Je kdo kadarkoli vozil Hyundai Accent l.94-99

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Aha vrjamm....jst se tud vedno težko odstranem iz fotrovga i30
smile-1.gif

Nebom tega nikoli razumel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Sva že 2...sam da jst nikol nebom razumeu ljudi k ti lah v družbi 3ure VWje hvaljo!
wink-1.gif

Stem da mam dost koLegov (poudarjen L
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
Človek pa ti si iz drugega planeta! Ti sploh kj razumeš?
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, da korejec ni za vozit in tako pravim; Enkrat VW , vedno BMW.

hihihi, bolj se ne morem strinjat. samo kaj ko ni penezof za kaj takega
frown-1.gif

sori vsem za off

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
btw....i30 je naredu isti človk k bumfla 1ko
wink-1.gif
Tolk o tvoji razgledanosti!

Če bi že meu BMW...samo z xdrive...use ostalo je ološ!

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
se pridružujem tudi ostalima 2ma komentarjema na isti BMW strani!

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
Tko da malcolmX začni zbirat denar...čene bomi MI vozniki Hyundaieu začel dajat vm za sendviče! Hihihi

Eni pač želite (pre)plačvat ta vaš BMW premium status
wink-1.gif
2gi pa pač kupmo Hyundai in mamo še za punco vn pelat na kako večerjo (ne na sendvič da nebo pomote)

pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
@sonick.....da boš še bl....upam si stavt da en navadn swift 1,1 nabriše kjergakol polota razn gti......mislm v drag raceih! Tud 16v
smile-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ej kaj pa vem...ne poznam te kante......tak da bi težko rekel.....grem pa stavit da sto kojnskega 16v pa gti-ja nikol!!!!

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ej kaj pa vem...ne poznam te kante......tak da bi težko rekel.....grem pa stavit da sto kojnskega 16v pa gti-ja nikol!!!!

Veš kako lahko rešeč kanta. Vsak avto je lahko podn od podna. Pri temu Hyundaju mi je rekel možakar, d aje menjal samo zadnje pakne in redne servise. Kaj boš pa rekel za našo Škodo Fabio, ki je VW pa je šla že vsa elektrika ven pa komaj 60000km.
Sem pa bratu že dvakrat mogu pomagat, ker mi je crknila.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
1. malo za sabo preberi kaj napišeš preden objaviš, ker ni vedno berljivo.
2. škoda ni VW!
3. drugače pa želim veliko varnih in brezskrbnih kilometrov.

Kamele0N

23. jul 2008
42.057
5.657
113
No k je biu še v LJ drag race smo šli dostx gledat kje kolega swifty (tak nick je dubu ker je meu zelenga swifta 1,1 ) pometu z raznimi alfami z 1,7mašino pa kakimi poloti!
smile-1.gif

Težko najdeš bolj štarten avto od swifta! 1x sm se z svojo lantro podiu po avtocesti za swiftom sam je biu 1,3GTI (90KM) protim mojim 130KM z 1,8 mašino pa sva bla enakovredna! (seveda teža obeh ni enaka) Swift je pobegnu kje meu boljši štart.....jst sm ga pa ujeu ker sem meu dalše prestave...in tko od ene 3je do 5te....edin končna dvomm da mu gre do 210km/h....ampak to niti ni bistveno za drag race!

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

Veš kako lahko rešeč kanta. Vsak avto je lahko podn od podna. Pri temu Hyundaju mi je rekel možakar, d aje menjal samo zadnje pakne in redne servise. Kaj boš pa rekel za našo Škodo Fabio, ki je VW pa je šla že vsa elektrika ven pa komaj 60000km.

Po tvoji definiciji, da je lahko vsak avto kanta........potem še vedno raje stopim oz se vozim z nemško kanto kot pa korejsko!!!
smile-1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
1. malo za sabo preberi kaj napišeš preden objaviš, ker ni vedno berljivo.
2. škoda ni VW!
3. drugače pa želim veliko varnih in brezskrbnih kilometrov.

Ma dobr veš, da sem napisal, da je ŠKoda vw koncern.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

Po tvoji definiciji, da je lahko vsak avto kanta........potem še vedno raje stopim oz se vozim z nemško kanto kot pa korejsko!!!
smile-1.gif

Kukr za kerga...nekomu je vw cool, nekomu Japonc cool, nekomu Francoz cool nekomu pa Korejc cool.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:

smile-1.gif

Kukr za kerga...nekomu je vw cool, nekomu Japonc cool, nekomu Francoz cool nekomu pa Korejc cool.

Vsak ma svoj okus je rekla opica ko je drek žrla
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.