Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Rekel sem servis, torej ko se avto pelje na uradni servis na redni pregled, ne preverijo tudi amortizerjev in ostalega?
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
Ampak policisti ki s tem upravljajo nastavijo zadevo tako da meri hitrosti ki za vec kot 30km/h presegajo omejitev.
To je nepreverjena trditev.
http://m.avto-magazin.si/aktualno/policijsko-inkasantstvo-v-kraljestvu-tabel/Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Toleranca do 100km/h je 5 km/h, nad 100 pa mislim da 6 km/h.Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja, to je radar. Ampak ga bos sprozil sele nad cca 116 ker je tam omejitev 80
Toliko je tolerance?
Ampak policisti ki s tem upravljajo nastavijo zadevo tako da meri hitrosti ki za vec kot 30km/h presegajo omejitev. Ce se spomnis sem enkrat na alterju objavil en post v katerem sem opisal kako laufa sistem izrekanja cpp kazni. No tam si videl da prekrski za hitrost s kazenskimi tockami zasedajo drugacno pozicijo v excel tabeli kot tisti brez kazenskih tock
Hvala za odgovor, tiste teme pa nisem prebral.
Do sedaj mi niso se nikjer preverjali amortizerjev. Niti pri Labi pozimi. Jih bom letos opomnil ce lahko naredijo test. Avto ima le dobre četrt mio km.Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Laba Litija
Pod tale članek sem bil kar jaz podpisan (no extra money, seveda). Zakaj, verjetno ni težko uganit. In da je zgodbo napisel kar naš vir (razen spet, razumljivo, uvoda), je tudi jasno zapisano.Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Apollo8 upam, da si vsaj kaksen honorar dobil. Ker novinar je ta tale dober clanek dobil honorar kot, da bi ga napisal sam.
Si naštel vse jame na cestah, ki jih poznaš, ali imaš še kako na zalogi?Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Zakaj bi moral jaz plačevati nepotrebno popravilo podvozja, če se državi fučka in meče naš namenski denar za ceste drugam, mi pa se moramo voziti po sami jami.
Pelji se npr. od Brnčičeve do rondoja Tomačevo po desnem pasu. Naslednjič pa se še vozi po levem pasu in glej kolesa vozila na desnem pasu, kaj mu jim dela.
Da ne govorim o cesti od Mengša do Komende, ali pa desnem pasu Dunajske od WTC-ja proti centru. Ali pa Šmartinki, pa Celovški - same stopnice.
Mogoče ti je pa bolj všeč na novo postavljen znak na tem mestu, kjer je na novo postavljen znak za omejitev 40km/h, pa zraven znak za SAMO JAMO (Poškodbe vozišča)?
Tale izjava se mi je zdelo da ne more biti "uradno". Ker da ti dovolijo tolerirajo skoraj 50% prekoracitev se mi zdi res čudno. Mozno pa seveda je (zaradi excel tabel? )Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja, to je radar. Ampak ga bos sprozil sele nad cca 116 ker je tam omejitev 80
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Zaradi mene, Ti pa kar nadaljuj z vožnjo po uničenih kolesnicah.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Ocitno nimas pojma, kako se preverjajo amortizerju, ker tega ne dela noben tehnicni, niti nima naprave za test.
To pa ne bo držalo. Na našem koncu so štirje tehnični ... eden izmed njih ima napravo za testiranje amortizerjev.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Rekel sem servis, torej ko se avto pelje na uradni servis na redni pregled, ne preverijo tudi amortizerjev in ostalega?