Je kdo že na T1 optiki

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
pa tale Gratel kabel ne moti odpiranja omarice?
Samo to je verjetno slikano ne v pritličju. Ker pri enem bližnjem bloku je tudi Telekom imel enako široke kanale v pritličju, kjer je imel cel šop vlaken.
Kaj pa vem, obitno bo treba pač to malo potrpet in gledat, če bomo želeli imeti izbiro optike v bloku.

sqjam

Pripravnik
18. avg 2007
77
0
6
To boš mogu pa kr monterje vprašat. Konkretno imamo tele kanale samo mi v bloku ker zaradi znižanega stropa dostop preko obstoječih kablov pri nas ni mogoč.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Telekom opusca optiko ?
rolleyes-1.gif

http://www.delo.si:80/index.php?sv_path=41,36,252616

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Če majo pa takšne moronske pakete, pardon paketa in še bolj moronske cene....

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Evo...pri meni (blok-šiška) sta v roku 1 tedna nardila notranjo optično povezavo (blok-šiška) tako T1 kot T2.
aplauz.gif

Tako, da so po hodnikih na nekaterih delih kar po tri nadometne napeljave: Telekom, T-2 in Skline (kabelski ponudnik)
stupid-1.gif

Ko bo od T-1 20/20 Trio priklopljen se pa ponovno javim
cool-1.gif

EDIT: typo

Nazadnje urejeno:

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Takole so pa profiči s Telekoma pri nas položili kable (Nova vas II, Maribor). Zravn tega, da so zjeb*li omet, so tudi kanale zelo profesionalno postavili.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
omg, v borovi vasi (rumen blok) so pa cist lepo vse nardili. v novi vasi ze laufa optika?mi jo ze mamo operativno
cool-1.gif

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Nimam pojma, jaz sem še vedno na kabelskem internetu.

Bom pa to svinjarijo reklamiral na Telekom. Najprej sem mislil, da se jim malo zalomilo in da bodo že prišli lepo popravit.
Ma kakvi. Ima da pridejo zrihtat in še omet pobarvat.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik civil pravi:

Nisem ne od enega ne od drugega, tako, da me ne bi že na začetku ok....li. Ampak meni se 26Eur za 20/20G na optiki. ki ti jo brezplačno "dostavijo" ne zdi pretirano v primerjavi z drugimi?

(Je nimam in je tudi ne mislim imeti ampak tako za debato sprašujem!)

EDIT:

So pa pri nas (Ptuj) v 25 let stari blok vso optiko v obstoječo telefonslo napeljavo spravili!

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
men se zdijo pa cene odlicne, mamo za 38€ trio paket optika pri siolu in sem ful ful ful zadovoljen

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.384
113
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:

Nisem ne od enega ne od drugega, tako, da me ne bi že na začetku ok....li. Ampak meni se 26Eur za 20/20G na optiki. ki ti jo brezplačno "dostavijo" ne zdi pretirano v primerjavi z drugimi?
(Je nimam in je tudi ne mislim imeti ampak tako za debato sprašujem!)
EDIT:
So pa pri nas (Ptuj) v 25 let stari blok vso optiko v obstoječo telefonslo napeljavo spravili!

Telekom boljše plača če spravijo napeljavo k telefonskim kablom
smile-1.gif

Čeprav je vse skupaj plačano bolj slabo...