Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj pa ima Iran zanimivega za US? Zadnji čas da zmaga trump, začne delat s.ranje in ga putin in jinping postavita na realna tla...no ali pa da zmaga clintonka, ampak ne vem, če bo sploh imela kaj besede...
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V članku piše, da Iranu ni uspelo dokazati, da niso vpleteni v 11.9. In da morajo zato plačati. Kakor mi je znano deluje pravo na nacin, nedolžen dokler ti ne dokažejo krivde. Nikoli, kriv, dokler ne dokažeš, da si nedolžen.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Trump je naduvan cepec, vendar po mojem mišljenju ni nevaren. Clintonova pa že izgleda malo počena in ta baba bi znala narediti kakšno večjo štalo. Če bodo amerikanci dobili kolvna Trumpa za prezidenta, verjamem, da bo na koncu izpadel kot eden izmed boljših predsednikov. Tudi Reagan je bil levak erste klase, 3 razredni igralec in že na pogled ne preveč bister. Danes pa ga opevajo kot enega izmed najboljših predsednikov.
pravo in terorizem in zda so 4 različni pojmi...Citat:
Uporabnik ynos pravi:
V članku piše, da Iranu ni uspelo dokazati, da niso vpleteni v 11.9. In da morajo zato plačati. Kakor mi je znano deluje pravo na nacin, nedolžen dokler ti ne dokažejo krivde. Nikoli, kriv, dokler ne dokažeš, da si nedolžen.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Trump je naduvan cepec, vendar po mojem mišljenju ni nevaren. Clintonova pa že izgleda malo počena in ta baba bi znala narediti kakšno večjo štalo. Če bodo amerikanci dobili kolvna Trumpa za prezidenta, verjamem, da bo na koncu izpadel kot eden izmed boljših predsednikov. Tudi Reagan je bil levak erste klase, 3 razredni igralec in že na ipogled ne preveč bister. Danes pa ga opevajo kot enega izmed najboljših predsednikov.
Trump deluje kot naduvan cepec - ker je resno vzel predsedniško kampanijo. Ki ni, kot mnogi zmotno mislijo, debata o politiki, življenju in teh stvareh. Ampak je samo in zgolj showbiz. Razlika od Trumpa do drugih je torej v tem, da se Trump ne pretvarja, da je zadaj nekaj več.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Trump je naduvan cepec, vendar po mojem mišljenju ni nevaren.
V bistvu ... ne bo. Kot, na primer, ni bilo z Obamo.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
V bistvu bo drugače, če pride gor Sanders.