Je na vrsti Makedonija?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Teh 28 teroristov, ki so jih aretirali, bi morali likvidirati na mestu samem. Sedaj bodo z njimi imeli samo sranje. Pok pa čao...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
To pa res ni nek faktor za bodoče igralce, njim je cilj da umrejo v borbi, za alaha.

Torej nima smisla tako delat z njimi, šut v čelo na licu mesta, ampak je bolje jih nekam zapret, pa naj še trpijo tam brez obljubljenih devic. Bi pa jaz nekaj naredil, v zaporu, odvzel bi jim pravico do vere.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Pač prepoved molitve, verskih knjig, pogovarjanja o veri, ipd. Vsaka kršitev -> teden dni v luknji.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pač prepoved molitve, verskih knjig, pogovarjanja o veri, ipd. Vsaka kršitev -> teden dni v luknji.

zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Teh 28 teroristov, ki so jih aretirali, bi morali likvidirati na mestu samem. Sedaj bodo z njimi imeli samo sranje. Pok pa čao...

Se strinjam, itak je pa Darjanova verzija "pika na i".
Takole razmišljam, kako se pri nas po 60 letih ležejo pametnjakoviči, čeprav so naši dedje takrat ravno tako konkretno pospravili zadevo ...
tongue-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.941
6.017
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kako bi pa to napravil, namreč vzel pravico do vere? Z lobotomijo?
Lobotomijo že imajo.

btw, s teroristi se ne pogaja, sploh če prej postrelijo 8 policajev in imaš šiptarje v makedonski vladi, ker jih znajo čez pol leta pomilostiti.
Shot em all !

Stalin je imel prav, ni človeka ni problema.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
ksz

Slej ko prej bo Albanija postala malo večja. Združila se bo s kosovom in vzela tretjino ozemlja Makedoniji. Žal Makedonci nimajo nobene podpore sploh pa jih ne branijo bratje po veri vsemogočni Rusi. šiptarji bodo postali glavni na Balkanu, saj imajo Srbi dovolj svojih težav, če pogledamo j. Srbijo kjer imajo šiptarje, Sandžak s turki...da ne rečem o njihovi nesposobnosti združiti se z bosanskimi Srbi.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To pa res ni nek faktor za bodoče igralce, njim je cilj da umrejo v borbi, za alaha.

Torej nima smisla tako delat z njimi, šut v čelo na licu mesta, ampak je bolje jih nekam zapret, pa naj še trpijo tam brez obljubljenih devic. Bi pa jaz nekaj naredil, v zaporu, odvzel bi jim pravico do vere.
In???
Če jim je cilj umreti v borbi, v čem je problem? Mal manj se nej skrivajo med civilisti, pa bolj pred cevi se naj nastavljajo, pa bo cilj hitro dosežen.
Zaprti bi imeli več udobja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Nekdo pred mano je pač rekel, da se jih na licu mesta postreli, v opozorilo prihodnjim somišljenikom. Jaz pa sem rekel, da to ne bo opozorilo za prihodnje vrste, ampak zgolj nagrada. Torej jih s tem ne odvrneš od dejanj, kvečjemu vzpodbudiš.

Lahko pa se greš etničnega pucanja ja, ampak good luck s tem v evropi, to se lahko gre izrael, azija in afrika.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.131
7.767
113
Tile Šipci po mojem niso ravno navdušeni nad devicami v raju. To velja za bradate kozojebe iz bližnjega vzhoda. Šipci so bolj mahnjeni na €, $ pa burek.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.704
1.356
113
Eden je zgodovino odkril in napisal prosti spis. Kdor ga bo bral in ne mara Gruevskega, bo imel vse pomešano, saj se bo spomnil samo naključnih, njemu zanimivih teorij. Tako da, tipično mešanje dreka.