Je krščanstvo prevara?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
cloveska neumnost ne pozna meja. ti se kr naprej verjemi v mozakarja na nebu, meni pa pusti da v dedka mraza vrjamem

smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
cloveska neumnost ne pozna meja. ti se kr naprej verjemi v mozakarja na nebu, meni pa pusti da v dedka mraza vrjamem

smirk-1.gif

Ti si rekel,da na pripadnike vseh religij "kenjaš".Nisi rekel samo, da ne veruješ.

To je razlika, ki je ti seveda nisi sposoben doumeti.

Od kod ti ideja,da jaz tebi nečesa ne pustim?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ti si rekel,da na pripadnike vseh religij "kenjaš".Nisi rekel samo, da ne veruješ.

ko ze govoris o razliki, razmisljam kaj bi raje... a se konkretno "ukenjal" ali imel diarejo
smirk-1.gif

k slednji me namrec verniki silijo/te, ko na vlko verjamejo/te in druge prepricujejo/te v 2000 let stare kretenizme, zgodbice in povesti.

ofce... beeeee beeee... o vlki moz na nebu, naj ti zmolim en oce nas
hysterical-1.gif

stupid-1.gif

odprite oci
jezen.gif

@all: nisem komunist

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
O svoji razgledanosti si že vse povedal.

Rekel sem, če ni že dovolj tem o verah. Spodaj pa stavek, "RKC ni vredna da se sploh omenja", zato ker je nekdo začel govoriti spet o RKC.

Zdaj pa hitro k spovedi ker grdo govoriš preko neta.
priden.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
O svoji razgledanosti si že vse povedal.

Rekel sem, če ni že dovolj tem o verah. Spodaj pa stavek, "RKC ni vredna da se sploh omenja", zato ker je nekdo začel govoriti spet o RKC.

Zdaj pa hitro k spovedi ker grdo govoriš preko neta.
priden.gif

Lahko govorim grdo preko neta, sem dobil dovoljenje od župnika.
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

ko ze govoris o razliki, razmisljam kaj bi raje... a se konkretno "ukenjal" ali imel diarejo
smirk-1.gif

k slednji me namrec verniki silijo/te, ko na vlko verjamejo/te in druge prepricujejo/te v 2000 let stare kretenizme, zgodbice in povesti.

ofce... beeeee beeee... o vlki moz na nebu, naj ti zmolim en oce nas
hysterical-1.gif

stupid-1.gif

odprite oci
jezen.gif

@all: nisem komunist

Seveda si komunist.Če si zagovornik komunističnih klavcev partizanov. oz če simpatiziraš z njimi, si navaden neumen komunist.
priden.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Seveda si komunist.Če si zagovornik komunističnih klavcev partizanov. oz če simpatiziraš z njimi, si navaden neumen komunist.
priden.gif

sieg heil?
si stopil v pozor in dvignil roko?

preklete ku*be izdajalske domobranske smrdljive cerkvene, takrat bi morali vse pobit po vojni pa bi mir bil
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
priden.gif

sieg heil?
si stopil v pozor in dvignil roko?

preklete ku*be izdajalske domobranske smrdljive, takrat bi morali vse pobit po vojni pa bi mir bil
jezen.gif

He he he..

"ne pada sneg, da pobeli breg, ampak da zver pokaže sledove..."

Koga boš ti pobil revše, tu po netu upaš pozivat k pobojem in širit sovraštvo, v živo se pa pokakaš...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
tocno. izdajalci si drugega ne zasluzijo.

cerkvena zalega. ogabni ste

Smo pa 91 zmagali in tolovaje s titovkami in rdečimi zvezdami izgnali iz Slovenije.

Zato vam,ki ste še tu in ste v ilegali, ostane samo jokanje po forumih, medtem, ko je blejski otok naš...
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
oprosti, zarad taksnih so morali nekateri iz moje druzine v dahau. in se kako zelo osebno se mi to zdi. in zdaj da bodo tisti, ki so drzali na strani okupatorjev, ki so bili izdajalci, zaprisegli hitlerju, meni srali po glavi? pa magari njihovi potomci?

nesnaga...

Tito

Pripravnik
2. sep 2007
37
0
6
Kasius očitno si ti ena Pi*čka domobranska. Kdorkoli zagovarja izdajalce nima treh čistih v glavi. Zdaj pa hitro zmoli en očenaš še za mene.

LP Josip Broz

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Tito pravi:
Kasius očitno si ti ena Pi*čka domobranska. Kdorkoli zagovarja izdajalce nima treh čistih v glavi. Zdaj pa hitro zmoli en očenaš še za mene.

LP Josip Broz

V Sloveniji so leta 91 domobranci premagali partizane.

Partizani so tisti z rdečimi zvezdami, ne? No, ti so 91 vlekli črto iz Slovenije..

Luzerji.
evil.gif