hanzi: ne skrbi, bodo šiptarji prišli v tvoj kraj tudi.
. ..... Bodimo pozitivni na računih in korona-negativni..
Hvala, a lahko se malo sredstev nalozis gor. Samo en playstation je sel skozi, pa bi rabil se enega za spalnico. Hvala ti!
Katera trgovina pa ne zahteva vnosa veljavnosti kreditne kartice? Da še jaz malo sprobam
Ko sva govorila sem ti povedal da nisem šiptar in da je s pekarno zacel ze praded. Q in X v priimku pa izvirataiz francoske veje prednikov.Jo piše šiptar na pp
Ampak ce se vedno teče akcija #natakartaksiprosim a lahko sporocite kateri lokali so odprti. Sprasujem za prjatlaKo sva govorila sem ti povedal da nisem šiptar in da je s pekarno zacel ze praded. Q in X v priimku pa izvirataiz francoske veje prednikov.
Sicer pa ne bo ovadbe, ker si prijavil nesmisel. Kaj je to CVC/CVV koda? In tudi ce kdo ima te podatke, dokler ne prekopira magnetnega zapisa pac ne more uporabljat ponarejene kartice.
Tko da ne obremenjuj policije s prijavami ki nimajo smisla. Upostevaj navodila, trenutno aktualne akcije pripenjam spodaj:
#redjevednopaspripet
#hitrostubija
#zakonomejujedavaruje
#bodividenbodipreviden
#bodinedosegljivdaostanesziv
#natakartaksiprosim
#ostanidoma
Si je kdo od vas tudi pustil corona brado. Jaz se nisem bril od prvega dne karantene. V petek smo imeli službeni videocall, pa tudi vsi kosmati.
No pokaž svojo punco. Da vidmo po kom je