Ampak zakaj nebi bila cena enaka/podobna? A ura dela pri Volvu traja dlje? Imajo bolj bele halje mehanike?Pa saj daš za volvo 40 do 45k eur potem pač ne gledaš, da bo redni servis enako kot pri kaki škodi za 25k eur
Ker seveda lahko in ker je vsak del toliko in toliko dražji. Eden od razlogov, da bom verjetno šel dol s "premije" pri naslednjem avtu, ker se mi zdi neumno.Ampak zakaj nebi bila cena enaka/podobna? A ura dela pri Volvu traja dlje? Imajo bolj bele halje mehanike?
Ali pač enostavno ker lahko?
Se strinjam, na papirju zgleda super, praksa pa je drugo.Za HY kono je ura elektricarja 100+ddv.
Sem kar
Servis je btw pooblascen tudi za volvo.
Kaksna je cena tam, ne vem.
Ze glede teh hibridov in 300 konjev.
Ce boste pogosto zbujali vseh 300 konjev in ugasali, bo treba pogosto veterinarja.
Se peljes 10km na elektriko v koloni, potem pa se ti pojavi prilika za prehiteti. Ti pa mrzel motor in gas do podna ?
Dgo takega buje ja motor ne bo prenasal
Se strinjam, na papirju zgleda super, praksa pa je drugo.
Torej navaden zmogljiv bencinar mogoče ne premija znamka, da so malenkost bolj normalni servisi in uživaš dokler ti dovolijo.
Kako se obnese VW 2.0 TFSI motor, ki ga imajo v praktično vseh močnejših modelih (VZ, VR, GTI, R,...) in gre do 320KM? Je preizkušena zadeva ali sami problemi?
A vidva to iz izkusenj? meni se v taki omenjeni situaciji motor se ni niti enkrat vzgal...Za HY kono je ura elektricarja 100+ddv.
Sem kar
Servis je btw pooblascen tudi za volvo.
Kaksna je cena tam, ne vem.
Ze glede teh hibridov in 300 konjev.
Ce boste pogosto zbujali vseh 300 konjev in ugasali, bo treba pogosto veterinarja.
Se peljes 10km na elektriko v koloni, potem pa se ti pojavi prilika za prehiteti. Ti pa mrzel motor in gas do podna ?
Dgo takega buje ja motor ne bo prenasal
par elektricnih konjev gre pri meni do 140 kmh preden se bi vklopil ICE...Torej si prehiteval s tistimi par elektricnimi konji, oziroma si cuzal baterijo z ogromnim C.
Za moje pojme že zadnjih 15 let dobra izbira. Sam treba najdt en "ustrezen paket" (nism lih Golf pops-bangs fan ). Razn kakih tuljav, ki niso drage zadeva dela. Servisi (olje itd) pocen. Tankaj in vozi sistemSe strinjam, na papirju zgleda super, praksa pa je drugo.
Torej navaden zmogljiv bencinar mogoče ne premija znamka, da so malenkost bolj normalni servisi in uživaš dokler ti dovolijo.
Kako se obnese VW 2.0 TFSI motor, ki ga imajo v praktično vseh močnejših modelih (VZ, VR, GTI, R,...) in gre do 320KM? Je preizkušena zadeva ali sami problemi?
avto je na polovici življenjske poti, potem je nov 80k?
Na 1/5 življenske. To naredi 500tkmavto je na polovici življenjske poti, potem je nov 80k?
Ni to škoda.avto je na polovici življenjske poti, potem je nov 80k?
45 km/h max hitrost. Če bi to šlo vsaj do 100 km/h s takim dosegom in ceno, bi bil top.Glih vidu na tv, Citroen AMI, strom... s subvencijo 7500 nov. Sicer mejhn in za mlade, vendar nov in moderen. Pa pocen in ...