Pri meni je bilo tako, da sem šel na T1 takoj, ko so majstri v stanovanje potegnili optični kabel. Poskušal sem že prej, da bi malo pospešil zadevo, vendar so me vedno odslovili, češ da mi morajo najprej napeljati optični kabel, šele nato lahko sklenemo pogodbo. 6.9. so majstri pobrisali prah od vrtanja, jaz pa sem takoj odšel na T1, jim povedal, da je kabel v stanovanju in tako smo sklenili pogodbo. Po 28 dneh so me poklicali s Telekoma, se opravičili za zamudo in se najavili za 8.10. od 15 uri. Tehnik je prišel okoli dvanajste, priključil modem, vzpostavil povezavo in odpeketal. Seveda ni šlo popolnoma brez komplikacij. Vmes je moral opraviti še nekaj telefonskih razgovorov z zaposlenimi na centrali, saj je bila moja parica napačno priključena. Ko so rešili zaplet je zadeva takoj začela delat. Prvo noč je bilo nekaj ur izpada, saj so morali vlakna v centrali prevezat in napeljat tako kot treba. Popoldne so namreč spojili optiko samo improvizorično. Od takrat še ni bilo izpada, vsaj jaz ga nisem opazil. Hitrosti so takšne kot piše v pogodbi, oz. celo nekaj večje (predvsem upload). Če te še kaj zanima pa le vprašaj.