Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
cloveska neumnost ne pozna meja. ti se kr naprej verjemi v mozakarja na nebu, meni pa pusti da v dedka mraza vrjamem
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ti si rekel,da na pripadnike vseh religij "kenjaš".Nisi rekel samo, da ne veruješ.
To je razlika, ki je ti seveda nisi sposoben doumeti.
Od kod ti ideja,da jaz tebi nečesa ne pustim?
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
O svoji razgledanosti si že vse povedal.
Rekel sem, če ni že dovolj tem o verah. Spodaj pa stavek, "RKC ni vredna da se sploh omenja", zato ker je nekdo začel govoriti spet o RKC.
Zdaj pa hitro k spovedi ker grdo govoriš preko neta.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ti si rekel,da na pripadnike vseh religij "kenjaš".Nisi rekel samo, da ne veruješ.
To je razlika, ki je ti seveda nisi sposoben doumeti.
Od kod ti ideja,da jaz tebi nečesa ne pustim?
ko ze govoris o razliki, razmisljam kaj bi raje... a se konkretno "ukenjal" ali imel diarejo
k slednji me namrec verniki silijo/te, ko na vlko verjamejo/te in druge prepricujejo/te v 2000 let stare kretenizme, zgodbice in povesti.
ofce... beeeee beeee... o vlki moz na nebu, naj ti zmolim en oce nas
odprite oci
@all: nisem komunist
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Seveda si komunist.Če si zagovornik komunističnih klavcev partizanov. oz če simpatiziraš z njimi, si navaden neumen komunist.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Seveda si komunist.Če si zagovornik komunističnih klavcev partizanov. oz če simpatiziraš z njimi, si navaden neumen komunist.
sieg heil?
si stopil v pozor in dvignil roko?
preklete ku*be izdajalske domobranske smrdljive, takrat bi morali vse pobit po vojni pa bi mir bil
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
tocno. izdajalci si drugega ne zasluzijo.
cerkvena zalega. ogabni ste
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Mal si preber svoj lasten podpis, miškec.
Citat:
Uporabnik Tito pravi:
Kasius očitno si ti ena Pi*čka domobranska. Kdorkoli zagovarja izdajalce nima treh čistih v glavi. Zdaj pa hitro zmoli en očenaš še za mene.
LP Josip Broz