Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja, to je radar. Ampak ga bos sprozil sele nad cca 116 ker je tam omejitev 80
A v te vaše sodobne avtomobile ne vgrajujejo zastarelih stvari, kot na primer vzmetenje? Morda moraš kam naložit kako aplikacijo za CEE ceste.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Aja, zakaj sem tam na levem pasu. Po sredinskem pasu nerad vozim v te cevi, ker je tako uničen, da avto stalno poskakuje in če ni, da bi za seboj imel koga, grem po tem pasu.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Takole je šlo:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Aja, zakaj sem tam na levem pasu. Po sredinskem pasu nerad vozim v te cevi, ker je tako uničen, da avto stalno poskakuje in če ni, da bi za seboj imel koga, grem po tem pasu.
Citat:
Uporabnik ametist pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Takole je šlo:
In zakaj se voziš po prehitevalnem pasu, namesto po voznem pasu? Ali boš potem spet limal film, ko te bo kdo po desni prehitel?
lp.
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
A v te vaše sodobne avtomobile ne vgrajujejo zastarelih stvari, kot na primer vzmetenje? Morda moraš kam naložit kako aplikacijo za CEE ceste.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
V Sloveniji je življenjska doba delov na podvozjih avtomobilov med najkrajšimi v Evropi, zato posel z nadomestnimi deli nadpovprečno cveti.