Komentiral bom vaše komentarje.
Iskreno me veseli, da (vsaj) nekateri vidite v novih izdajah francoskega poden lista, ki je bil, kot ste nekateri napisali in linkali, PRED PROPADOM - ponovno izzivanje.
Res ne vem, zakaj je treba (spet) izzivati?
Eno je vpiti na košarki sodnikom "cigani", nekaj čisto drugega, zelo strahopetnega, je neki veri, katerikoli, (sem 100% ateist, da bo jasno!) žalit njihove vodje, simbole.
Zelo me zanima, če so tile francozki, pa tudi alter "pogumneži", sredi Arabije, na glavnem trgu vpiti: Mohamed je [cenzura], budala, terorist, pedofil, itd.
Izhajam namreč iz podmene, da se za tipkovnico vsi vse upamo, v reali pa nimamo/nimate niti jajc, da bi v Nišu Nišlijam zavpili: Nimate za burek!
Ker bi tisti trenutek dobili po pitschki in je samo vprašanje, ali s pestjo, ali z nožem (med rebra).
In ja, splet je kriv, da je brezjajčnežem, ki se v reali ne upajo/upate dobesedno NIČ (no, mogoče v kakšni igrici potolči kakšnega aliena) na spletu vse dovoljeno. Da izrazijo svojo majhnost, na jugu bi rekli NEDOJEBENOST.
In take pitchke naj vodijo svet? Gonilna sila?
Bo pa že bojša tretja svetovna! Da spet štartamo od kamnite žlice. In mogoče implementiramo kakšno izkušnjo. Da bi bilo človeštvu bolje...
Seveda na komentar pričakujem mastnejše pljunke, kot jih je dobil (nič krivi) Mohamed...
Saj to je splet. Saj to je novodobna "človekova svoboda". Saj to so "človekove pravice". Da žali. Da mu je potem (malce) lažje...