Je tole pri golovškem predoru radar?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Desno je vzporedno z mano vozil bel kombi, ki je vozil s smeri dolenjske:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Če je radar in si nad omejitvijo, vedno bliskne? Tudi če dva vozita vzporedno?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Mogoče, ampak ni blisknilo. Sem tudi potegnil posnetek s kamere in ni bliska. Po GPS loggerju sem tam imel 90km/h, ampak vzporedno z mano je vozil bel kombi.
Mogoče ni blisknilo, ker sva bila dva vzporedno?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej tam je kr velikrat radar v avtu. in to po moje je
Če sta dva na sliki, potem skoraj sigurno ne bo kazni, ker se ne ve ker je kriv:)

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Ce sta sta dva vzporedno bliska, ampak ne dobis popoznice. Radar namrec dela v obe smeri in zazna vozilo, ki se priblizuje in pa bozilo, ki se oddaljuje. Ce se pa oba peljeta v isto smer, pa ne ve, katero vozilo je radar sprozil.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Pa za 90kmh tako ali tako ne bodo pošiljali kazni, to je 10 kmh čez omejitev. Večina dinamikov bi ubistvu bila za tabo na levem pasu in ti jezno blendala in krilila z rokami, zakaj si na levem pasu.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Aja, zakaj sem tam na levem pasu. Po sredinskem pasu nerad vozim v te cevi, ker je tako uničen, da avto stalno poskakuje in če ni, da bi za seboj imel koga, grem po tem pasu.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Aja, zakaj sem tam na levem pasu. Po sredinskem pasu nerad vozim v te cevi, ker je tako uničen, da avto stalno poskakuje in če ni, da bi za seboj imel koga, grem po tem pasu.
A v te vaše sodobne avtomobile ne vgrajujejo zastarelih stvari, kot na primer vzmetenje? Morda moraš kam naložit kako aplikacijo za CEE ceste.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
še en ko kampira na prehitevalnem pasu..... letna karta za AC tega ne dovoljuje...

ametist

Fizikalc
5. nov 2012
181
47
28
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Takole je šlo:

In zakaj se voziš po prehitevalnem pasu, namesto po voznem pasu? Ali boš potem spet limal film, ko te bo kdo po desni prehitel?
lp.

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Očitno nekateri ne znate brati:

Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik ametist pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Takole je šlo:

In zakaj se voziš po prehitevalnem pasu, namesto po voznem pasu? Ali boš potem spet limal film, ko te bo kdo po desni prehitel?
lp.

Si imel tole v mislih ali le rad nabijaš?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
A v te vaše sodobne avtomobile ne vgrajujejo zastarelih stvari, kot na primer vzmetenje? Morda moraš kam naložit kako aplikacijo za CEE ceste.

Zakaj bi moral jaz plačevati nepotrebno popravilo podvozja, če se državi fučka in meče naš namenski denar za ceste drugam, mi pa se moramo voziti po sami jami.
Pelji se npr. od Brnčičeve do rondoja Tomačevo po desnem pasu. Naslednjič pa se še vozi po levem pasu in glej kolesa vozila na desnem pasu, kaj mu jim dela.
Da ne govorim o cesti od Mengša do Komende, ali pa desnem pasu Dunajske od WTC-ja proti centru. Ali pa Šmartinki, pa Celovški - same stopnice.
Mogoče ti je pa bolj všeč na novo postavljen znak na tem mestu, kjer je na novo postavljen znak za omejitev 40km/h, pa zraven znak za SAMO JAMO (Poškodbe vozišča)?

Dokaz, da slovenske ceste nadpovprečno uničujejo avte

Citat:
V Sloveniji je življenjska doba delov na podvozjih avtomobilov med najkrajšimi v Evropi, zato posel z nadomestnimi deli nadpovprečno cveti.

Nazadnje urejeno: