anketa nakazovala...

mah... jest čedalje manj verjamem temule pompu okol mej, hrvatov in tega. Začenjam verjetno da je vse skupaj ena smešna igra, katero igrajo naši politiki, v ozadju se odvijajo pa dosti bolj pomembne zadeve...