Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Aha vrjamm....jst se tud vedno težko odstranem iz fotrovga i30
Nebom tega nikoli razumel.
Citat:
Aha vrjamm....jst se tud vedno težko odstranem iz fotrovga i30
Citat:
Sva že 2...sam da jst nikol nebom razumeu ljudi k ti lah v družbi 3ure VWje hvaljo!
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, da korejec ni za vozit in tako pravim; Enkrat VW , vedno BMW.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
leti pa res ja.... astre 1.6 pa poloti podobnih letnikov nimajo za burek.... preverjeno
p.s. govorim o 12V
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ej kaj pa vem...ne poznam te kante......tak da bi težko rekel.....grem pa stavit da sto kojnskega 16v pa gti-ja nikol!!!!
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ej kaj pa vem...ne poznam te kante......tak da bi težko rekel.....grem pa stavit da sto kojnskega 16v pa gti-ja nikol!!!!
Veš kako lahko rešeč kanta. Vsak avto je lahko podn od podna. Pri temu Hyundaju mi je rekel možakar, d aje menjal samo zadnje pakne in redne servise. Kaj boš pa rekel za našo Škodo Fabio, ki je VW pa je šla že vsa elektrika ven pa komaj 60000km.
Sem pa bratu že dvakrat mogu pomagat, ker mi je crknila.
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
1. malo za sabo preberi kaj napišeš preden objaviš, ker ni vedno berljivo.
2. škoda ni VW!
3. drugače pa želim veliko varnih in brezskrbnih kilometrov.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Veš kako lahko rešeč kanta. Vsak avto je lahko podn od podna. Pri temu Hyundaju mi je rekel možakar, d aje menjal samo zadnje pakne in redne servise. Kaj boš pa rekel za našo Škodo Fabio, ki je VW pa je šla že vsa elektrika ven pa komaj 60000km.
Po tvoji definiciji, da je lahko vsak avto kanta........potem še vedno raje stopim oz se vozim z nemško kanto kot pa korejsko!!!
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Po tvoji definiciji, da je lahko vsak avto kanta........potem še vedno raje stopim oz se vozim z nemško kanto kot pa korejsko!!!
Kukr za kerga...nekomu je vw cool, nekomu Japonc cool, nekomu Francoz cool nekomu pa Korejc cool.