Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Pač so mal bl zategnjeni.
Ko v šanku rečeš enmu [cenzura], in ti resno reče nazaj, da če mu še enkrat rečeš, da te bo usekal. Kaj narediš?
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Res še nisi slišal, da imajo različni ljudje različne kriterije za humor?
- Sto ljudi, sto čudi.
- Vsake oči imajo svojega malarja.
Itd.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Zelo me zanima, če so tile francozki, pa tudi alter "pogumneži", sredi Arabije, na glavnem trgu vpiti: Mohamed je [cenzura], budala, terorist, pedofil, itd.
Ali so te besede uporabljene na karikaturah Mohameda in so tudi njemu namenjene? Ali je komplet problem nastal zaradi tega, ker se je Mohameda upodobilo v oblii karikature, le-te so pa vedno humoristične narave?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Ko v šanku rečeš enmu [cenzura], in ti resno reče nazaj, da če mu še enkrat rečeš, da te bo usekal. Kaj narediš?
Ne - v Saudski Arabiji to zakonsko ni dovoljeno in vsaj jaz spoštujem zakone države, v kateri sem. Enako pričakujem od drugih ljudi.Citat:
Zelo me zanima, če so tile francozki, pa tudi alter "pogumneži", sredi Arabije, na glavnem trgu vpiti: Mohamed je [cenzura], budala, terorist, pedofil, itd.
Če te besede prisilijo v fizično konfrontacijo, potem si psihopat.Citat:
Uporabnik johannes pravi:Saj to je splet. Saj to je novodobna "človekova svoboda". Saj to so "človekove pravice". Da žali. Da mu je potem (malce) lažje...
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Če te besede prisilijo v fizično konfrontacijo, potem si psihopat.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
to pišeš na forumu, v RL bi pa pogoltnil cmok in se obrnil stran.
kaj ti bo 2000€ pa umetni zobje al pa zlomljen nos. Da ne govorim o vseh ostalih posledicah, k se moreš po zobarjih vlačit in plastičnih kirurgih...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma ja... s temi pravicami so šli itak že daleč čez mejo, in zdej je tko kot je... pa še slabše bo.
Citat:
Pusti ti definicije.
A ZRC SAZU pa je (od kdaj) merilo? Eden najslabših argumetov, ki jih je nekdo privlekel v neko temo ever!
A če napišejo, da je verbalno hebanje (tuje) matere o. k., bomo pa to udejanjal- govorilii?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Torej, če si musliči zmislijo, da je za njih žaljivo, ker kakaš stoje in potem uporabiš sekret papir, bomo pol naenkrat začeli drugače živet?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
to pišeš na forumu, v RL bi pa pogoltnil cmok in se obrnil stran.
kaj ti bo 2000€ pa umetni zobje al pa zlomljen nos. Da ne govorim o vseh ostalih posledicah, k se moreš po zobarjih vlačit in plastičnih kirurgih...
Misliš, da bi bila odškodnina zgolj 2000€ pri umetnih zobeh ter polomljenemu nosu? In če greva v real life varianto - če bi mu že v prve rekel kakšno žaljivo besedo bi sigurno imel za to dober razlog in če bi mi tip rekel, daj to ponovim, brez skbri da bi ponovil. Če bi me pa potem primitivec zaradi tega fizično napadel, sem pa lepo povedal kakšen je nadaljni postopek.
Ker drugače se lahko umakneš vsakomur, ki te grdo pogleda ali pa zagrozi s pretepom in posledično potem mislijo, da lahko počnejo kar jim je volja. Tega je dejansko veliko v praksi in tega jaz ne odobravam in ne podpiram. Če bi se pa ti v RL obrnil okoli in bil tiho pa tega prosim ne posplošuj še na druge.