Je to običajno...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.983
113
pri taščici
se pravi poka najmanj ze petnajst let, vsak mesec vsaj nekajkrat.
Zavarovalnice bi z denarjem za skodo polozile zlat asfalt ne samo nekega bolj ustreznega. Za prvo silo bi ga bilo najbr dovolj nekaj 100m2.

Zadaj nima AB.
Ali je pomembno ali je privezan ali pripet?
jaz nisem se nobenega videl v avtu da bi se vezal. Ko pas vtaknes v ustrezno sponko naredi "klik".
toporisic naj se pa kar veze.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Podelali so pa vse korektno. Tudi policistu do dali kazen. Sintič, kaj pa zdaj? Tvoj komentar na to, da je celo policist dobil kazen? A ni tako, da se jih po tvojem ne kaznuje? Čakam odgovor.

LP

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Podelali so pa vse korektno. Tudi policistu do dali kazen. Sintič, kaj pa zdaj? Tvoj komentar na to, da je celo policist dobil kazen? A ni tako, da se jih po tvojem ne kaznuje? Čakam odgovor.
LP
Dej no. 40 eur kazni je dobil, to ni nič, če vemo, da je do nesreče prišlo ravno zaradi tega, ker kolesar ni bil pravilno osvetljen, v nasprotnem bi ga voznik avta videl, in do nesreče nebi prišlo.
Ja tud uslužbencu policije je treba it malce na roko, pri sodniku je zaradi dejstva da kolesar ni bil osvetljen zagotovo dobil minimalno kazen, ali pa je celo bil oproščen. policaja pa niso poslali k sodniku kajne.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
V nesreči v Kresnicah naj bi tistemu zadaj zlomilo tilnik. Voznica ima polomljeni obe nogi. Nekatere iz tega avta poznam.
Gretzky si bil ti s hondo nasproti?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
V nesreči v Kresnicah naj bi tistemu zadaj zlomilo tilnik. Voznica ima polomljeni obe nogi. Nekatere iz tega avta poznam.

Potem 99% sigurno ni imel dvignjeno naslonjalo za glavo.
crazy1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
[
Dej no. 40 eur kazni je dobil, to ni nič, če vemo, da je do nesreče prišlo ravno zaradi tega, ker kolesar ni bil pravilno osvetljen, v nasprotnem bi ga voznik avta videl, in do nesreče nebi prišlo.
Ja tud uslužbencu policije je treba it malce na roko, pri sodniku je zaradi dejstva da kolesar ni bil osvetljen zagotovo dobil minimalno kazen, ali pa je celo bil oproščen. policaja pa niso poslali k sodniku kajne.

Koliko bi pa potvojem moral dobit? Ker očitno zakona ti ne upoštevaš in maš za kršitelja svojo verzijo kazni...

LP

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ne, na srečo nisem bil jaz. Je pa bil v Hondi moj prijatelj. Njegova sopotnica ima zlomnjeno nogo in 5 reber. Voznica Audija ima zlomnjeni obe nogi. Umrli fant je po nedeljskem pripovedovanju svojcev umrl zaradi poškodb notranjih organov. Bi rekel, da so punci spredaj rešili airbagi. Tam sem bil kmalu po nezgodi, cesta je bila špegu. Vidne so bile špure zaviranja Accorda, bi rekel, da okoli 6-7 metrov, bile so popolnoma na njegovem pasu. Bi rekel, da je nesrečno dekle kar odneslo na drugo stran ceste. Malo višje in malo nižje je bila cesta popolnoma suha, tam pa je vlaga naredila svoje.
p.s.: To ni bilo v Kresnicah, Kresnice so 15 kilometrov naprej. Pred leti je bila to še Zaloška, potem pa so jo preimenovali.

@fireman: predvidevam, da si bil v intervencijski ekipi, glede na to, da tako dobro poznaš situacijo. Najbrž kaj več kot odklopa akumulatorjev niste imeli za narediti, kajne? Drugače pa kapo dol, da ste lahko s težkimi intervencijskimi kamioni iz Vojkove prispeli pred policisti, ki imajo iz Most do tja precej krajšo pot.

apollo: hvala za pojasnilo

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
A ta Audi je mel ESP? Ceprav zveni kot nesreca, kjer ne bi kaj dosti pomagal...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.344
7.425
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ne, na srečo nisem bil jaz. Je pa bil v Hondi moj prijatelj. Njegova sopotnica ima zlomnjeno nogo in 5 reber. Voznica Audija ima zlomnjeni obe nogi. Umrli fant je po nedeljskem pripovedovanju svojcev umrl zaradi poškodb notranjih organov. Bi rekel, da so punci spredaj rešili airbagi. Tam sem bil kmalu po nezgodi, cesta je bila špegu. Vidne so bile špure zaviranja Accorda, bi rekel, da okoli 6-7 metrov, bile so popolnoma na njegovem pasu. Bi rekel, da je nesrečno dekle kar odneslo na drugo stran ceste. Malo višje in malo nižje je bila cesta popolnoma suha, tam pa je vlaga naredila svoje.
p.s.: To ni bilo v Kresnicah, Kresnice so 15 kilometrov naprej. Pred leti je bila to še Zaloška, potem pa so jo preimenovali.

@fireman: predvidevam, da si bil v intervencijski ekipi, glede na to, da tako dobro poznaš situacijo. Najbrž kaj več kot odklopa akumulatorjev niste imeli za narediti, kajne? Drugače pa kapo dol, da ste lahko s težkimi intervencijskimi kamioni iz Vojkove prispeli pred policisti, ki imajo iz Most do tja precej krajšo pot.

apollo: hvala za pojasnilo
Policija je prisla od precej dlje kot iz most, vsaj prvi na kraju.

I

Izbrisan uporabnik #488

19 letnica, poln A3, verjetno polna izkušenj in povsem pri stvari.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Policija je prisla od precej dlje kot iz most, vsaj prvi na kraju.
A res? Je to običajna praksa? Sem mislil, da prvi pridejo tisti, ki so najbližji.
confused-1.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
19 letnica, poln A3, verjetno polna izkušenj in povsem pri stvari.
Ni nujno. Na tem odseku se okoli obračajo tudi izkušeni in "skoncentrirani" vozniki. Punca je pač imela smolo, da je v ravno nepravem trenutku nasproti pripeljal drug avto.
Ko pa vidiš, kako tam folk vozi, se začudiš, da ni vsak mesec en mrtev. Še posebno se "potrudijo" zasavske kamikaze.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Po odcepu za Besnico. Nekako na pol poti med odcepom in Lazami.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.983
113
pri taščici
Je to obicajno....
da sta samo tista dva ovinka mokra in sajbasta, ali je slucajno prislo do take situacije?
Sicer nisem velikokrat na tistem odseku, zato n morem tega sodit. Nekako pa imam obcutek da mi asfalt na splosno deluje tam bolj sajbasto kot grobnisko.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je to obicajno....
da sta samo tista dva ovinka mokra in sajbasta, ali je slucajno prislo do take situacije?
Sicer nisem velikokrat na tistem odseku, zato n morem tega sodit. Nekako pa imam obcutek da mi asfalt na splosno deluje tam bolj sajbasto kot grobnisko.
Ja, če inšpektorjeva hčerka z avdijem zleti iz ovinka, potem je cesta mokra in sajbasta (par m prej je bila suha), če bi ven letel 65 letnik bi bilo treba vsem nad 50 uvest zdravniške preglede in ponovne izpite, če bi pa tam ven iz ovinka letel jaz, bi bil pa nekulturen divjak, ki ne spoštuje predpisov in nobena kazen se vam nebi zdela dovolj visoka zame.
Je tako ali ni?

Ko berem vaše poste ugotavljam, da bi nekateri višjo kazen prisodili nekomu, ki brez karte in z dobrim avtom parkira na invalidskem parkplacu, čeprav je poleg 5 praznih, kot pa tej deklini, ki je ubila 18-letnika in poškodovala 4 ljudi.

Nazadnje urejeno: