Je na vrsti Makedonija?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Eazy bo rekel, da je vse zrežirala trenutna makedonska oblast v luči prihajajočih protestov proti vladi.
tongue-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
grupisajo se....
prou u grupah in šiptarska špraha, kap....

Ena [cenzura] jih baje iz Zlatega polja iz krožne ulce načrtno vlač...
So že v Prešernovi šoli....

[cenzura] ne morš verjet

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Na Prešernovi so že en cajt- mulc si ne more zapomniti imen novih sošolcev, ker dnevno dobivajo nove v razred ( ne Janeze, ampak Lulzime, Betine, Fadile...)
smile-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Ne prišlo je še 6 novih....
update

Pri hčerki so poleg 4 opic zdej še 2... tako da prestavlja skoraj tretino razreda...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Če to name leti..hm, naj živijo, mene nič kaj grozno ne motijo. Že v JLA so se grupisali, pa čebljali med sabo..potem, ko sem se naučil malo albansko, sem pa videl, da njihov pogovor ni bil nič kaj posebnega.
V bistvu sem jih bolj zastopil, kot pa tiste, ki so se pogovarjali med seboj v cirilici, kot tvoj stari.
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
V bistvu sem jih bolj zastopil, kot pa tiste, ki so se pogovarjali med seboj v cirilici, kot tvoj stari.
tongue-1.gif

hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kako ne, saj si ti izjavil, da je tvoj stari v TITOVI gardi dobival povelja v cirilici: На лево круг, стројевим кораком напред
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Povelja so bla v srbščini...oz srbohrvaščini....

Štampa in pranje glave pa je bilo v cirilici.....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Pri vsem tem je za to kar se dogaja kriv največ broz in kasneje Srbi. Če bi pošlihtali tako kot se za gre, potem nebi bili problemi.

Tebe pa Tito res ne more osrečit, če jih pospravi ni ql, če jih ne pospravi ni ql.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.220
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Pri vsem tem je za to kar se dogaja kriv največ broz in kasneje Srbi. Če bi pošlihtali tako kot se za gre, potem nebi bili problemi.

Tebe pa Tito res ne more osrečit, če jih pospravi ni ql, če jih ne pospravi ni ql.

Ti veš da so že v kraljevini začeli izvažati turke - bosance in šiptarje? Veš da je to nadaljeval broz, potem pa se je tam okoli 50 ustavilo. V Konstantinoplu je vsaj 1,5 miljončka potomcev bosancev, kateri so bili izseljeni.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
ksz

Kako bi pa ti rešil tisto godljo, če bi bil Broz?
Dobili so avtonomijo in se napajali iz skupnega vodnjaka - vse ostalo je bilo na njihovih ramenih.

Ampak NIČ ! Še drek, ki od njih izpade, noče uporabno smrdeti!

Če bi Tito nastopil malce bolj radikalno - kar bi naposled tudi smel, bi bil pa zopet usran pred celim svetom!

Tule se zopet po alterjevsko oglašate - ali šiptarji, ali tisti ki sploh niste zreli.

rankoviæu bi dal še kako pooblastilo, ne pa da ga je odžagal.

za začetek pa ni rabil bit boter vsakemu desetemu.
pa recimo mejo bolj zapret.
pa recimo vsakega brez papirjev izgnat.
tko so pa čez mejo prihajal, na popisu se javljal brez dokumentov in prijavljal na bivališča.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Bolj ko gre proti jugu, bolj so Bogu iza nogu. Včasih so rekli 300 let za medvedom. Dvomim, da so sam 300 let. Po moje vsaj 500 let.
Po vseh vojnah, po vseh porazih napadalcev, se še kar najdejo pacienti, ki bi umiral, ubijal.... za ideale. Velika ta, velika ona.... itd. Folk dol res nima kaj počet. Rezultat vsega je bil zmeraj takšen, da so prej živeli v revščini, po koncu vojn, pa še v večji revščini. ahha... pa vsi drugi so vse krivi