Je to dovoljeno? Varno?? Pametno ???

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Že blo. Pa saj je rekel: ti mene ne moreš kaznovat.
stupid-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ne slisim sound-a ker je inbox speaker v PCju,tko da bom doma moral poslusati
grin1.gif

Nisem zasledil filmcka na tem delu foruma, zato sem prilepil.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Me pa prav zanima kako je Policija ukrepala proti svojemu pripadniku ?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Me pa prav zanima kako je Policija ukrepala proti svojemu pripadniku ?
Saj ti je povedal On je POLICIJA.

Greva stavit, da tale policaj za vzvratno voænjo po avtocesti kazni ni dobil ?.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ja in?

jih je pač prepozno opazo in tiste 3 metre nazaj zapelal?

in kot je reko ... on je policija ... in policija ma v prometu več pritoritet kor navadni vozniki ... pa kaj ... sej ni nazaj vozo v največji prometni konici ampak na skoraj prazni avtocesti kjer je lahko vsaj en kilometer nazaj videl, če kdo pripelje

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Po mojem vedenju je posnetek nastal v okolici Kranja na relaciji Kranj-Brnik na dan Bušmanovega obiska. Na tej relaciji je bilo res prepovedano ustavljanje in parkiranje , ampak to res ne more opravičevat postopkov in izjav prikazanega Policaja.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
in policija ma v prometu več pritoritet kor navadni vozniki ...

v bistvu jih nima - dokler ne prižge tistih brljivk na strehi...
wink-1.gif

ta na posnetku jih ni imel in vzvratna vožnja po avtocesti je prepovedana...da niti ne omenjam parkiranja
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
očitno je bilo nekaj narobe in je policaj malenkost prepozno to opazil in je šel na prazni cesti nekaj metrov rikverc. kako pa bi naj drugače šel nazaj? bi moral it pri naslednjem izvozu dol iz avtoceste in potem naredit še en krog da bi prišel do teh novinarjev in bi lahko ustavil pred njimi?
confused-1.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Tole snemanje policije med delanjem prekrškov je navadn bullshit v smislu "Če lahk on, bom pa še jest"
Tako kot vsak od nas dela prekrške jih tudi policija, vsak nej prvo sebe snema potem pa ostale.

No izjave policista pa niso lih na mestu, bi pa lahko malo bolj normalno odgovoril.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Torej predlagas da naj policisti prvo sebe snemajo 24/7 , sele pote uvedejo provide?
Se strinjam.

Delo policista bi moralo biti pod videonadzorom brez možnosti izbrisa posnetka s strani policista, prav tako bi moral biti posnet tudi zvok.
Bi se te mulci policijski obnašal malce drugače.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Kolikor je meni znan sogovornik, je to posnela nacionalna TV. (vsaj novinar je s tam!)
Ampak dvomim da imajo blagoslov da tole objavijo, POP lepo kaže filmčke s policaji pri 180

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ne pametuj prevec. Kot sem ze rekel, kaj bi ga stalo, ce bi se on zapeljal na odstavni pas in po njemu zapeljal v rikverc? Al je to ze prevelik maneverski zalogaj za gospoda milicnika? Jih cisto spostujem in se spostljivo do njih obnasam, ko se srecamo. A ta pa misli da je boga za jajca prijel in ce ga snemajo je pa takoj lahko gobcen. Ce bi imel vsaj malo soli v glavi, bi lahko pametneje odgovarjal. Dirty Harry wannabe
hysterical-1.gif